Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Az első percet néztem meg belőle, vicc az egész.
Volt 1 küldi így kénytelen voltam sniperkedni, és ha nem a fejét lőttem el a jómunkásembernek, akkor sebeztem 53dmg-t, és rohant tovább. De nekem ehhez célozni kellett, visszatartani a lélegzetemet (mármint a karakternek nem nekem IRL), és addig az ellenfélnek lehetőleg nem kellett megmozdulni, és még utána is némelyik lőszer olyan lassú volt (a nagy távolság miatt), hogy még így sem találtam el, mert elment onnan.
Arról nem beszélve, hogy az ellenfél snipere lépten-nyomon kiszedett úgy, hogy én is feküdtem a pálya lehető legtávolabbi dombtetején a bukszusban, pedig még lencsetakaró is volt a távcsövemen.
Ehhez képest az oktató videóban célzás nélkül headshot folyamatosan...Mozgás közben.
Ugyanmár!!![ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Persze persze. Megnézted ezt a videót? Egyből az elején a gyerek nem is céloz, csak elég ha benne van a célpont a célzó körén belül, és már borul is. Ennek tényleg így kellene működnie?
Amikor én belépek a játékba, eleve nem is kellene tudniuk hogy ott vagyok, mert nem rohanok előre hanem a háttérből közelítek óvatosan, lehetőleg mindig takarásban, és szinte mindig a földön kúszva.... és akkor simán kiszúr a másik sniper 2 háztömbbel odébbról és mindig fejlövéssel végzem, szerinted ez mennyire hihető?
Amúgy meg ott halt meg a játék, ha csak bizonyos szabályok szerint lehet benne haladni és nem tudsz új taktikát kialakítani benne, mert csak néhány dolog működik benne az adott kaszttal.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Videó 1:03
És hogy lehet elérni hogy így világítsanak az ellenséges játékosok, és nem csak itt figyelhető meg
Piros nyílnál[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zizi123
senior tag
@ripla Nem a játékban van a hiba, hanem az a gond, hogy nem tudsz játszani a sniperrel!!!! Nem kúszni-mászni kell és lyukakon lövöldözni, hanem a linkelt oktató videó alapján.
ÉS akkor kezdem érteni, hogy miért vagyok mindig 1 lövés a snipreknek, amikor teljesen mindegy, hogy rohanok, cikázok, ugrálok, vagy bármit csinálok.
Sokan megtanultak a videóból mesterlövészkedni:
Link -
Zizi123
senior tag
Ahogy elnézem kb 20e játékost szankcionáltak is csalásért... Elég nagy számnak tűnik ahhoz képest, hogy gyanítom, nem játszanak milliós nagyságrendben a játékkal.
Én nem mondok semmit, mert pRoject22 kolléga megmondta, hogy ha nem tetszik el lehet menni...De azért hozzátenném, hogy tegnap volt 1 csapattárs akinek volt 90 killje (a következőknek 40-50 körül). Ez már magában is gyanús, de hogy volt kb 10 assist-ja az még furább, tehát akit Ő elkezd lőni az meg is hal az még érdekesebb. Biztos nagyon tud valamit.
Deeeeeee ezután jött a döbbenet nem healer karakterrel volt, és volt 50 újraélesztése is...
Vazzzeeeeee ne már. Az átlag karakternek olyan 4s körül van a felélesztési ideje.
Mindezt mikor csinálta??? Nem tart ennyi ideig a csata.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Egy ingyenes játékban sose fogják teljesen kiszűrni a csalókat, max ha PC alkatrészeit nem zárják ki.
Ha egy fiókját bannolják is csinál másikat és csal onnan tovább.
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ripla
addikt
Az elmúlt pár napban játszogattam vele, de most lett elegem. Senki ne mondja nekem hogy nem csalnak benne, mert kiröhögöm. A pálya másik oldaláról úgy szed le, 1 lövésből(!!) hogy nem is kellene hogy lásson, mert alapból kúszva megyek át a bokrok alatt, és a sziklák takarásában a legapróbb réseken keresztül keresek célpontot (sniperral), és akkor így kiszúr a másik sniper, és 1 lövésből leszed, mi? Hagyjuk már...
-
Iramirez
aktív tag
Azért a pályán száguldozó fegyver, karakter nélkül aki használná...
Szép látvány nah. -
Plata
félisten
válasz pendre54 #283 üzenetére
Én a mai napig rühellem a szemüveget,rendszerint vagy az asztalomon hagyom vagy egyéb helyen.
Hát PUBG-al nekem kereken 0 órám van,előzőleg játszottam COD Modern warfare-al vagy mi a túróval,azt hiszem 2019-es játék,az előtt meg Bf3-al.
Én az RPG-t és az MMo-t szeretem és a stratégiai játékokat.
Halvány gőzöm sincs mennyit játszottam wow-al húsz év alatt,de nagyon sokat,star trek-el több mint 13 ezer órát,star wars-al meg passz.Kb két éve steam kliensem van azóta 2131 órát,előtte 10 évig meg origin kliens volt,abban nincs időmérő.[ Szerkesztve ]
-
addikt
"Amúgy nem nagyon játszom fps-el,mert már öreg vagyok hozzá.
Szemüveg nélkül nem sokat látok,azt meg már a 70-es években is rühelltem."
Ilyen olcsó kifogásokat nem fogadunk el. Nézzed csak, én már 1972-ben lövöldöztem, egy 26 hónapos, multi lövöldében, ami ugyebár több mint 50 éve volt.
Szemüveg, meg már 1969 nyara óta billeg a fejemen.
Oszt a mai napig nyomom a multis gémeket, mint pl. a PUGB, amiben jelenleg több mint 2200 órám van eddig.
Szóval, kapd össze magadat, és niksz siránkozás.[ Szerkesztve ]
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Zizi123
senior tag
válasz pRoject22 #279 üzenetére
Bocsika , de azt hittem, hogy azért vannak az alfa / béta verziós játékok, hogy teszteljék őket, és a kedves felhasználók elmondhassák a véleményüket a játékról, és annak megfelelően javítsák a játékot. (nem csak itt mondom el, hogy mi a probléma szerintem, hanem a rendszeresen küldött kérdőíven is)
Amennyiben sok ember mondja ugyanazt, akkor lehet érdemes meghallgatnia a fejlesztőnek (ha nem akarsz úgy járni, mint a Tarkov) , mert az Ő pénzüket szeretnéd megkapni.
Az, hogy laggol a játék, sok csaló, és van olyan játékmenet ami "játszhatatlan" az probléma, amit jelezni kell. Természetesen a te véleményed is számít aki úgy néz ki, hogy mindennel meg vagy elégedve, csak veled nem mennek semmire, mert "te már meg vagy véve.". Te már döntöttél, hogy fizetsz nekik vagy nem, és ha a fejükre állnak, akkor sem fogsz rajta változtatni. Én és a hozzám hasonlók viszont nem döntötték el, és az én pénzemért jobbá kell tenni a játékot.
Természetesen ebben benne van az is, hogy én vagyok az elhanyagolható kisebbség, nem kell velem foglalkozni, ezt majd ők eldöntik.
Azért írom meg ide is a rendszerszintű problémákat, mert ha többen veszik a fáradságot, hogy jelezzék a fejlesztőnek, akkor lehet, hogy változtatnak a zavaró dolgokon.
Ahogy írtam is nem te vagy számukra a fő célpont, hanem én és a hozzám hasonlók akik még nem döntöttek.
Nálam van remény, hogy ha változtatnak dolgokon akkor hajlandó leszek fizetni nekik, de Te viszont már döntöttél, vagy fizetsz ebben a formában is, vagy szó nélkül elmész mással játszani amit nekem is ajánlottál. -
Plata
félisten
Szereintetek a sztori mennyibe fog kerülni?
Vajon lesz egy csöpp Delta Force hangulata is?
Nem azért de én azért játszom a játékkal mert huszon valahány éve végig vittem az összes játékot.
Én imádtam a hangulatát.
Amúgy nem nagyon játszom fps-el,mert már öreg vagyok hozzá.
Szemüveg nélkül nem sokat látok,azt meg már a 70-es években is rühelltem.[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Én nem játszottam a BF3-al ilyen warfare módot, de ez nagyon túlzás ami ebben van.
Annyi különböző sz@rtól tudsz úgy meghalni, hogy nem igazán tudsz ellene mit csinálni...
(Artillery, tank, rohamkocsi, cruise missile, helikopter, drónok)
Nyilt területen nem is lehet ezek ellen mit csinálni. Az a pálya amikor 1 szélerőművet kellene megvédeni külön 1 g.ci. Folyamatos artellery tűz alatt vannak az állásaitok, és lépten nyomon felrobbansz valamitől.
Mert nyilván emellé még vannak a sniperek, a gránátosok, rakétások, aknások, stb...
Ha arra koncentrálsz, hogy kikerülgesd a szőnyegbombázást, akkor a támadó gyalogos csapatok akik a tankok mögött jönnek nyírnak ki folyamatosan.
De a kedvencem, hogy kinézed a spawn helyet a környéken nincs piros ellenfél, mire lerak televan ellenséggel, és abban pillanatban meg is haltál megint...
1 káosz az egész. -
Dave567
addikt
válasz astrojoe12 #274 üzenetére
Igen, sok sebből vérzik, köztük ez is.
-
Dave567
addikt
válasz HorkayZolee #270 üzenetére
Tegnap néztem a videóját, nagy büdös cheater genyaláda, jelentettem is a youtubenak, tegnap, csak nem akartam ide be linkelni, mert dühös voltam, no recoil, fullba, hagyjuk már, a rángást már nem is írom.
-
astrojoe12
tag
Na jó, ennek így semmi értelme, egy hétig próbálkoztam újra, de még nincs kész ez a játék. Nagyon ígéretes, de még hangolni kell. Kiadták, pedig még beta állapotban van. A csalás elleni védelem se valami hatékony. Egyenlőre Uninstall , mert csak az időmet rabolja.
Nem adja be a találatokat, ki tárazok egy ellenfélre közelről és nem sérül? Megfordul, lefekszik, elteszi a puskát, előveszi a pisztolyt és headshot, miközben a 40-es tárat kiürítettem rá közvetlen közelről? Vastag betonfalakon keresztül lelőnek? Nagy géppuskával szitává lövöm az ellenéget és nem sérül, de aztán megfordul és egy sima pisztollyal headshot egy lövéssel?
[ Szerkesztve ]
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
válasz astrojoe12 #272 üzenetére
Megvan, nemrég kerülhetett be a kis kapcsoló.
"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
A kis térképet be lehet úgy állítani, hogy velem együtt forogjon, mint a BF-ben?"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
H3XHUN
tag
válasz HorkayZolee #270 üzenetére
Az egy utolsó cheater féreg. Battlefield 3 vagy még régebb óta aimozik. Senkinek nincs 50 milimásodperces reakcióideje, neki sem. 4 képkocka alatt kilő 5 játékost, 3 különböző irányban. Hihető.
-
HorkayZolee
csendes tag
FocusBF. A Steamen is van egy vele kapcsolatos téma. Mivel Ő 7/24-ben játszik, érthető, hogy a reflexei toppon vannak, meg mindem. Mi, legalábbis én, akkor játszom, ha épp ráérek, van kedvem stb. Lehetetlen, hogy lyan reflexeim legyenek mint neki. Viszont a videóit, közvetítéseit nézve, pláne láttam testközelböl már-már hihetetlen.
-
H3XHUN
tag
válasz HorkayZolee #264 üzenetére
De miért nem írod le ki volt.
-
Dave567
addikt
AZ emberek azok, sajnos ez már nem a 2000 évek.
Sokkal több gyökér semmire kellő ember játssza már a játékokat, semmi skill, tapasztalat, aztán elmegy sírni a fejlesztőknek, hogy kellene csinálni valamit.
Erre meg behozzák a sok cheatet, SBMM-et, hogy ők is jók legyenek. -
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Csata közben nem lehet változtatni a fegyveren, távcső csere vagy ilyesmi?"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
Plata
félisten
Nekem is mondhatnátok egy jó buildot,mesterlövész puskára.
-
HorkayZolee
csendes tag
Mai utólsó meccs... Bedobott egy már futó, persze vesztes csatába. Estem, buktam. Leszedtek falon keresztül, késsel a spawnnál. Legtbbször ki sem írta, hogy ki volt az illető, csak insta halál. Volt már dolgom ilyesmikkel, de ennyire nyíltan nyomatni már tulzás. A Devek részéről meg szánalmas.
Voltam ma egy csapatban egy streamerrel. Nevet inkább nem írok. Igyekeztem a közelében maradni, hát művelt érdekes dolgokat. Az vigasztalt, hogy egy oldalon voltunk. Mindegyik az arcáról, max a kezéről mutat élőt. Vajon miért nem mutatják azt a képet amit lát? Sejtem. A fejlesztők meg lexarják, sőt jutalmazzák, mert ugye reklám.Zizi123 Kipróbáltam nem egy "tuti" buildot. A büdös életben nem lesz olyan, mint nekik. Biztos redbullt isznak közben. Erre azt mondják, hogy "Skill issue", ami nekünk egyszerű földi halandóknak nem adatott meg.
Az általad linkelt amúgy egész jó. Kis változtatással használom. Van rá jobb torkolat, azzal még stabilabb. -
Plata
félisten
válasz pRoject22 #262 üzenetére
Tudom,world of warcraftban magyarok lakta szerveren játszani kész poén.
Nincs olyan nap hogy ne mosolyognék egy jót valami idiótán.
Igaz kb hét évig inkább angol nyelvű szerveren toltam,de eléggé low pop szerver lett így vissza mentem.
Épp ma futottam össze magyarokkal, a klán nevüket nem merem leírni,mert még büntit kapok.De benne volt az isnten meg a némi szerve.[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
Szánalmas ez a Warfare mód.
7 Medic volt a csapatban a 32 főből. Én lettem a legjobb Medic 15 élesztéssel a 2. helyezettnek 3 volt...A k. anyjáért jön medic-el, ha esze ágában nincs supportot nyújtani???
Leraktam a med kitet, sz@rrá gyúgyítottam a mediceket is, felszedtem őket, majd amikor eldőltem a 2 tetű ott taposott rajtam, és nem szánta rá a 2s-et hogy felszedjen...
-
Plata
félisten
Érdekes ez a cset,de elég kusza. -
Polllen
nagyúr
Az accuracy az a hip-fire accuracy, olvasd el a tulajdonságok leírását.
Control ~ recoil
Handling ~ ADS speed
Stability ~ aim fire control
Accuracy ~ hip fireEnnyire azért nem egyszerű, de a detailsben minden fegyvernél meg tudod nézni, hogy melyik kategóriában még mi van.
Mert pl. a stability-n belül van az is, hogy ha rád lőnek, mennyire rángasson a fegyver..."Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Zizi123
senior tag
válasz Iramirez #257 üzenetére
Majd egyszer, ha nagyon unatkozik valami szakértő itt, akkor legyen kedves magyarázza már el, hogy pl az SMG-45-nek melyik értékeit kell húzni, hogy jó tökéletes legyen a csatában.
Én eddig azt gondoltam, hogy a legfontosabb, hogy a Controll és az Accuracy legyen magas, hogy minél kevesebbet üssön vissza, és minél kisebb legyen a szórása.
Link
Erre megnézem ezt a videót, és kiderül, hogy a videós szerint (aki nyilván sokkal jobb játékos nálam) a Handlinget növeli az accuracy helyett...
Vazze 73, 63, 54, 45-el halomra öli a játékosokat, én pedig a 82, 73, 33, 85-el közel sem lövök ilyen hatékonysággal. -
Iramirez
aktív tag
Am jah,páran mehetnénk innen,együtt is lőni...főleg akik nem profik...
sőt -
Dave567
addikt
válasz pendre54 #252 üzenetére
Sejtem hogy itt lehet a probléma, mert nekem 24H2 van fent, néha kis ideig megy, utána borzalom.
7800x3d/4080 2560*1440p 240/144hz bármelyik grafikai beállítástól független, korlátozva is volt, beállítottam mindent is.
Tegnap így kezdtem, jó ez a SIEGE, csak sok a köcsög.
[ Szerkesztve ]
-
Curtain
senior tag
válasz SZKEBE75 #254 üzenetére
Nekem az, vagyis inkább gyakran beakad nem is mikrolaggol. Ha jól olvastam ez shader probléma. Majd talán a következő driver-ben rendbeteszi az amd. Amúgy minden maxon megvan a 100+ fps szóval jól fut. Gépem az adatlapomon. Elméletileg a 24.8.1-es driver megoldja a problémát de ez az egy játék miatt nem megyek vissza 24.9.1-ről.
[ Szerkesztve ]
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
addikt
A profilomban látható cuccokkal, 1440-es felbontáson úgy, hogy két-három beállítás csak ultra, a többi hight, a DLLS minőségre állítva, és így szerencsére röccenés mentesen fut, átlagban olyan 130-150 fps között.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Dave567
addikt
Melyik Windows verziót használtok, és melyik számot?
-
őstag
válasz HorkayZolee #249 üzenetére
Nekem ez volt az utolsó Warfare meccsem, azóta csak Operations megy
Ugyanitt értelmes, csapatban mozogni és infózni tudó embert / embereket keresünk magunk mellé Operationra, DC-t adok privátban
¯\_(ツ)_/¯
-
-
Curtain
senior tag
válasz pRoject22 #245 üzenetére
Amikor fél tártól sem hal meg az ellenfél de ő a másodperc tört része alatt megöl az nem normális. Pedig eltalálom mert folyamatosan jön a találat jelző hang. Ahogy írták szerver függő és hogy kiket pakol be még melléd rá. Múltkor már majdnem töröltem mérgemben, erre tegnap este elég jó köreim voltak. Akiket lőttem azok haltak is ahogy kell.
-
őstag
Nem tudom mi baj ezzel a hitreggel
¯\_(ツ)_/¯
-
Zizi123
senior tag
5 Warfare csata után volna 1 pár kérdésem:
Megtudja valaki mondani, hogy mit csinálok rosszul, amikor a csatában 7-12 killem van,, és 20-28 assistom? Miért nem én lövöm le őket?
Ezzel bérelt helyem van a 26-30 helyeken.
A többieknél sokkal több a kill, mint az assist...
Mondjuk az azért elég gyanús, amikor nálunk a legjobb ember 70 kill a 2.-nak pedig 35 !!!
Hmmmm...Nagyon tudhat -
Dave567
addikt
válasz HorkayZolee #238 üzenetére
BF 3 is ugyan ez volt, picit jobb volt a hitreg, de ha nem volt saját csapatod, nagyjából bukó volt, ott is Conquest Metro, csipával nyomult rengeteg ember, mikor csak foglalni kellett.
Ez meg ingyenes sajnos, itt minden dögevő megtalálható.... -
Curtain
senior tag
Hát nem tudom, random emberekkel játszva a bf3/4/5/2042-ben sincs sok csapatmunka ahogy észrevettem. Pl ezekben sem élesztettek újra többször mint most itt. A csapat fele nem a pontokra ment ugyanúgy mint ahogy most itt. Nincs új a nap alatt. Az ilyen árkád lövöldéknél mindíg is így volt és lesz.
-
sZapu
csendes tag
+1 minden szavaddal egyetértek. Morgolódok rajtuk egy sort aztán kapom is a taslit asszonytól, hogy csöndesedjek el
vagyok aki vagyok, de nem az aki lenni szeretnék...
-
HorkayZolee
csendes tag
A rankedben, ha már folyamatban lévő meccsbe rak, legalább ad érte "kárpótlásúl" meritet. Bezzeg, ha szerintük nem voltál elég aktív, akkor levon 12 meritet. Most jöhettek azzal, hogy xarúl játszom stb. Játszott idő/aktivitás után számolja, de... Annyit adnak amennyit akarnak. Egy nagy katyvasz az egész múlti. A foglalással senki sem foglalkozik, vagy a medik élesszen már fel, ha ugyis ott áll felettem. A cél manapság már az, hogy minél több embert likvidáljon, csapatmunka az meg felesleges. Annó BF3-4-1-V még a csapatmunka volt a fontos. Jó volt a hangulat is. Manapság már az, hogy minnél undorítóbb skinekkel pakoljam tele magam, mert az milyen menő. Aki nem igy jár el az meg noob. Kár, hogy tizen pár év lövöldözés után is noob vagyok. Mindegy... Megyek is vissza "noobkodni"
-
addikt
Persze nem csak ennél a játéknál szokott lenni panasz arra, hogy gyakorlatilag a limit nélküli sniperek, tönkrevágják a játékot, de ez itt most, hatványozottan igaz. A körök végén először, mindig a "best squad"-ot mutatják, hát gyakorlatilag az esetek 80 %-ában, minimum kettő, de inkább három sniper szokott lenni a nyertes squadban.
Egy idő után azért ez kurva idegesítő tud lenni, főleg a nyitottabb pályákon, hogy mozdulni alig lehet miattuk.[ Szerkesztve ]
-
Curtain
senior tag
Az Aug-ot próbáltátok már? Kimaxoltam és meglepően jó fegyver. Mondjuk én nagy Aug fan vagyok, ha egy játékba bekerül akkor mást nem is nagyon használok még ha nem is a legjobb. A legnagyobb szívfájdalmam hogy a bf 2042-be nem rakták bele.
[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz Iramirez #227 üzenetére
Az igen jól eltették
Amúgy milyen dolog már levon ha kilépek egy körből
Nagyon sokszor rak be a kör végére, persze a védekező oldalra mert nemsoká vége a körnek és lépnek le a vesztes meccsből, volt már olyan is hogy már az utolsó pontot húzták a támadók és akkor értem be.
Persze hogy nem maradok ilyen körbe. És akkor jön a levonásMondjuk alapból nem fogok védekezni, mikkor védekező oldalra rak akkor lépek is, de ez még oké is talán hogy von le, na de ha tényleg a végére rak be
-
bul07
nagyúr
És hogy lehet lefeküdni?
Na még azt a gombot nem találtam meg, pedig néha jó lenne míg meggyógyulok( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Curtain
senior tag
válasz astrojoe12 #222 üzenetére
A billentyűzet kiosztásnál van olyan hogy "jump only" és "jump or mantle". Utóbbira állítsd be a gombot amelyikkel ugrani akarsz.
-
Iramirez
aktív tag
Passz,ezzel még nem volt gondom.
-
HorkayZolee
csendes tag
Beállítások, első lap (GAME) automatic airborne mantle. Bekapcsolva van egy hátránya. Teszem azt, ha valahová be akarsz esni, lemenni, akkor nem engedi. Multiban már lőttek szét ezért. Nem tudtam a lövészárokban, egy szűkebb helyen elbújni.
-
astrojoe12
tag
Sziasztok!
Valamiért nehezen ugrok fel a tárgyakra. Az előttem futó csapattársak egymás után ugranak át az akadályokon és meg ott bénázok, csak ugrálok és 10-ből 1-szer ha felugrik. nem értem mi van. Ugrás és előre nyíl, egymás után vagy egyszerre, mindegy, nem ugrik fel. Rosszul csinálok valamit?"az igazság még ennnél is nyomasztóbb. A világ vezetői nem elég okosak, hogy olyan gonoszak legyenek, ahogy azt hiszitek..."
-
Dave567
addikt
A Warfare-ban mi a bonyolult? A pont szerzés? Mert kb csak azt kell csinálni, semmi mást.
Mondjuk sok csicska játékosnak az tuti nehéz, forgolódnak össze vissza azt se tudják hol vannak, nem tudják mit kell csinálni, undormánynépség ami itt is folyik, meg a szar szerverek.[ Szerkesztve ]
-
Zizi123
senior tag
válasz HorkayZolee #217 üzenetére
A warfare-ról semmit nem tudok, mert nekem túl bonyolult
Szeretem ha én irányítom a történéseket, de ott én nem látom, hogy ki kivel van. -
Dave567
addikt
Pontosan így van!!
3m-re se tudom el találni, hiába célzok rá. Nekem is 40ms kb, DIGI POOR Internetet jelez néha, gondolom az ellenségnek is. -
Curtain
senior tag
Akkor a szerverekkel spórolnak pedig játékos lenne bőven összességében.
-
HorkayZolee
csendes tag
Tegnap pl vagy 4-en küldtük egy egyénbe az ólmot, warfare-ben. Megfordúlt s szétkapta az egész bandát. Szintén tegnap, nulla Hit reg. M700-as siperrel kb. 6 lövés (~120m), de semmi, csávóka továbbra is vígan rám céloz, de sokat nem sebez, messze van. Sorolhatnám. Nem feltétlen csaló, inkább a ping. Nálam 35-45, nála meg valószinűleg olyan, hogy leolvad a kábel. Ma jelemtették be, hogy az Óceániai kevés játékost úgy kompenzálják, hogy telepakolják botokkal a meccset. Nálunk is az a baj, hogy tele van a szervel távoli játékosokal, irdatlan késéssel. Egyszerűen a karakter nem ott van, ahol én látom... Jó kis game lenne ez, de ha nem kapják magukat össze baxhatják.
-
Zizi123
senior tag
A probléma a kempelő játékosokkal van, hogy elmennek a leggyakoribb span helyekre, és 30 percig ott kempellnek, és aki megérkezik azokat lelövöldözik.
Volt 2 perces csatám, hogy 2 perc alatt mind 3-onkat leraktak, úgy, hogy összesen nem tettünk meg 150m-t.Nézem a youtube videókat, hogy full lila cuccban az easy pályákon PVP-znek emberek, és rakják fel, hogy soloban írtják a zöld squadokat...
Amit még szintén nem értek a késdobáló (Hackclaw) csajszi, a streamereknek a kés futás közben 30m-re is halál pontos, én pedig jellemzően elhajítom mellette 3-4 embernyivel...
Nem tudom, hogy mit csinálok rosszul., vagy hogy kell vele célozni, de rohadt idegesítő... -
Zizi123
senior tag
"Kb bármilyen fegyverrel elkezdek lőni valakit, fél tár belemegy, megfordul és a másodperc tört része alatt halott vagyok."
Az ellenfél gear-jétől függ, hogy mennyire, és mivel tudod sebezni. Igen, ha te Level 1-es lőszerrel lövöldözöd (mert ezt tudod kifizetni, és mert az easy pályákon ez is elég), amikor Ő minimum zöld (Lev:2) cuccban van, akkor igen, hiába lövöd. Egyedül akkor fogod tudni megsebezni, ha kezét, vagy a lábát lövöd, mert ott nincs páncél. És igen, ha Ő PVP játékos, és neki már eleve minimum level 3.as lőszere van betöltve, de lehet akár lev:5 is, akkor teljesen mindegy, hogy miben vagy, a 100HP-d a 600-800rpm-es fegyverek és a 25-35HP-ös sebzés miatt 0,5s alatt úgy megöl, hogy fogalmad nincs, hogy ki és honnan lőtt.
90%-ban nem látom, hogy ki, és honnan ölt meg, mert reagálni sincs idő rá.
Igen nagyon idegesítő, az 1 lövéses headshot is, -117HP, és ennyi volt.Naponta (????) adnak gear setteket, és próbálj meg minimum zöld, vagy ha teheted akkor kék cuccokban rohangálni, és akkor már lesz esélyed visszalőni közelharcban is.
Természetesem a lila vagy barna cuccban is ugyanúgy meg fogsz halni seperc alatt, ha a lábadat, kezedet fogják lőni, az ellen nem igen tudsz mit csinálni.
Mindezt mondom úgy, hogy én is nagyon béna PVP-s vagyok, elméletben tudom mit kellene csinálni, csak gyakorlatban nem jön össze. -
Curtain
senior tag
Közben rájöttem hogy az ultra után még van egy ultimate beállítás is. Így már tényleg rendben van a látvány
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
HA nem akadnak biztos jobban menne nekem is de folyamatos microlaggal érdekes játszani, kelek fekszem.
Hitreg az borzasztóan szar, full utáltam a BF3-at is emiatt, és rengeteg cheater, lagos fos szerverek, előttem állt a forma, és nem regelte a lövedék.
De remek játék lenne, grafikával még lowon se lenne gond, nekem tetszik. Csak hát játszhatatlan.
Melyik az a beállítás járműveknél, hogy ne fordítva mozogjon az egér, pl Helikoptereknél?[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Harmadik próbálkozás a kicsi helivel
Nem is kell mondani hogy rettentő hamar kiszedi a légvédelmi ágyú így vigyázni kell rá
Sajnos megzavartak bejöttek hozzám így nem figyeltem egy kicsit és kézi fegyverrel ki is szedtekMíg jön a következő BF elleszek ezzel
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Szerintem igen szépen néz ki a game
¯\_(ツ)_/¯
-
Curtain
senior tag
Hát finoman szólva is elég érdekes játék ez. A hitreg nincs rendben vagy iszonyat desync van. Kb bármilyen fegyverrel elkezdek lőni valakit, fél tár belemegy, megfordul és a másodperc tört része alatt halott vagyok. Konkrétan 1v1-ben esélytelen hogy bárkit megöljek. A másik a grafika. Fullhd-ban minden maxon és olyan mintha semmi élsimítás sem lenne a játékban. Iszonyat ronda. Ingyen el lehetne szórakozni vele de ezek miatt eddig csak a bosszúság van részemről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest