- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok!
Dell Inspiron notebookomban kellett billentyűzetet cserélnem, de az összeszerelés után nem akar bootolni.
Bekapcsolás után pörögnek a ventik, de a Dell logo nem jelenik meg.
Ramokat próbáltam kiszedegetni, megcserélni. Aksi kiszedve, töltő kihúzva, 15-20 másodperces reset is megvolt, de semmi.Találkozott-e esetleg már valaki ilyesmivel?
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Tudtok ajánlani Dell Inspiron 7577-hez olyan dokkolót ami Thunderbolton keresztül tölti is a laptopot?
Köszi előre is. -
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Dell Inspiron 7577-hez szeretnék venni 8 GB memóriát (a jelenlegi 8 mellé).
Melyik modullal kompatibilis a gyári?
Csak annyit ír, hogy DDR4 memória legyen. -
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Beszereztem egy m2-es ssd-t az Inspiron 7577 notebookomba. Biosban latom, hogy felismeri, de a Windows nem latja.
Szukseg van barmi egyeb driverre is?
Elore is koszi a segitseget. -
LeventeV
senior tag
Sziasztok.
Inspiron 7577-t meddig lehet szetszedni, hogy ne bukjam a garanciat? Gondolom egy sima SSD upgrade meg belefer (az egeszet egy csavar tartja hatul).
A garancialevel eleg altalanos es csak annyit ir, hogy minden pecsetnek epsegben kell maradnia valamint, hogy a hasznalati utasitas be nem tartasa altal okozott karokat nem teritik meg.
Ezek alapjan en is elvegezhetem a cseret, vagy az uzlettol kell kerjem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla