- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Csak hogy megerositselek... es meg is cafoljalak:
Az OMV-s benzinbol az autom tenyleg masfel literrel kevesebbet evett, bár 10 literes fogyasztas felett tokmindegy volt
A motoromnal nem tapasztaltam kulonbseget.Ausztriaban, Linzben tankoltunk gázt, na az viszont nem olyan minőségű mint az itthoni, mert ahogy kijottunk a kutrol mar ki is villant a CheckEngine lampacska a műszerfalon. Utana tankoltunk hazafele Győr körül, még mindig vilagit, es amikor hazaertunk boszormenybe a MOLnal tankoltunk gázt, ahol szoktunk, na akkor elaludt a lampa.
Aztan a laptop megmondta h nem olyan minőségű volt a gaz mint amilyen itthon (h jobb vagy rosszabb azt nem tudom)Egyszer tankoltam a Lagunamba Nitro+-t. Úgy megette, h csak néztem, h ilyen keveset mentem vele... Utana soha nem tankoltam Shellnél.
Mondjuk engine függő h melyik benzint szereti. Valaki a Lukoilt isteniti
-
htc07
addikt
én pizzát rendeltem párszor altintól a nyáron, tényleg más mint a legtöbb debreceni pizza, azt nem mondom hogy jobb, mert ízlés kérdése, de abszolút nem rossz.
-
Zola007
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest