- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rizzo
aktív tag
2015.05.26. Ladder Reset
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
Rizzo
aktív tag
Mikor volt, és mikor várható ladder reset?
-
Rizzo
aktív tag
Nagyon esnek az árak ahogy nézem. Reset utáni napokban esett shakomért már enigmát kapnék. Reset előtt menyiért ment az enigma, illetve a jah/ber, mármint amikor még nem lehetett tudni a resetről?
-
Rizzo
aktív tag
Ez a forumgold-os dolgot elmagyaráznátok, mert nem nagyon értem. Ezt valós pénzre lehet váltani? A kereskedésnél meg az item átadása ugyanúgy játékon belül zajlik nem? Tehát odaadom az itemet valakinek, ő meg vagy elküldi a fórumon az aranyat érte vagy nem? Még sosem próbáltam, nézzétek el nekem, csak nem nagyon értem a működését. Mivel gold csak úgy kerülhet hivatalosan a rendszerbe, hogy valós pénzért lehet venni, akkor lényegében ez ugyan az, mint azok az oldalak, amiket hirdetnek a játékban orrba-szájba.
-
Rizzo
aktív tag
Ez a reset amúgy hogy zajlik? Éjfélkor mindenkit átraknak NL-be aztán lehet csinálni az új karaktereket? Ilyenkor összeálltok és együtt haladtok? Ha valahol lenne egy hely, szívesen csatlakoznék
-
Rizzo
aktív tag
válasz mcsabee #5321 üzenetére
Záradék Én csak most kezdtem el játszogatni, és nagyon tetszik ez a reset dolog, így mindenki nulláról indul, cask ez a 2 hét nekem is furcsa, mert lenne pár nap, vagy max 1 hét, mivel így már nincs sok értelme játszani ebben a két hétben.
-
Rizzo
aktív tag
válasz Valentino K. #5318 üzenetére
Valahol érthető a dolog. Ősrégi játék, mégis sokan játszanak vele. Mivel alapjában singleplayer játék, így az itemek adottak, az újítások egy-egy rúnaszavakban merülnek ki, de az is a meglévő itemekből áll össze. Blizz fejleszteni, költeni nem akar rá, 1 megoldás van, a reset. Az is csoda, hogy nem lövi le egyszerűen a szervereket...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest