Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• d-link

csendes tag

válasz xinis #233 üzenetére

Engem is érint a hiba, ezért gondoltam megnézem a képeket.
    De-
    ez a hibaüzi fogadott:

"404. Ez egy hiba.
    A kért URL-cím nem található ezen a szerveren. Ez minden, amit tudunk."

:(

• bozsozso

őstag

válasz xinis #233 üzenetére

Hangja az tényleg van a gyári ventinek(előszobába van így nem zavaró), viszont az idő előrehaladtával egy még fontosabb probélmája van. Mivel nem vagyok szakértő csak használó és kb.2éves lehetett amikor először előjött, hogy amikor lekapcsolt vagy lekapcsoltam vagy esetleg fw frissítés után újraindult(vagyis nem indult újra) akkor nem lehet visszakapcsolni, mert csak a power led villog rajta. Általában több nap próbálkozás után sikerült visszakapcsolnom. Ezt más is tapasztalta tehát nem egyedi probléma. Jelenleg most ha lekapcsol valamiért a nas akkor az alábbiak szerint tudom újraindítani(nem ér nevetni :) )

1. konnektorból kihúzom
    2. winchestereket kiszedem belőle
    3. 5-10percre berakom a hűtőbe a nas-t
    4. winchesterek vissza
    5. bekapcsolás

Ez most bevált így elindul, bár most van egy új fw amit nem merek feltenni mivel nem fog újraindulni :( . Nem is nekem hanem inkább a gyerekeknek gond ha nem elérhetők a mesék.

Bár mostanság nem kerestem a problémára, de valami hővédőről olvastam, hogy az nincs a helyzet magaslatán. Illetve volt még olyan írás is, hogy a táp gyenge 2 winchesterhez.

Mint írtam nem tudom nem értek hozzá.

Egyébként én is ettől függetlenül teljes megelégedéssel használom filmekkel, zenékkel, fotókkal szolgál ki 2htpc-t illetve telefonokat. Bár már most kinőttem a 2*2Tb-ot így váltani szeretnék 4lemezesre.

Új hozzászólás Aktív témák