- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Windows 10
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Linux kezdőknek
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- OpenWRT topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Sweet.tv - internetes TV
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- TP-LINK routerek
-
IT café
Sztorit kibeszélni használd a spoiler taget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
Hidd el, ha remélnének belőle akkora eladást, már lenne.
Amúgy David Brevik elég sokszor nyilatkozott már, hogy szinte lehetetlen lenne a Diablo 2 remake nem mondom meg neked miért, mert annyira nem érdekelt, Rhykker csinált vele korábban egy többrészes interjút, ott van a Youtube csatornáján. -
reelc
veterán
"Meg nem is engedheti meg magának most a cég az éveket ülünk rajta, felébe vissza dobjuk és kezdjük újra mentalitást."
De pont ezt csinálták. Diablo 3 topikban is volt korábban szó, hogy névtelenül nyilatkoztak fejlesztők. Évekig nem volt tervben új Diablo, majd elkezdték csinálni, aztán kukába ment az egész, elment más irányba a dolog. Amikor meg elhatározták magukat újra, fontos állásokat hirdettek meg, ill. volt egy komoly belső átszervezés, kaptak egy csomó embert.
Aki nem hiszi, keresse vissza a Diablo 3 topikban (itt korábban én vagy más minden hírt, szivárgást stb. linkeltünk az elmúlt évekből. Aki még valamennyire játssza a D3-at, vagy csak nézte a topikot, az tudja), vagy Google. Nekem is idő visszakeresni.
Nincs kedvem mindent linkelni mint eddig. Korábban megtettem. Nem érdekel ki kinek hisz.
Az is elég fárasztó, hogy kb. ugyanaz megy minden Diablo IV hír alatt.ReFleXx jól írta, és én is a marha nagy optimizmus miatt mondom a 2021 végét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest