Új hozzászólás Aktív témák
-
már ne is haragudj, akkor neked nem sikerült teljes egészében értelmezni, ami(ke)t írtam, vagy csak az ragadt meg benned, amit konkrétan akartál, mert sehol sem írtam olyat, hogy a szolgáltató eszköze biztosan jó, és addig kell próbálkozni, amíg jól nem működik.
azt írtam, hogy próbálgatni kell minden eszközt és beállítást oda-vissza, hogy esetlegesen leszűkíthető legyen a hiba egy eszközre, és amennyiben az a szolgáltató eszköze, úgy a javítás/csere miatt lépéseket kell tenni a szolgáltató felé, ellenben ha saját eszköz hibájáról vagy beállítási hibáról van szó, akkor azt is orvosolni kell!
inkább az a sovány, amely infókat sokan leírnak itt - vagy másik részlegben - hibajelenségnek, azokból gyakran nem lehet normális képet felállítani, és emiatt elsőre segíteni vagy konkrétumot írni sem, további kérdéseket kell feltenni, amikre vagy érkezik - normális - válasz, vagy nem...
aki a szükséges minimális infók megadása nélkül várja, hogy segítséget kapjon, és a későbbiekben a hiba leszűkítésére feltett kérdésekre sem hajlandó érdemben válaszolni, az vagy hívjon házhoz szakembert, vagy amennyiben távolról vár csodát, úgy telefonáljon be valamelyik kereskedelmi csatorna ezoterikus műsorába, hátha...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest