Aktív témák
-
Josh
tag
Persze, hogy nem akarok itt maradni. Nagyon sokféle dolgon gondolkodom még ezen kívül, hogy mi legyen velem.
Halason volt egy bemutatójuk, amolyan vevőcsalógató, és ott ismertem meg a céget.
Úgy elindulni a vakvilágba lóvé nélkül. Tegnap néztem a tv-be, hogy Pesten egy albérlet 40-50K, az is igaz, hogy az egy 2 szobás lakás volt. Nem tudom, hogy kis garzon lakás megvan 30-40 körül? Az persze költségcsökkentés, hogy valakivel összeköltözöm, de még így is sok lenne a költségem, és még akkor sem biztos, hogy találok új embereket, akiket érdekel a dolog, mert lehet, hogy valakinek az ügyfélkörébe lépek bele, gondolom az senkinek nem fog tetszeni, és ha nem tudok 8 hét alatt értékelhető eredményt felmutatni, ha nem vagyok jó munkaerő a cégnek, akkor ugrott az egynapos tájékoztató díja, a bázisképzés, és a többi is a számlák meg jönnek.....Az én generációm már nem drogozik. Direktbe stimulálják az agyhullámokat.
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Microsoft Excel topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Bedobta a mélyvízbe az első B-szériás Arc VGA-kat az Intel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - ha automatizálnád az otthonod!
- !BESZÁMÍTOK!ASUS ROG Strix G16/Intel Core i9-14900HX/GeForce RTX 4070/16" 2560 x 1600 IPS 240Hz
- Patriot Burst SSD
- ÚJ Apple Watch Series 9 45mm Cellular Graphite Rozsdamentes Acél (Stainless Steel), Braided Loop
- Asrock B650e Steel Legend Alaplap eladó.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest