Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz Lackki #51700 üzenetére
Én csak 2004-en regeltem és álltam át az 1.6-ra. Nagyban toltuk addig az 1.5-öt, sőt a LAN-klubban sokáig csak 1.5 volt.
Amúgy nem tervezik hogy GO-ba áthozzák a de_piranesi, de_chateu vagy a cs_siege, cs_estate és hasonló régi mapokat? Vagy ezt inkább a közösségtől kell várjam?
Az is lehet hogy mégis szervezni kell egy old school LAN-t pár régi motorossal?Szerk:
vzsryl, milyen igazad van! Hogy is felejthettem el a régi klasszikus aztecot... Az 1.5 után elvesztette a régi feelinget.
HL1 pedig az egyik legjobb multi amit valaha toltam. Nyílpuska, shotgun, revolver, Gauss-gun és Egon. A dobálható rágcsáló bogarakról vagy a rádiós/lézeres robbanószerekről már ne is beszéljünk... Istenem mennyit pörgött LAN-on!
Lackki:
Pont az előbb kerestem rá az emlékeimben élő zoomos bétás M4-re. Állat volt bár úgy emlékszem zoomolni nem lehetett vele. A fene se tudja a bétákból csak a skinre emlékszem, 1.0-tól toltuk nagyon sokat.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
vzsryl
nagyúr
válasz Lackki #51700 üzenetére
Akkor én az 1.0b-vel kevertem, mert mi haverokkal azzal toltuk először. Na annak olyan volt a hitboxa, mint a GO-nak. Lutri volt az egész játék, de egy fokkal jobban adta, mint a GO. Nekem 1.0b után csak 1.5, 1.6 és egy rövid ideig a CZ volt meg. Source-t kb 10 percre próbáltam ki. Amúgy a CZ mikor jelent meg? Mert nekem rohadtul 2003 rémlik arra is.
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest