Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
válasz astrojoe12 #274 üzenetére
Igen, sok sebből vérzik, köztük ez is.
-
Dave567
addikt
válasz HorkayZolee #270 üzenetére
Tegnap néztem a videóját, nagy büdös cheater genyaláda, jelentettem is a youtubenak, tegnap, csak nem akartam ide be linkelni, mert dühös voltam, no recoil, fullba, hagyjuk már, a rángást már nem is írom.
-
Dave567
addikt
AZ emberek azok, sajnos ez már nem a 2000 évek.
Sokkal több gyökér semmire kellő ember játssza már a játékokat, semmi skill, tapasztalat, aztán elmegy sírni a fejlesztőknek, hogy kellene csinálni valamit.
Erre meg behozzák a sok cheatet, SBMM-et, hogy ők is jók legyenek. -
Dave567
addikt
válasz pendre54 #252 üzenetére
Sejtem hogy itt lehet a probléma, mert nekem 24H2 van fent, néha kis ideig megy, utána borzalom.
7800x3d/4080 2560*1440p 240/144hz bármelyik grafikai beállítástól független, korlátozva is volt, beállítottam mindent is.
Tegnap így kezdtem, jó ez a SIEGE, csak sok a köcsög.
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
Melyik Windows verziót használtok, és melyik számot?
-
Dave567
addikt
válasz HorkayZolee #238 üzenetére
BF 3 is ugyan ez volt, picit jobb volt a hitreg, de ha nem volt saját csapatod, nagyjából bukó volt, ott is Conquest Metro, csipával nyomult rengeteg ember, mikor csak foglalni kellett.
Ez meg ingyenes sajnos, itt minden dögevő megtalálható.... -
Dave567
addikt
A Warfare-ban mi a bonyolult? A pont szerzés? Mert kb csak azt kell csinálni, semmi mást.
Mondjuk sok csicska játékosnak az tuti nehéz, forgolódnak össze vissza azt se tudják hol vannak, nem tudják mit kell csinálni, undormánynépség ami itt is folyik, meg a szar szerverek.[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz HorkayZolee #217 üzenetére
Pontosan így van!!
3m-re se tudom el találni, hiába célzok rá. Nekem is 40ms kb, DIGI POOR Internetet jelez néha, gondolom az ellenségnek is. -
Dave567
addikt
HA nem akadnak biztos jobban menne nekem is de folyamatos microlaggal érdekes játszani, kelek fekszem.
Hitreg az borzasztóan szar, full utáltam a BF3-at is emiatt, és rengeteg cheater, lagos fos szerverek, előttem állt a forma, és nem regelte a lövedék.
De remek játék lenne, grafikával még lowon se lenne gond, nekem tetszik. Csak hát játszhatatlan.
Melyik az a beállítás járműveknél, hogy ne fordítva mozogjon az egér, pl Helikoptereknél?[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz ridiculous #176 üzenetére
-
Dave567
addikt
válasz ridiculous #169 üzenetére
-
Dave567
addikt
Sziasztok
Tudtok valami jó beállítást 2560*1440P-re 240Hz
Extrémen tolom de hiába állítgatom, Microlaggolok mint az állat 7800x3dproci /4080 vga /32gb ram
MSI-ben 200 limit beállítva, 170-199 fps ig, de így is a VGA 70% kihasználtság, csak
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dacia topic
- Hardcore café
- Home server / házi szerver építése
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest