Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Linux kezdőknek
- Disney+
- DIGI internet
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Bitcoin topic
Aktív témák
-
engusz
veterán
''Én azzal a toldóval sokat szenvedtem, bár ez inkább a szerszám minősége miatt volt :( A forrasztópisztolyban folyton elszakadt a szál, és nem találtam normálisat''
Én kicsit egyszerűbben fogom megoldani, de ez egyelőre titok. Remélem, hogy most már lesz egy kis szabadidőm.
''Eszembe jutott még valami: ha lenne benne 4 eszköz, meg floppy is, akkor máris zsufoltabb lenne.''
Nekem három 5.25-ös és két 3.5-ös egységem van. Ezért egy picit nehezebb dolgom lesz.
''Kéne bele még valami zajszigetelő, azt jóvan, de az még odébb van.....''
[L]http://www.vizhutes.com/zajcs_hangszigeteles.htm[/L]. Ilyet szeretnék, ha nem találok olcsóbban.Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
Bally (#17), mormota (#18): Már van egy csomó ötletem, hogy miként rendezzem el a kábeleket. Csak ahhoz minimum két délután kell és az, hogy tudjak fúrni (vágni) pár lukat az alaplapot tartó lemezre. Aztán már csak egy ''padlólap'' kell, ami alá az eltűnthetetlen kábelek kerülnének.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
engusz
veterán
Ha megengeded, akkor mutatok egy ellenpéldát.
(Rendet kellene már raknom. :D)Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest