Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
válasz Agyrák666 #9920 üzenetére
szerintem is egy aspergeres autista majom, de amugy amit az anonymus mond igaz, h. nelkule talan meg sokkal messzebb lennenk a fosszilis energiahordozoktol valo elszakadastol.
de az urutazasos dolgait nem feltetlen ertem. sztem az mar ilyen burn outos, milliomos/milliardos, a valosaggal regen elvesztette a kapcsolatot cimu ego trip. mint a Virgin Galactic is meg a John Carmack hulyesege. utobbi pl ahelyett, h. szepen keszitene a jo kis gamekat, amihez ert legalabb. vagy lehet ha a cryptoba invesztalna az agyi kapacitasait, hamarabb eljonne a BTC-Salvation..[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
Coin Bureau edukacios jelleggel
Jason Pizzino (ő is állandoan a Wyckoffrol beszélt már jóval a crash előtt, csak nem annyira szájbarágósan - sajnos)
Sheldon Ewans
The Bitcoin Express (őt csak így random 1-2 video erejéig néztem)
Traders Reality. ezt az a srác ajánlotta aki szintén bejósolta a Wyckoff methoddal a crasht uncomplication
mepet: koszi a linket
Babetta-X a Coin Bureaunak kijottt most egy videoja ami szerintem az elso videok kozott kellene lennie minden kezdonek: crypto kategoriak
[ Szerkesztve ]
-
-
celf
őstag
Noob kerdes: olyat hogy csinalok, hogy egy adott cryptot alacsonyan akarok megvenni, de ha kozben nagyon elszallna, meg idoben bele vegyek? Ez a stop loss?
Mert ezt nem lehet megoldani 2 limit orderrel. Tehat pl. jo lenne megvenni mondjuk 18 dollaron valamit, de jelenleg 21-en van. Benne van, hogy szepen kioldalaz felfele 26-30 fole, es mondjuk 26 a lelektani hatarom, h. azert meg beszallok.Ha beallitok 1 limit ordert 18$-ra, es egyet 26-ra, akkor ha netan csinal egy swinget eloszor felfele aztan le, akkor magasabbert vettem bele.
Vagy ilyen programozhato funkcio nincs alapbol, h. varjon tobbet a magasabb aron vasarlassal...
-
celf
őstag
válasz Agyrák666 #9832 üzenetére
Egyertelmubb? En tudom, n. mit szeretnek. Meg belerakni, csak kvazi hangosan gomdolkodom, h. ez a vonat lassan elmegy.
Azert nem ertettem, h. mit ertesz az alatt h. 42-43-ig hozza sem szabad nyulni, mert akkor te ezek szerint kivarsz, h. magasabban legyen es ott fogsz eladni, h. profitot hozzon.
Tok lenyegtelem amugy.Mas: botokrol mi a velekedesetek? Copy trading?
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
Nekem annyira "kinai" meg ez a yield farming, poolok, stb. Be van rakva minimalis mennyisegu DOT es ADA Krakenen stakingre. De lehet, ha van valami okosabb, attennem abba az ADA-t.
Szerintetek mi lenne a legkifizetodobb? Nem banom, ha nincs lock-olva az ADA-m hosszutavra. De elqdni semnakarom, szoval nem baj, ha addig is fial.[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
Binance kartyan milyen currency-k lehetnek? Fiat gondolom nem. Es akkor az egy kulon walletkent mukodik tulajdonkeppen?
-
celf
őstag
BUSD-re visszaterve, ha beraktam eurot binance-re, mindig erdemesebb busd-re atvaltani es abbol venni kulonbozo coinokat? erc20 tokenekre nem vonatkoozik a kedvezmeny amit biztosit a binance, gondolom
-
celf
őstag
válasz nort_on #9613 üzenetére
Optimism update lehet ebbe be fog zavarni.
9. perctől Coin Bureau hirek
-
celf
őstag
válasz aradebil2 #9522 üzenetére
Az zavar, hogy terveztem még venni olcsóbb de nagyobb potenciállal rendelkező erős altcoinokat, így viszont beragad a minuszos pénzem sokáig. Abban hiszek, hogy ki fog erősödni ebből a BTC és a komolyabb coinok.
De most egy ideig nem tudok/akarok berakni pénzt. Ha meg 1-2 évre minuszban lesz ez a zsé... na annak nem örülnék.
BeLucz: feleannyi van most benne, mint neked. Annak is a fele a Krakenen, másik fele a Binance-en. Utóbbi most -6%, előbbi -48%-os veszteségen áll.
A 6%-ost venném ki és várnám meg, hogy mi történik.
Ha innentől soha nem lesznek alacsonyabbak az árak, akkor kb 100 eurót bukok, meg a a jövendő árfoylamnövekedést, de a pénzem nagy része megmaradt.
Viszont ha nagyot zuhan még az árfolyam és bevásárolok lent, akkor többszörözöm a pénzt. -
celf
őstag
Komolyan gondolkozom rajta h. kiszallok es baszallok ujra lent. Az elso penz amit beraktam most 50% minuszban van, azt hagyom. Amit kesobb raktam be, (amikor meg azt hittem h. nem fog befosni az egesz), -15%-ban.
Adjatok tanacsot, hogy mennyire okos dolog ez, vagy konkretan csak HODL.[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
nem tudtok valami olyan chat formatumu dolgot, ahol anelkul lehet feltenni kerdeseket, h. tele spammelnem az adott helyet?
nem akarnek itt floodolni.
akar lehet angol nyelvu is.
reddit kicsit lassu lenne pl.[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
Blockfolio csak nekem csinalja azt, hogy 3 es 6 honapos tavlatban egy adott coin arfolyamanal januart mutat es onnam vissza 3 illetve 6 honapot? Ez vmi bug vagy en rontok el valamit?
-
celf
őstag
válasz feketedini #9467 üzenetére
a 12 szavas visszaállítás a crypto.com accounthoz van?
maajsz, lakcimet nekem sem fogadtak el (Kraken), de vizmivek elektromos szamlat (pdf) kb instant jovahagytak. mas kerdes h. az egy csaladban lehet pont nem az adott ember neven van.
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
Binance-en ha egy adott trading pair-nél van 4 betű, számokkal: O, H, L, C. Ezek micsodák? Vagy guglizzam ki[link]
Trading view-ban a Display open order-re ha nem mutatja az ordert, az miért lehet?[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
szerintetek jo a Bincance app? vagy telefonrol browserbol jobb kereskedni.
-
celf
őstag
sztem ennyi volt az alja, kipattan, de legalábbis lejjebb már csak nem megy. ennyire nem lehetnek hülyék az emberek
-
celf
őstag
Sziasztok!
Elég kezdő vagyok az egész témában, és némi tanácsra lenne szükségem.
Krakenen nyitottam egy accountot, de altcoin miatt Binance-en is regisztráltam most. Most utaltam megint pénzt, ezúttal a Binance accountra. Viszont amíg nem ér oda a pénz, lehet addig is vennék a Krakenen lévő maradék fiat pénzből a Binance-en, csak át kellene küldjem.
Szerintetek mi a legjobb megoldás? Amiket coinokat a Krakenen vettem, nem feltétlenül akarnám küldözgetni.
Én arra gondoltam, hogy veszek a maradék fiatból (20 euró) USDT-t, és azt küldöm át a Binance-re.
ONE-t akarok amúgy venni.
Köszi a segítésget, tanácsot!
Új hozzászólás Aktív témák
● Kriptovaluta adásvétel a topikban tilos!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Az elfelejtett kiberfegyver
- További aktív témák...
Állásajánlatok