Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
A topik témája a továbbiakban a UPC Magyarország Kft. (UPC analóg tv, digitális tv, internet, telefon) topikban beszélhető meg. Ezt a topikot zártam.
Megértéseteket köszönjük!
-
Nem láttam olyat sehol leírva (bár apróbetűvel lehet hogy van) hogy nem használható ilyen célra.
Meg ha átállítaná annak se örülnének sokan. Google vinné az adatokat ügyfél megkérdezése nélkül.
Én úgy vagyok vele hogy inkább odaadom ezeket az adatokat a google-nak minthogy az itteniek nézegessék. Szerintem itthon a google az a kisebbik gonosz, inkább a reklámok jöjjenek mint a tek -
Mate
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #22245 üzenetére
Nem értek hozzá, de lehet UPC nem is állhatna át google-ra.
Az oké, hogy az ember otthon átállítja, de egy cég több ezer ügyféllel ingyen nem hiszem.
Meg ha átállítaná annak se örülnének sokan. Google vinné az adatokat ügyfél megkérdezése nélkül.
Gondolom T-nek is van külön DNS-e. Egy normális világban (régen még elképzelhető is volt) lenne megállapodás a két cég között, hogy ha egyiknél meghal, akkor használja a másikét egy ideig.
-
vargalex
félisten
válasz
Szia!
Nem kell átállni, publikálhatnák a sajátjuk mellett folyamatosan.
-
donmackó
addikt
válasz
Nálam az egyik DNS a UPC-é a másik a Google-é, így tegnap sem volt probléma.
-
upsyka
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #22244 üzenetére
-
válasz
MasterDeeJay #22242 üzenetére
Jó kérdés, tedd fel nekik is. De most komolyan, mi értelme lenne az átállogatásnak? Akkor már alapból legyen mindig custom DNS használatban.
Az átállással még nincsen megoldva a dolog, el is kellene juttatni az előfizetőkhöz a megváltozott beállításokat ami viszont modem/HGW újraindulással járna aminek sokan nem örülnének, főleg azok nem akiknél nincsen gond és/vagy alapból custom DNS-t használnak. Ráadásul a tegnapi elég rövid ideig tartott így az át majd visszaállás miatt kétszer kellett volna beállítást cserélni ami pedig dupla szívás a hiba által nem érintettek számára. -
-
upsyka
aktív tag
technikolornár amikor megadom a két google dns-t tartománynév rublikába is kell írni valamit?
-
Ez lehet hülye dolog, de miért is nem áll át a upc a googlés DNS-re ilyenkor ha gáz van?
Ennek a google örülne is, összeszedhetne egy rakás adatot és a upc is jól járna mert nem lenne kimaradás. Úgy tudom nincs tiltva google dns kereskedelmi használatra. -
-=RelakS=-
veterán
Ehh... Azt hittem, megint a modemmel van gáz, erre a hálózattal...
-
Treck
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22239 üzenetére
Kozben helyreallt a rend, most tokeletes minden. Egyelore betudom a mostani problemanak, ha ujra elojonne, akkor majd kutakodom tovabb
-
Akkor lehet nálad más gond van, az időpont egybeesés csupán véletlen, mert amint láttad, a upc közleménye dns hibáról szólt, de még ha nekik nem is hiszünk feltétlenül, akkor hiszünk a fórumtársak megerősítéseinek, miszerint a dns-t átállítva a legtöbbeknél magához tért a szolgáltatás! Vagy pedig egyes területeken más-más hibák jöttek elő...
-
Treck
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22236 üzenetére
Ez igy ebben a formaban nem feltetlen igaz. Sose hasznalok szolgaltatos dns szervert, csakis sajatokat, es a problema igy is fent all (akar - kiprobalva - google dns-ekkel is).
-
Treck
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #22235 üzenetére
speedtestek szerint lassu (upc-s, speedtest.net, sajat szerver...), a pingek viszont tokeletesek
-
válasz
devil-k #22233 üzenetére
Meg aztán esetleg beírhatták volna a közleménybe, hogy külsős dns szerverek beállításával a hiba orvosolható! Hátha így a kevésbé hozzáértő ügyfelek is átmeneti megoldáshoz jutnak!
-
Treck
aktív tag
Nalam meg mindig a mukodeskeptelenseg hatarat surolja a net @ Szombathely
-
devil-k
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22232 üzenetére
HA lenne.
-
-
devil-k
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22230 üzenetére
Lusták. Ez így egyszerűbb nekik és még "trendik" is. Szerintük.
-
válasz
devil-k #22228 üzenetére
És mi lenne, ha a upc.hu oldalon írnának ki a főoldalra egy közleményt? Elvégre ők a szolgáltató, az ő előfizetőjük vagyok, és nem a facebook-é...
Persze mint mondtam, tőlem aztán párhuzamosan írhatnak facebook-ra is, engem az nem zavar, sokkal inkább az, hogy csak oda írnak!
-
z67
őstag
válasz
Intruder2k5 #22227 üzenetére
Van SMS is a világon, ha már egyszer képtelenek szolgáltatni, vegyenek a mobilpartnerüktől keretet, hogy aki igényli értesítsék. Ja és ha ennyire nem megy a feladat adjanak jelképes összegért mobilsticket.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #22227 üzenetére
Azért Facebookon írnak, mert tudják, hogy az a leggyorsabb kommunikációs csatorna manapság és feltételezik, hogy sok sok magyar honfitársunk is tag. Nem is beszélve arról, hogy ingyenes. Nem úgy, mintha smst küldenének.
-
válasz
mackosajt #22225 üzenetére
Jó persze ezt értem, de lássuk be a fentebbi ötletem (távirat) max poénnak jó (bár annak is gyenge), de ezt azért nem lehet elvárni a szolgáltatótól, hogy ilyen esetben minden előfizetőnek sürgönyözzön! Amit tud tenni, az nyilván valami online felület, és tőlem akár facebook is lehet, de ne csak az legyen! Miért kell nekem szinte kötelezően facebook tagnak lenni, hogy az efféle közlemények eljussanak hozzám?
-
mackosajt
addikt
válasz
Intruder2k5 #22224 üzenetére
Az sem lenne jobb.
Ha nincs net, mit érek a honlappal?
Pont ezen röhögtem jót sokáig, mikor a telefonos rendszer az online hibaelhárítást javasolta elolvasni ha nincs net, vagy problémás.
-
válasz
BoneDragon #22223 üzenetére
Ez eleve hülye szokás, sokkal inkább kellene a honlapra kiírni minden ilyen közleményt! Vagy a UPC előfizetés mellé kötelező facebook tagság kell??? Persze tőlem táviratot is küldhetnének!
-
vhunor
őstag
UPC-s dns-re visszaállva nekem megint nem megy, guglissal ok.
-
poli27
veterán
UPC Magyarország
Tisztelt Ügyfeleink!Jelenleg központi hibát okoz a teljes internet hálózatunkon egy DNS szerver probléma. Kollégáink dolgoznak a hiba elhárításán. Szeretnénk ügyfeleink elnézését és megértését kérni.
Tetszik · · Megosztom · 526231 · 10 perce · -
blakey
titán
-
P00By
nagyúr
Itt is rendben, ki tudja meddig...
-
Sabre
őstag
Zugló is jó már.
-
kungzi
veterán
Debrecen, Vargakert
Magához tért itt is! Remélem most már jó lesz!
-
merlin201
tag
Újpesten most tért észhez.UPC DNS is jó.De meddig?
-
Na mentem Barátok köztöt nézni, ha lesz még net, akkor utána jövök!
-
tPedro_
őstag
válasz
kabelmania27 #22209 üzenetére
Újpesten is KO.
Jópofa, mert keresem a topikot és mikor látom a listában hogy az utolsó hozzászólás 10-30 percen belül volt, akkor már tudom is, hogy másnak se megy. -
oba
addikt
nálam ebben a percben jött vissza... ki tudja meddig lesz jó ugye
-
kabelmania27
félisten
29-es körzetben is ugyan ez a helyzet.
-
devil-k
nagyúr
-
Bodz
nagyúr
Nyíregyházán is halál... De a magyar oldalak egy része, illetve a Piratebay és a Distrowatch az megy.
-
samfishR
senior tag
Barcikán is haldoklik, hol van, hol nincs
-
szentkuti11
addikt
Buda nagyjából halott. PH meg Facebook megy, és körülbelül ennyi.
-
Nálunk is minden rendben... Ex RubiCom terület, Vác mellett!
-
P00By
nagyúr
VII.kerület hálott, gondolom megint DNS.
-
Rover623
félisten
válasz
hodostamas #22194 üzenetére
Csatlakozom...nem (csak) DNS gond!
Gödöllő.
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Tőzsde és gazdaság
- Megújult a PROHARDVER!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Playstation 5 Pro 2027.12.30. Media Markt vásárlás
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest