- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mobilinternet
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Windows 11
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Milyen routert?
- Mikrotik routerek
- Windows 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila75
tag
Csak olyan dolgokon mentetek egymásnak, ami teljesen felesleges.
Alapvetően egy otthoni felhasználó nem vár mást, mint bedug és működik, vagy egyszerű lépésekben beállítja.
Munkában napokat eltökölök valamivel ha kell, de otthon én se szeretem a szabadidőmet olyan hibakeresgéléssel tölteni, ami nem biztos, hogy az én dolgom...Model: Cisco EPC3925
Vendor: Cisco
Hardware Revision: 1.0Bootloader Revision: 2.3.0_R1
Current Software Revision: epc3925-E15-12-v302r12911-100323c-MYR
Firmware Name: epc3925-E15-12-v302r12911-100323c-MYR.bin
Firmware Build Time: Mar 23 2010 19:44:42Szóval 2010..
IPTV nincs, csak kábel telefon és kábelNET.A 4. portra van nálam kezdetek óta rádugva vagy a Switch, vagy a LinkSys Router.
A teljes agymosás előtt, csak pingeltem az origot, magától újraindulgatott...
DE MOST RENDBEN MŰKÖDIK..... (még)Pingelek 1000-et óránként párszor, csomagvesztés nem volt.......
-
Attila75
tag
Azért egymás torkának ne essetek...
Ismét felbuzdulva (volt kis időm, és volt kedvem tökölni is) nekiálltam szegény piszkálni.
Sima állítgatás és máris újraindult többször, szinte percenként, hiába állítottam vissza mindent működő állapotba. Szóval HW reset, nem egyszer biztos ami biztos többször, készülék többször ki be kapcs, teljes agymosás.
Elsőre beállítva mindent, Wifi (csak beállítva, nem használva), Tűzfalat hagytam bekapcsolva, jelszót adtam még neki, és most csodák csodája, nem indult újra. A LinkSys továbbra is mögötti változatlan konfiggal végzi a dolgát, nem igazán érdekelte, hogy a nagytestvér gatyába lett rázva...
Eddig lekopogom, működik... Erősen úgy nézz ki szoftveres nyavalyája van neki....
Szóval lehet, hogyha mindent elsőre beállítasz és nem kapcsolgatsz ki/be dolgokat, működni fog.. De erősebb teszt lesz este, kis on-line Game.... aztán pár Linux image letöltés, sok -sok GB méretben, dolgozzon csak egy kicsit.... -
Attila75
tag
ha van ötleted akkor oszd meg velünk kérlek...
wifi miatt ma újra teszteltem az eszközt, de rájöttem, ha csak bekapcsolom a tűzfalalt benne, nem kell semmi más átállítani mindig újraindult magától.... így ifi kikapcs, tűzfal kikapcs, marad mögötte a Linksysem, az legalább működik rendben.....
-
Attila75
tag
RESET – Ha rövid ideig (1-2 másodpercig) nyomva tartja ezt a gombot, újraindul az EMTA. Ha a gombot több mint tíz másodpercig tartja nyomva, akkor először minden beállítás visszaáll gyári alapértékére, majd újraindul az átjáró
VIGYÁZAT: A Reset gomb csak karbantartási célokra szolgál. Csak akkor használja, ha a kábel- vagy telefonszolgáltató kifejezetten erre kéri. A gomb használatakor a kábelmodem összes korábban megadott beállítása el fog veszni.
-
Attila75
tag
Majd próbálgasd így tűzfal nélkül, letöltögetés , meg weboldal, nekem másnapra belassult a kicsike, ezután döntöttem, hogy csak cable modem lesz szegényke, amíg nincs másik FW...
reméljük, nemcsak windows tűzfal fut nálad, hanem valami komolyabb szoftveres van a gépeden... mivel a család is nyúzza nálunk ezért én mindenképpen akartam "egy hülye biztos" általam kezelt védelmet, ez most a Linksys....
-
Attila75
tag
Sajnos Dr úrnak teljesen igaza van, így kell csinálni, nem érdemes bajlódni vele, amíg nem lesz új FW. Ez elég cikis a Cisconak szerintem, várható gyorsan lesz valami újjítás.
Úgy kell addig sajna felfogni ezt az eszközt, mint egy kábelmodem. Mögé rakva egy linksys linuxos cuccost (Ahogy doktor úr is leírta) minden működik, mint ahogy a nagykönyvben meg van írva.... én a wifijét se használnám bár azzal külön nem bajlódtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- Steam Deck
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.