Új hozzászólás Aktív témák
-
SzaboZE
addikt
-
scarbantia
aktív tag
válasz SzaboZE #32683 üzenetére
Olyanok válasza is érdekel, akiknek csak az egyik volt.
Amúgy egy Thinkpad W500-ba szeretnék ilyen panelt, de egyelőre még csak tervezgetek.
(tudom, itt biztos szentségtörés az ilyen )A két CCFL-es 0.8mm-el vastagabb, mint az egy CCFL-es, és 3mm-el magasabb.
Ennek még utána kell nézzek, de szerintem ennyivel még beleférhet, viszont duplalámpáshoz való inverter kell, ami fotók alapján méretben megint más. (többfélét is találtam, lehet hogy van egyforma)Ha a LED-es vékonyabb, az nem gond, valami rugalmas távtartóval biztos megoldható.
Fotós/grafikus felhasználásra kell, de nem feltétlenül jobb a CCFL.
A legrosszabb a sima fehér LED, mert szűk a spektrumtartománya.
Az RGB-leddel már lehet széles spektrumot, így nagy színterű monitorhoz is jók.Az a baj, hogy minőségi LED-es kijelzőből keveset hord a szél, ezért az emberek inkább a hagyományos háttérvilágításra szavaznak. A LED-nek a nagyobb fényerő, kisebb fogyasztás, és talán az egyenletesebb háttérvilágítás az előnye, cserébe a színtér kisebb sima fehér LED-ekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Gitáros topic
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Valami baja van a tápomnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- ROG Strix G713QE 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű ASUS Rog Strix 1tulajos Magyar Gamer Laptop i7 9750H 16GB 1TB SSD GTX 1650 4GB Dobozában
- Eladó Surface Laptop Studio i7 11th gen 32GB 1TB NVMe SSD Quadro RTX A2000 (3050Ti+) 14.4" 120Hz
- ASUS STRIX GL502VY GAMER LAPTOP
- Dell notebook alkatrészek!!
- HP EliteBook 745 G6 RYZEN 7 3700U/16GB/256 GB/14 " FHD Bang&Olufsen hang garanciával