- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Sweet.tv - internetes TV
- Technológiát loptak az IBM-től
- Mesterséges intelligencia topik
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux haladóknak
- Windows 11
-
IT café
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Nekem csak az a bajom ezzel az "újramelegített" pályákkal, hogy kicsit átverésnek érzem a régi pálya használatát...Fizetek érte nem keveset és újra megkapom azt, amit korábban már megvettem.
A COD-sorozat 4.-részéig rendben volt minden. (Az 5. résznél csak a hivatalos, hárompályás kipróbálható verzióig jutottam el, de mivel már akkor tele volt a játék csalókkal, így azt már meg sem vettem, nem is játszottam) A 6. részben már DLC-formájában lehetett újra megvenni a régi ismerőst...maga az egész rendszer is annyira gyenge volt, hogy időnként szinte játszhatatlan volt (a számtalan más hibáját nem is részletezem, aki
játszottakínlódott vele az tudja) és itt végleg el is engedtem ezt a sorozatot! A legnagyobb szégyen az volt, hogy a warez-verzió ezzel szemben sokkal stabilabban ment...
Új hozzászólás Aktív témák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Macska topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest