Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz szandro #6251 üzenetére
Kép anno volt felrakva ide, mikor meg akartam venni. Nem tom meg van -e még a linkje.
Gebriel: Nálam az ilyen nem számít szabálysértésnek. Én betartom a kresz minden pontját, amit ép ésszel be lehet. Nem előzők állat módra másokat veszélyeztetve. Nem előzök tilosban, mindig megállok a stop -nál és a zebránál ha áll ott valaki. Indexelek a körforgóból kijövet, megadom a jobb kezet, nem megyek pirosba. Minden szarságot. Még akkor is indexelek, ha csak egy biciklist vagy álló autót kerülök. Pedig az nem divat nálunk, a körforgóval együtt. Ott van az autópályán a leállósáv meg a buszsáv... Nekem szembe se jutna ott előzni, nem így lettem nevelve. És lakott településen mindig betartom az előírt 50 -et, zebrák előtt 30, ami miatt már párszor le is dudáltak.
De azt nekem nem fogják megmondani, hogy üres autópályán hogy nyomom a pedált. Már vagy 800* aláírtam a "Töröljük el a 130 -at ", sajnos eddig nem sikerült. Addig is, nem érdekel. Ha nincs senki az úton, jók a körülmények, nem veszélyeztetek másokat, engem ez az egy szabály nem érdekel. Akkor minek a V8 -as dög???Ha egyszer beleülhetek egy M5 -be, és talán tulaja is lehetek, az első az az lesz, hogy kimegyek a pályára és csinálok egy videót, hogy gyorsul 300 -ig.
Jobb az a sok fasz, akik buszsávot használnak, zebrán nem adnak elsőbbséget, tolakodnak, avagy másokat veszélyeztetve előzgetnek? És még van ezer cig@nykodás, amit elkövetnek, és ami veszélyes... Nem beszélve azokról, akik az 1.4 -es szutykokkal faluban a kis utakon 100 -al veretnek el, mert az a menő. Az szerintem ezerszer rosszabb és veszélyesebb is, mintha autópályán mennél 300 -al.
Én ezt az egy dolgot nem szégyenlem.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest