- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz FireKeeper #1078 üzenetére
Pedig az jó. Mint írtam is, az a default egyébként.
#include <fstream>
int main(int argc, char *argv[])
{
std::fstream f("test.txt");
while(true)
{
char c;
f >> c;
if (!f) break;
c ^= 0x20;
f.seekp(-1, std::ios::cur);
f << c;
f.seekp(0, std::ios::cur);
}
return 0;
}Jester
-
Jester01
veterán
válasz FireKeeper #1075 üzenetére
Ha nem baj, hogy esetleg lassú lesz akkor read-write kell megnyitni a fájlt (ez egyébként fstream esetén default), és seekp-vel visszalépni az éppen beolvasott karakterre majd felülírni. Szabvány szerint írás-olvasás váltásnál kötelező egy seek, szóval a kiírás után, bár a pozíció az jó, mégis kell egy újabb seekp.
Jester
-
WonderCSabo
félisten
válasz FireKeeper #1075 üzenetére
De ebben mi a nehéz?
Csinálsz egy tömböt (mondjuk egy n*2-et), amiben tárolod az eredeti karaktereket és a titkosított megfelelőjüket. Amikor beolvasol egy karaktert, kikeresed azt a tömbből, és a titkosított megfelelőjét írod le helyette.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz FireKeeper #1044 üzenetére
azt már próbáltam,hogy a fájlnév helyére az elérési utat adom be de úgy nem működött (nem lepődtem meg rajta ).
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
j0k3r!
senior tag
válasz FireKeeper #1044 üzenetére
elvileg validalod az inputot, aztan osszefuzod egy stringbe(char *), aztan azt adod at az open-nek. pelda
[ Szerkesztve ]
some men just wanna watch the world burn...
-
j0k3r!
senior tag
válasz FireKeeper #1040 üzenetére
hello!
fopen
mivel az elso parameter egy char *, igy szerintem nem lesz vele sok gondod. (de azert erdemes lekezelni a 'hibas' filenevet, valamint a FILE pointert ellenorizni hasznalat elott, valamint nem elfelejteni az fclose-t hasznalat utan)[ Szerkesztve ]
some men just wanna watch the world burn...
-
válasz FireKeeper #1030 üzenetére
Hibás a szintaxis. *this-t hamarabb próbálhatsz meg visszaadni.
Osztályreferencia nem nagyon van, szerintem objektumreferenciára gondoltál.“All nothings are not equal.”
Új hozzászólás Aktív témák
● ha kódot szúrsz be, használd a PROGRAMKÓD formázási funkciót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest