- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vírusirtó topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
-
IT café
Ide várunk:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
őstag
válasz Vigneau #1000 üzenetére
Szerencsém volt. Itthon nem találtam. Németországban az ebay.de volt a megoldás. Ide szállítva olyan 9000 Ft volt az ajánlat. Ismerősöm kinn dolgozik, hozzá 3200 Ft-nyi Eur. Pont ma vette át.
A kedvenc hűtőm így kap még 1 esélyt. Már minimum 5 éve a tulajdonomban van és LGA 1200-n remek volt.
HA megjön megírom, hogy mit tud a BQ Pure Rock-hoz mérten egy 7800x3d tetején csücsülve.Teszem hozzá, hogy most sem rossz. Játékban 60-70 fok között csendben pötyörészik a gépben.
-
veterán
Nem mertem megemlíteni a gyenge forintot, nehogy elkezdődjön a politizálás.
Amazonról egyébként sok dolgot megéri venni. Még a szállítást is megúszod ingyen, ha több akciós dolgot összerendelsz.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
Vigneau
félisten
Mára beérett a Cooler Master Elite 110 projektem.
Viszont érdekes, hogy közel fél év eltéréssel vettem a két Thermalright SI-100 hűtőt és érződik némi hanyatlás/spórolás.
1) A két fő rögzítő csavar anyagában szvsz lágyabb lett, könnyebben elnyírható a feje csillag csavarhúzóval. Szerencsére 6mm-es fejű lapos csavarhúzó tökéletes a rögzítésre.
2) A tarozékok tárolódobozkája immáron nem fekete, fényképes kartonpapírú, hanem a hagyományos, vékonyabb fehér papírból van. De ez utóbbi már csak szőrszálhasogatás.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
veterán
Nincs hozzá beszerzési forrásuk
Mert a Thermalright az micsoda? Nem közvetlenül a gyártótól kapják az anyagot, akkor hogy lehetnek hivatalos hazai disztribútorok? Nekem ez magas, mint bolhának a templomtorony.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
veterán
Patent az SI-100, én korábban nem is hallottam róla, hanem egyszer csak jött a hűtősben egy igény jópár hete, hogy valakinek egy pici házba kellett volna egy erős hűtő, de pont olyasmi méretben, amit írtál. Sehol nem találtam, aztán utolsó megoldásként felnéztem Amazonra. Akkor lepődtem meg, hogy hát bakker van ilyen TR hűtő is? Ezt itthon miért nem árulják?
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő. / ~ / Szakmai jellegű kérdésekkel privát üzenetben NE keressetek! Ezeknek a fórumon a helyük!
-
-
veterán
Azért próbáld meg, Redditen ipari mennyiségű csíra van fent, ha azoknak nem válaszolgat az ügyfélszolgálatos, mert már tele a púpja velük, az még oké.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szívesen! A Thermaltaken amúgy meg vagyok lepődve, mert nem ezt várnám tőlük. Ha megnézed, hogy milyen drágák a termékeik, már-már a sznob kategóriát fejelgetik... Sőt...
Más: tápegységek terén például a sokat csodált Super Flower is hasonlóan gázos ügyfélszolgálattal rendelkezik, rajtam kívül több panaszos is van, akiknek vagy az RMA ügyintézéssel, vagy egyáltalán a válaszadással is gondban vannak. A Seasonic például 24 órán belül válaszolt és értelmesen.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szia,
Szerintem egy levelet megérheti írni a supportnak, hogy mi a helyzet? Ők már csak tudják, hogy a saját termékük mire pakolható rá, esetleg tudnak küldeni utólagos rögzítőkészletet.
Az AM4 és az AM5 furathelye ugyanott van egyébként, ugyanazt a hátlapot használják, inkább az LGA 1700 a kérdőjeles.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- EA Sports WRC '23
- Asszociációs játék. :)
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Masszívan lekorlátozza az AI gyorsítók elérhetőségét az USA
- One mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...