Új hozzászólás Aktív témák

  • M_AND_Ms

    addikt

    válasz Watt25 #39765 üzenetére

    Itt nem a hangolásról ír a kolléga, hanem arról, hogy nála le volt tiltva a C tuner.

    A kézikönyv le írja, hogy miképp kell gyári beállítást megtenni, aminek része, hogy akkor jut érvényre, hogy áramtalanítja a tévét - ezt minden más készüléknél is ajánlják, ha ilyet teszel, hogy a rom-ok valóban kiürüljenek - ez már csak ilyen
    Anno 2009-ben (7 éve, amikor még a DVB-C igencsak gyerekcipőben járt nálunk, hisz 2005-ben kezdte a Té, de csak boxokkal) még ezek a gyártók (nem csak a Pana, hisz az általad linkelt hozzászólás környékén pont ezt taglalják a többiek is más gyártókkal kapcsolatban) Magyarországra nem 'adtak" dvb-c tuner támogatással vevőkészüléket, ezért a Magyarország beállítással alapból csak a T-tuner voltaktív (ugyanígy volt sok más országgal is kivéve Svédo, Németo. és még néhány. Erről is említést tesz a kézikönyv.
    Mindezt tudom, mert volt 10-es sorozatú panám. A 2010-es 20-as sorozatban már nem kellett ilyet eljátszani.

    De mondom itt csak a tuner aktiválásáról van szó. De az elmúlt évekig, mind a Samunál és mind az Lg-nél a helyes frekvenciakezelés (az EPG karakterhelyes megjelenítéséről, meg a helyes időzónáról már nem is tegyünk említést) miatt aktív C tuner esetén is bohóckodni kellett az országgal.

    Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Új hozzászólás Aktív témák