-
IT café
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
válasz
Matthewus #2340 üzenetére
Ujratelepítettem és megnéztem ozt tényleg ott van...Így ujra uninstaloztam....Nekem az ilyen dolog elsiklik mert nem okoz semmi kényelmetlenséget ha ott van ...
A GUI ra visszatérve ki a papot szereti ki a papnét Nekem az Új avast nagyon kusza..Hiába oldalsó menü rengeteg beállítás gyakorlatilag feleslegesen, mert az user babrál mindent össze vissza azt csodálkozik ha utána meg semmit sem ér a vírkergetö hiába van fennt..Én az egyszerüséget szeretem néhány állítani való az is olyan hogy ki vagy be és müködjön..de igazad van nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen videókártyát?
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Nintendo Switch 2
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest