- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
Quqesz #15118 üzenetére
Én mivel semmit nem vettem meg, szerintem minden a digi tulajdona. Ezért nem értelmezhető az egy éves gari. Vagy, legyen így, de akkor a fej, tányér sajátom. Ez esetben bementem volna egy boltba és veszek egy fejet és kicserélem....
Mindha most besz@rna a beltéri, arra sincs gari, az övék, cseréljék ki.
Ja amúgy még mindig nem hívtak a hd miatt -
hzsolee
őstag
válasz
Amarth #15106 üzenetére
Igen, Szeged messze van... Amúgy azt mondta a hölgy a kártyát is le kell adni az sd-vel, és egy másikat kapnék a hd-hez
(#15109) Pumma Hát nekem egy vasat nem kellett akkor fizetnem. Felrakta a fószer, és jöttek a sima előfizetéses csekkek. Szóval én még mindig azt mondom a digi tulajdona és ha megszüntettem, vissza kell adnom.
-
hzsolee
őstag
Üdv mindenkinek!
Csak egy tapasztalatomat szeretném megosztani veletek. A történet lényege, hogy egyszercsak eltüntek a csatornák. Miután a telefonos ügyfélszolgálattal egyeztettem, hogy nálunk van a hiba, gyorsan megálapítottam: a fej hibás. Ezen mondjuk nem is csodálkoztam, mert 8 éve van a digink, de már vagy két éve "lebomlott" a fej elején lévő műanyag sapka. Valószínűleg beltéri, nem uv stabil verziót kaptunkSemmi gond, leszedtem, és ha már így van, gondoltam a beltérit is kicseréltetem hd-re. Azt mindjárt sejtettem, hogy beltérit nem fogok egyből kapni, ezért próbáltam a helyi Ügyfèlszolgàlatot telefonon elérni a készlet miatt, de csak személyes találkára van lehetőség. Ezek után a fejjel és a beltérivel beballagtam a digihez a "semmitnemintézek" biztos tudatával. Sajnos így is lett. Miután kivártam a nem kis sort, az elég feszült ügyintézők, és nem kevésbé feszült ügyfelek közt, vázoltam a problémám. A fejre a hölgy azt mondta, hogy nem adhat másikat, kiküld egy szervizest, hogy az majd eldönti mi a hiba. Azt is közölte, hogy ez nekem kb 7 ezerbe fog fájni, ha a fej a hibás. A beltérire meg annyit mondott, semmi gond cserélik, majd ha lessz. Arra a kérdésemre, hogy mikor, nem tudott választ adni, érdeklődjek. És mondom hogyan, mert telefonszám az nincs, minden nap álljam végig a sort? Nagynehezen felírta a számom, hogy majd hív ha lesz. Ez volt két hete, azóta is hív...
Két dolog bosszant a dologgal kapcsolatban. Az egyik az, hogy miért kell nekem a fejet kifizetnem? A szerelő azóta megcsinálta. Egy ezres volt végül csak a fej, plussz a kiszállás 2500. A munkadíj oké, dolgozott vele, de a cuccos nem az enyém, a digi tulajdona. Az ő érdekük, hogy tudjam a szolgáltatásukat használni, ezért adnak hozzá eszközöket. Én úgy gondolom, hogy ez olyan mint a víz, gáz, villanyóra, azt is a szolgáltató adja. Ha besz@rik, vagy lejár az ideje cseréli ingyen. Nem az a szakadt ezres bosszant, hanem maga a tény. A tányért is már megkapta a rozsda, akkor azt is kifizetettik majd?
A másik a beltéri csere. Megértem, hogy nincs azonnal. Pár nap múlva jött a szerelő, de a hölgy azt mondta vele nem küldhet, csak személyessen vehetem át. Ez is oké, de két hét alatt kínából megjött csomagom, nemá' hogy cégen belül nem tud adni pár napon belül. Hegyekben kéne állni az ilyen kacatoknak.
Nos csak ennyi lett volna. Az ügyintéző hölgy amúgy kedves volt a feszült helyzet ellenére, a szerelő is korrekt volt, de azért van bennem egy kis tüske a dologgal kapcsolatban -
hzsolee
őstag
Sziasztok!
Akinek hyundai a beltéri egysége, elárulhatná milyen gombokkal jön be az a kép ahol a csatornák sok kis képben jelennek meg? Egyszer sikerült behozni amikor ráfeküdtem a távirányítóra...... -
hzsolee
őstag
válasz
Watt25 #11277 üzenetére
Nos, mit is írtam?
"levágás nélküli opció ami szürke (nem választható), csak hdmi vagy komponens csatlakozásnál. Na ez nincs a hunyadinak."
Ezért fogom a box-ra, mert nincs olyan kimenete...
Mint ahogy te is írtad: "A levágás nélküli opció HD forrás esetén választható."
A SmartCAM tanácsot köszönöm, a hsz-ed többi része úgy érzem csak fikázás. -
hzsolee
őstag
Másnak is "levágja" a kép két oldalát hyundai beltérinél ? Eddig nem zavart, mert régi crt tv-k volt azt hittem azért. Az új tv beállítás képarányoknál van egy levágás nélküli opció ami szürke (nem választható), csak hdmi vagy komponens csatlakozásnál. Na ez nincs a hunyadinak...Csak ez a megoldás van? Különösebben a HD nem izgat, inkább ez a levágás...
-
hzsolee
őstag
válasz
vittorio7 #10383 üzenetére
Nos, a mai nap délben telefonált a digis szerelő (kb pont 24 órával a bejelentést követően), hogy minden oké. Tegyem ezt és ezt, és tadaaam....van minden. Nem tudom mekkora lehetett a baj náluk, de kellemesen csalódtam ahogy kezelték a problémát.
Naa, akkor:
Boldog új évet mindenkinek! -
hzsolee
őstag
Jelentem nekem is hasonló a problémám mint loki11-nek. Hyundai a beltéri, és tegnap eltűnt az M1, M2. Bejelentettem az ügyfélszolgálaton, azóta annyiban változott a dolog, hogy már semmit sem talál.....
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest