Új hozzászólás Aktív témák

  • zichie

    senior tag

    válasz McKalton #21186 üzenetére

    "Ez már két hete volt (itt phn szept 13 körül leírtam ennek pontos kálváriáját) és 1 héten belül indul az új hűség és még e számlám sincs."

    Két hete még lehetett. Az ügyintéző egy dolog, lehet, hogy azóta az informatikai rendszerük is változott. Az ügyintéző hiába akar két év hűséget kötni, ha az informatikai rendszer nem engedi, mert az észleli, hogy mindhárom szolgáltatás aktív.

    Más... Úgy tűnik, hogy a Diginél elkezdődött a nagy átállás show. A S.One HD változatáról tegnap lekapcsolták a Nagra2-őt, azaz már csak Nagra3 kód van:

    Ez azért is érdekes, mert úgy tudom, hogy gyári boxot használó efik nagy részének még régi N2-es (kék) kártyája van és még nem kezdődött el a kártyák cseréje. Magyarul a HD változatot sikerült úgy kódolni, hogy a gyári boxok nagy részével sem nézhető, hiába van benne kártya. Vicces...

    Amikor 2010. áprilisában a műholdas Digin elkezdték lekapcsolni az N2-őt, akkor a kártyák cseréjének nagy részét már elvégezték és hivatalos tájékoztatás is volt a csere folyamatáról: [http://digi.hu/kartyacsere_dth]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák