Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorkayZolee
csendes tag
FocusBF. A Steamen is van egy vele kapcsolatos téma. Mivel Ő 7/24-ben játszik, érthető, hogy a reflexei toppon vannak, meg mindem. Mi, legalábbis én, akkor játszom, ha épp ráérek, van kedvem stb. Lehetetlen, hogy lyan reflexeim legyenek mint neki. Viszont a videóit, közvetítéseit nézve, pláne láttam testközelböl már-már hihetetlen.
-
HorkayZolee
csendes tag
Mai utólsó meccs... Bedobott egy már futó, persze vesztes csatába. Estem, buktam. Leszedtek falon keresztül, késsel a spawnnál. Legtbbször ki sem írta, hogy ki volt az illető, csak insta halál. Volt már dolgom ilyesmikkel, de ennyire nyíltan nyomatni már tulzás. A Devek részéről meg szánalmas.
Voltam ma egy csapatban egy streamerrel. Nevet inkább nem írok. Igyekeztem a közelében maradni, hát művelt érdekes dolgokat. Az vigasztalt, hogy egy oldalon voltunk. Mindegyik az arcáról, max a kezéről mutat élőt. Vajon miért nem mutatják azt a képet amit lát? Sejtem. A fejlesztők meg lexarják, sőt jutalmazzák, mert ugye reklám.Zizi123 Kipróbáltam nem egy "tuti" buildot. A büdös életben nem lesz olyan, mint nekik. Biztos redbullt isznak közben. Erre azt mondják, hogy "Skill issue", ami nekünk egyszerű földi halandóknak nem adatott meg.
Az általad linkelt amúgy egész jó. Kis változtatással használom. Van rá jobb torkolat, azzal még stabilabb. -
-
HorkayZolee
csendes tag
A rankedben, ha már folyamatban lévő meccsbe rak, legalább ad érte "kárpótlásúl" meritet. Bezzeg, ha szerintük nem voltál elég aktív, akkor levon 12 meritet. Most jöhettek azzal, hogy xarúl játszom stb. Játszott idő/aktivitás után számolja, de... Annyit adnak amennyit akarnak. Egy nagy katyvasz az egész múlti. A foglalással senki sem foglalkozik, vagy a medik élesszen már fel, ha ugyis ott áll felettem. A cél manapság már az, hogy minél több embert likvidáljon, csapatmunka az meg felesleges. Annó BF3-4-1-V még a csapatmunka volt a fontos. Jó volt a hangulat is. Manapság már az, hogy minnél undorítóbb skinekkel pakoljam tele magam, mert az milyen menő. Aki nem igy jár el az meg noob. Kár, hogy tizen pár év lövöldözés után is noob vagyok. Mindegy... Megyek is vissza "noobkodni"
-
HorkayZolee
csendes tag
válasz astrojoe12 #222 üzenetére
Beállítások, első lap (GAME) automatic airborne mantle. Bekapcsolva van egy hátránya. Teszem azt, ha valahová be akarsz esni, lemenni, akkor nem engedi. Multiban már lőttek szét ezért. Nem tudtam a lövészárokban, egy szűkebb helyen elbújni.
-
HorkayZolee
csendes tag
Tegnap pl vagy 4-en küldtük egy egyénbe az ólmot, warfare-ben. Megfordúlt s szétkapta az egész bandát. Szintén tegnap, nulla Hit reg. M700-as siperrel kb. 6 lövés (~120m), de semmi, csávóka továbbra is vígan rám céloz, de sokat nem sebez, messze van. Sorolhatnám. Nem feltétlen csaló, inkább a ping. Nálam 35-45, nála meg valószinűleg olyan, hogy leolvad a kábel. Ma jelemtették be, hogy az Óceániai kevés játékost úgy kompenzálják, hogy telepakolják botokkal a meccset. Nálunk is az a baj, hogy tele van a szervel távoli játékosokal, irdatlan késéssel. Egyszerűen a karakter nem ott van, ahol én látom... Jó kis game lenne ez, de ha nem kapják magukat össze baxhatják.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Gumi és felni topik
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest