Új hozzászólás Aktív témák

  • Nimda

    addikt

    válasz 4580693 #3099 üzenetére

    Én is az okulárok szerelmese vagyok, talán még jobban is, mint az apo tubusoké, de a mechanikák bütykölése mindent visz :)

    Fotóim csak régiek vannak, azok meg már nem aktuálisak, főleg az állványt nézve. Éppen ma bővül az okli kínálatom (ha lesz időm elmenni érte) egy 4mm -es Laci UWAN a kiszemelt. Tervbe van még mélyegezésre egy 32 vagy 38mm -es 2" Laci, de mivel most mechanikát is kéne vennem, már nem fér bele a havi keretbe. Viszont mára már valamelyest kialakultak az elképzelések, ezért túladtam az EQ3 és EQ5 mechanikámon, marad az AZ5 + acél. A goto -k között nincs olyan, ami árban is megfelelő lenne, ami elérhető kisebbek, az főleg inkább fotózásra való. Így az ekvatoriális kiesett, vizuálra meg jó lesz az AZ5 is.

    popey az a stabi merevítő nekem is megvan még, igaz fehér, de nagyon el van találva. Mindenképpen növeli az állvány stabilitását valamelyest. + ugye komfortos cucc, világítással, oklitartóval és fesz.elosztóval. A jó kis ED APO tubusom nekem is megvan, nem is kéne más, igaz néha jól jönne egy hosszabb fókuszú tubus. A 100/900 -as ED APO, ~400 ezer, össze kéne rá kaparnom a pénzt, kiszolgálna egy életre.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák