Új hozzászólás Aktív témák
-
torcsrent
tag
Vesszőseprűt hol kapok a városban jó áron szerintetek?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
gyulazsolti #146294 üzenetére
Köszönöm! Az árral nincs baj, sőt, viszont ez sajna mind keskeny, legalább 8 cm-esre van szükségünk.
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz
gyulazsolti #146257 üzenetére
Köszönöm! Ha nem találok mást, akkor megpróbáljuk ezt.
-
Fricu
tag
Üdv Urak
Asus M2A-VM lap kerestetik.
Ajánlatot mailben.
Köszi -
kungzi
veterán
válasz
Zsoleszhun #146289 üzenetére
Köszönöm szépen
-
kungzi
veterán
Üdv
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy Xiaomi Redmi 8 3/32-höz milyen SD kártya jó? Microsd vagy minisd? Mert mindenhol mást olvasok. Előre is köszönöm
-
z0d1AK
nagyúr
Lepjétek meg egy hölgyet ezzel a rúzs formájú, prémium Huawei headsettel, aktív zajszűréssel!
Huawei Freebuds Lipstick headset - kiváló ajándék hölgyeknek -
Peti78
őstag
Sziasztok! A belvárosban van kifejezett borozó?
-
RandomName
senior tag
válasz
Dan-szan #146277 üzenetére
Én laptophoz már próbáltam párat.
Podcast-hez, voice csethez tök oké, de minden másnál általában a csillagok együttállása kell, hogy ne csússzon a hang.
Csak BT5, de ha mellé bármilyen aktív zajszűrés van, az hangcsúszást okoz. (Mint ahogy a téveknél a képjavító megoldások a játékok válaszidejét növelik) Bár elvben pár filmlejátszónál tudsz rakni késleltetést a képre, hogy legyen valami szinkron, de az is szívás.
És a BT5, meg a zajszűrés sem tuti tipp. Volt olyan Samsung BT4 fülhallgatóm, ami jobb volt ebből a szempontból mint egy BT5 Lenovo.
De amúgy a PH!-n mindenre is van topic:
https://logout.hu/tema/bluetooth-headsetekrol_altalaban/friss.html -
Dan-szan
senior tag
válasz
Bjørgersson #146279 üzenetére
Az csak a példa kedvéért szerepel.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Vezeték nélküli fülhallgatót használ valaki itt pc-hez? Kell hozzá bluetooth adapter vagy hogy megy ez
? Mennyire használható? Ajánlott márka az ilyen típusúból?
[ Szerkesztve ]
-
Thermaltake
tag
-
-
Shokkolo
addikt
Urak,
DDR4-es notebook RAM-ja nincs valakinek eladó?
8 / 16 Gb-os modul kellene (1db).Tudom, tudom apró... van is jó áron 7500/8Gb 12000/16GB)
... de hátha lenne helyben valakinek -
Sziasztok! Van itt, aki a belvárosban lakik (fizetős övezetben), és van autója? Próbálom értelmezni ezt a bekezdést:
"Lakossági kedvezményes bérlet:
(...)
A várakozási övezeten belül a (...) lakóhelyként megjelölt közterületen vagy az első kereszt utcákban vagy a lakóhelyével párhuzamos első utcákban 1 db felszíni várakozóhelyet díjkedvezménnyel korlátlan ideig használhat"Ha vki a plázával szemben, a Hunyadi utcán, mondjuk az egészségpénztár mellett lakik, az hol tud ezzel parkolni? Majdnem az összes említett utcán megállni tilos. Egyik oldalon még párhuzamos utca sincs.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
Bjørgersson #146249 üzenetére
Innen vettem, de rosszul mondtam 2019 szeptemberben.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy elsőre, lejött 1 hónap után.
De másodjára tettem alá sziloplasztot, és azóta hibátlan, kb. 2 éve. -
-
tsyl
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, internet rádió terén, ha valaki használ esetleg ilyet.
Mennyire "problémás", bonyolult kezelni?
Egy 94 éves idős asszony tudná használni, ha be vannak programozva a kedvenc adói?
Nem igazán olcsó mulatság ahogy az árakat néztem, ezért is vacillálok ezzel kapcsolatban.
Karácsonyi ajándéknak tervezném anyósomnak... -
scope2007
addikt
válasz
RandomName #146248 üzenetére
Engem xd este ott megyek el biciklivel, legalább nem lesz meki szag
-
KROK640
nagyúr
válasz
RandomName #146248 üzenetére
Uh, jó tudni. Az István út sarkán lévő nyitva lesz?
-
KROK640
nagyúr
Igen, ugyanez a hiba volt barátnőmnél is, plusz a gép (neki laptop) hangszórói is olyan halkak lettek, hogy még teljes hangerővel is alig lehetett hallani, ezért kénytelen folyamatosan fülest használni.
A megoldás, egy másik mikrofon, amit szeret a Win10 (persze a kötelező frissítés után lehet, hogy nem fogja). (esetleg sokkal hangosabban ordítani).Amit még megtehetsz, hogy a hangkártya driverében próbálsz állítani dolgokat, már ha van még felület, nekem pl eltűntette a Win10 az egyik frissítés után
így nekem az nem játszik. De létezik amúgy egy Voice meter nevű program, azzal is érdemes próbálkozni
-
aldebaran
addikt
válasz
Bjørgersson #146249 üzenetére
Én a helyedben Amlogic chipest vennék.
Pontosítok: Vagyishát nekem olyan van és van itt fóruma és fel lehet rá dobni a CoreElec-et és királyabb lejátszó, mint az android.[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz
gyulazsolti #146237 üzenetére
Pedig reméltem, hogy lehet valahol kapni a városban vagy legalább valami nagyobb hazai webáruházban. Tudsz küldeni egy linket, ahonnan rendeltél?
-
RandomName
senior tag
Ha érint valakit, akkor ma éjszaka zárva lesz az autós meki a Füredin.
Elvben 00-06 között van kikapcsolásunk. -
Gondoltam, hátha valaki ismeri ezt a szitut.
A mikrofon normálisan működött decibell-es erősítés beállítása nélkül is. Ez volt a régi rendszeren, ami win 7.
Most win 10 van, és a hang 100%-on is alig-alig észlelhető. +24/+36dB segít rajta, de nem éri el a régen bevált hangszintet és zajt is megnöveli.
A genius mikrofon egy önálló egység fejhallgató nélkül és régen asztal-szék távolságból jól lehetett érteni, de jelenleg közel kell hajolni hozzá.
Mi lehet a baj? Az itteni [link] képeken lévő mindkét csúszka 100-on van. -
patex1983
őstag
válasz
gyulazsolti #146238 üzenetére
Örülök, hogy sikerült.
Nem használom a tv funkciót, de gondolom kell hozzá egy tv-tuner minimum.
Van egyébként saját topikja is, ott biztos vannak szakik, akik tudnak segíteni.[ Szerkesztve ]
-
válasz
diablo1984 #146241 üzenetére
Tavaly a Tesco-ban és a Metro-ban láttam sokat kiállítva.
-
dew28
aktív tag
Ha valaki tervez IKEA fele jarni mostanaban irjon ram legyszi
-
kungzi
veterán
Üdv
Chip tuning ügyben van valakinek tapasztalata, az István úti vagy Rigó utcai műhellyel? Előre is köszönöm
-
mezis
félisten
-
diablo1984
veterán
Hol lehet a városban műfenyőt venni 150cm-es méretben, ahol az éves gdp-t nem kell otthagyni érte és van választék is, valamit kiállított fa, nem csak kép alapján(ami köszönő viszonyban sincs a valóságfal sokszor) kell dönteni?
-
tahepa
senior tag
válasz
gyulazsolti #146238 üzenetére
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
Bjørgersson #146235 üzenetére
Én Alin vettem, kb. 1 éve.
-
-
Bjørgersson
félisten
Ilyen fehér vízzáró tömítőszalagot keresek 8-10 cm-es szélességben, viszont sehol nem találok. Tud valaki segíteni?
-
wwhy
veterán
Srácok, fűt valaki pellettel és van direkt beszállítója?
-
z0d1AK
nagyúr
-
hcs57
addikt
Dugulás elháritásra kit javasoltok?
-
Sziasztok.
Átmenetileg SSD-t cseréltem win 10 telepítés céljából, amikor kész, akkor minden kábelt visszakötöttem a régi helyére, de a win 7 már nem indul. " Windows indítása nem sikerült. Ennek oka egy nemrég bekövetkező hardver- vagy szoftverváltozás lehet."
Szeretném megmenteni ahajamrégi win 7-em illetve előzményeket, adatokat. : (((
Dell Optiplex 3020Ugyanezt egy másik, de ugyanolyan Optiplex 3020-on pár hete csináltam, szintén nem bootolt be az eredeti win 7. Ott a kábeleket megigazgattam, és nem tudom hogy, de megjavult. A hibaüzi nem tudom, hogy megegyezett-e.
Kicsit bővebben, annak aki ki tudna segíteni. -
z0d1AK
nagyúr
Karácsonyra, ajándéknak, vagy csak úgy, elsősorban hölgyek számára (vagy igény esetére):
Huawei Freebuds Lipstick headset
Teljesen új, dobozos aktív zajszűréses TWS headset, vörös fülhallgatókkal, rúzs formájú töltőtokkal. -
pigmeus
tag
Karácsonyi pulcsikat hol lehet venni Debrecenben?
-
headhunter
addikt
válasz
Atomantiii #146219 üzenetére
-
pomorski
őstag
válasz
mezis #146208 üzenetére
Köszi!
A többiek által javasolt "telefonnal lefotózod, oszt ránagyítasz" trükköt ismerte a koma (hiszen nem szellemi fogyatékos), csak ő nem telefont keresett, hanem nagyítót. (Lehet, hogy ráérős perceiben bogarakat is akar(t) nagyítózni, amire a telefon nem alkalmas.)
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
válasz
Atomantiii #146221 üzenetére
Szerintem nekem lenni kellene, de csak holnap tudom megnezni.
-
Atomantiii
addikt
Nincs valakinek feleslegben Conax Cam modul?
-
Keresek 22"-tól fHd-s, HDMI vagy DP csatlakozóval rendelkező monitort. Esztétikai hiba nem zavar, így ehetőleg olcsón.
-
Atomantiii
addikt
válasz
headhunter #146218 üzenetére
Modulban a Sámsonin vagy Rozi néninél a Szent Annán az elektronika boltban talán
-
headhunter
addikt
Debrecenben, melyik üzletben kapható ilyen adapter átalakító? [link] ,
-
patex1983
őstag
válasz
gyulazsolti #146212 üzenetére
Kodi
-
aldebaran
addikt
válasz
gyulazsolti #146212 üzenetére
Na, megvettük onnan. A gyerkőc ment, ő meg nem alkuszik. Köszi a tippet a bolthoz.
-
sto1911
veterán
válasz
aldebaran #146202 üzenetére
Nekem van, de csak a kontrollerrel adom
Annyi szerencsed lehet, hogy elforrasztottam valamit a kontroller alapjapjan, igy egy gombja nem mukodik, ezt vagy lehet javitani, vagy nem, ennyire mar nem ertek hozza, de a tobbi resze hibatlan (+ uj stick kapcsolok vannak benne, mert a regiek drifteltek mar). Szoval nyilvan nem uj kontroller arban gondoltam eladni.
Ha igy is erdekel, irj egy privatot es megbeszeljuk.
-
mezis
félisten
-
pomorski
őstag
Egy haverom kérdezte tőlem, hogy nincs-e véletlenül felesleges nagyítóm, ami segíthetne neki alkatrészek és csapágyak apró számainak a leolvasásában. Mivel nekem semmilyen nagyítóm sincs, ezért gondoltam megkérdezem itt:
Valakinek van-e esetleg egy felesleges nagyítója, amitől megválna? Vagy tipp, hogy honnan lehetne venni olcsón Debrecenben? -
aldebaran
addikt
Vennék: XBOX 360 kontrollerhez USB átalakítót. Debrecenben tudok ilyet venni valahol? Vagy csak webshop?
-
SOAD19
addikt
Lemaradtam valamiről, ennyire feljavult a magyar foci?!
Többet fizet az MTVA az NB I közvetítési jogaiért évente, mint a BL-ért három évre
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Steam Deck 256gb + Grip
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot
- Ps5 Slim lemezes 1TB/2TB extrákkal