Aktív témák
-
Mr Bond 007
őstag
Jólvan a ping növekedés csak átmeneti volt, most már megnyugodtam.
Lincselés lefújva..
Viszont nekem csak néha ad a chellós seb teszt 1600-at inkább 1333 ez sajna nem 1500... De nem vagyok telhetetlen.
[Szerkesztve] -
Mr Bond 007
őstag
Nekem is Chello Classic van és most 600 Kbit/s és 200-as pingem van. 1 darabig ment 1Mbit/s-al de most lejjebb ment mint eddig volt. Remélem holnapra helyrejön.
-
Mr Bond 007
őstag
LOL Rájöttem!!!! Nem a nettel van a baj hanem a böngészővel!!! Firefox 1.0-val www.jatekok.hu jön be de iexplorerrel meg rendesen bejön az oldal...
Na erre adjon vki magyarázatot. -
Mr Bond 007
őstag
Az viszont kezdi felba**ni az agyam hogy itthon miért nem jön be a www.hardwareoc.hu??? Helyette a www.jatekok.hu jön be. Ez miért??? Suliban működik (Adsl) itthon chellon meg nem.
-
Mr Bond 007
őstag
Viszont csak 160K-val szed.
De kit érdekel??
-
Mr Bond 007
őstag
Nekem most emeltek!!!
COOL
-
Mr Bond 007
őstag
Nekem is Firefox van. Én maximálisan elégedett vagyok vele.
-
Mr Bond 007
őstag
Az lenne szép ha dec 1-re 0:01-kor már felnyomnának 1.5-re akkor elkezdeném isteníteni a chellót+az upc-t.
De az tuti hogy nem így lesz.
-
Mr Bond 007
őstag
Nekem azt mondták a srácok akik kötötték hogy a sávszél emelés legkésőbb márciusra meglesz, de a limit már decembertől meg lesz emelve, úgyhogy sztem tuti.
[Szerkesztve] -
Mr Bond 007
őstag
Egyébként 1 percig sem lenne kérdés hogy adsl vagy chello ha lenne mind a kettő elérhető áron. De ahol nincs ott ez van. Ezért nem kéne lenézni embereket.
-
Mr Bond 007
őstag
Na ugye
Szinte ingyé van
A bekötés meg 100 ezer hogy pontosak legyünk...
[Szerkesztve] -
Mr Bond 007
őstag
Én is ma köttettem be.
Eddig én is fikáztam de 30Gb már sztem korrekt, az elég még nekem is. A pingek is mesések: eddig 40-50 volt(wireless net) most meg 20 körül. Már csítereznek is a Counter Strike Source-ban.
De igaz ami igaz a 15Gb-ot most is lefikázom mert az nulla. De jövő hónaptól ha a sebességet nem is de legalább a limitet felnyomják.
Arra a makkra meg visszatérve aki dicsőíti az adsl-t ajánlom a www.globonet.hu-t és legyen szíves olvassa el az árakat majd gondolkodjon egy kicsit.
Mert itt csak ez van vagy a chello vagy a wireless ami 384 és 12 ezer Ft.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16e Alzás!!
- Dell Precision 3551 - i5 10300H ,16GB RAM, SSD, Quadro 4GB vga, szép állapot, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest