- Microsoft Excel topic
- Rendszergazda topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Milyen routert?
- Új típusú árháborút hirdet az EV-piacon a BYD
-
IT café
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon #7867 üzenetére
Érdekes dolog ez az áhított lightweight Firefox, amit említettél, mert a köztudottan fullextrás egykori Opera (akkor még windózra) telepített mérete anno 9-11 MB környékén volt nálam, a Firefoxnál meg csak a telepítő mérete már akkor is olyan 25-30 MB környékén járt, ha emlékeim nem csalnak. (A telepített méretre már nem emlékszem.) Fürgeségben meg erőforrás pusztításban is jóval alatta maradt az akkori alap, fapados Firefoxnak, pedig a Presto motoros Operában aztán tényleg meg volt anno minden kényelmi dolog. (Bocs, hogy megint visszatértem az Operához...)
Szóval nem igazán tudom, hogyan lehetne a jelenlegi Firefoxból egy lightweight böngészőt csinálni...[ Szerkesztve ]
-
csakany2001
senior tag
válasz
Apollyon #7867 üzenetére
Kipróbáltam a legújabb FF-t,valóban egy hulladék.Már maga a menü szaggat,illetve elég sok idő míg betölt.Palemoon az nem rossz de abban a kategóriában a Seamonkey jobb.(egy kicsit stabilabb és külön Mozzila bővítményei vannak az FF-től elzárva szóval azok is jól optimalizáltak,sebességben ugyan olyan gyors)
[ Szerkesztve ]
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest