Új hozzászólás Aktív témák
-
OTIS_
tag
válasz
Mosqu!to #142 üzenetére
A kérdéseid 100% ban jogosak (szerintem)
Én is feltettem magamnak ezt a kérdést, hogy vajon holnap nem lesz e olyan akció hogy 6 hónapot adnak ingyen kapsából, és hozott ügyfelenként 2 hónap lesz ingyen...
Én speciel arra jutottam, hogy szerintem ennél nagyobb kedvezmények úgyse lesznek, gondolj csak bele, 3c nek most 4 hónapig (minimum!) senki nem fog egy fillért sem fizetni, viszont szolgáltatni azt lesz mit bőven...
Utánnaolvastam a weblapjukon, és nem új, kis cégről van szó, csak eddig nemvolt jelen Mo.n
Tehát nemhinném, hogy kisebb itthoni ISP k bármi komoly választ adnának, esetleg valami hasonlót... Akitől várható komolyabb válaszakciózás az talán TVnet, vagy Tonline maga...
De ezeket nem mint hozzáértő mondom, csak próbáltal logikusan következtetni, meg kamatoztani amit gazdasági órán tanultunk
Bocs, hogy egyfolytában ezzel baszogatlak : Mielőtt a szerződést elfaxolod írj egy privit/emailt
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Exkluzív órák
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Intel Core i7-13700K Processzor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest