Új hozzászólás Aktív témák

  • rioter

    csendes tag

    Helló!

    Megvan végre a digi, és hozzá alma c2200-as. A problémám az eszközzel, hogy nem ismeri fel minden hdd-t, amit rákötök.
    Ami működik: samsung külső hdd (usb2-es), pendrive usb 2 és usb 3-ast is hibátlanul kezeli a média lejátszó menüpontban.
    Viszont egy asztali sata 3-as 2,5" meghajtót próbáltam már 2 féle külső rack-ben is (usb 3-asok, mivel csak olyanban találtam racket, ami csaj 1 usb csatiról kéri a tápot), valamint külső tápos dokkolóban is (hogy nehogy elégtelen táp probléma legyen) (usb 3-as), valamint többféle 3,5"-os asztali hdd-t a dokkolóban. Tápot a rackben is kapnak, mivel felpörögnek és a ledek világítanak rajtuk, viszont csak a hdd adatok menü aktív a média lejátszó funkciónál, és ha arra megyek, akkor sem mutat semmit (ha nincs rádugva semmi, ez a menüpont sem aktív, tehát valamilyen szinten látja a hdd-t). A próbált meghajtók pc-n teszt alapján hibátlanok.
    Mi lehet az oka, hogy nem fogadja el a belső meghajtókat? Hiszen a külső meghajtó is csak egy belső, gyárilag rack-ben.
    Másik problémám, hogy az automata kereső nálam sem talál meg több csatornát (pl. m1, m2). A gyorskeresésben azzal szórakoztam, hogy átírtam a frekvenciát és a symbol rate-et olyanra, amit a tv-m kiírt az m1-es csatornára (a tv-nek beépített tuneres, az megtalált minden csatornát), ekkor megtalálta az m1, m2-t meg a többit újra, és bepakolta mégegyszer a csatornákat a listában, csak tartok tőle, hogy most meg esetleg másokat nem talál meg a frekvencia állítás miatt.

Új hozzászólás Aktív témák