- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- HP notebook topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti.22
senior tag
Kösz mindkettőtöknek. Ezt az ICMP inspectet már ismertem Keith videójából is, meg korábban is írta tusi_, vissza is néztem a fórumról, mert az volt a leggyorsabb. Ha jól emlékszem, akkor a policy-map utáni class utáni inspect parancsra nekem azt írta, hogy ilyen parancs nincs, hogy inspect.
De ami még fura volt, csak szerintem nem mondtam, hogy R1 tudta pingelni ASA-1-et, csak a túloldali publikus IP-ket nem, pedig semmilyen icmp inspectet nem állítottam. Szerintem defaultban tartalmazza a class-map inspection_default, legalábbis nekem az tűnt fel, mert a korábbi parancsok után egy match parancs utáni kérdőjel listázta, hogy miket inspektál alapból és közte volt az ICMP is.Megyek és megnézem újra az egészet.
Rutinból egyébként úgy akartam újraindítani az ASA-t, hogy wr erase, de már ennél a parancsnál elhasalt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Windows 10
- Hardcore café
- Melyik tápegységet vegyem?
- EAFC 25
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Napirajz könyv
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest