Új hozzászólás Aktív témák

  • H.Ezredes

    őstag

    válasz Gsx-rr #52532 üzenetére

    Nem vagyok kiakadva szimplán mondtam,hogy írj egy darab opciót ami tudja az általam felsoroltakat vagy legalább megközelíti ezt a szintet és 3M Ft maximum !!!!!!! Ja,hogy olyat nem tudsz csak azt,hogy újabb.... Lehet ülni az ÚJ / újabb fapados ócska szarba én meg ülök a használt jól felszerelt fosba :)

    De tessék: Használtautó

    Keresési feltételek 2015-ös lehet a legöregebb autó legyen 100E Km alatt és max 3M Ft Mégis milyen fasza jó fiatal kevés km-es jó alternatíva van ??

    Ilyen feltételekkel semmilyen autót nem tudsz mutatni csak az idősebb ~10 év körüli prémium.... És igen én inkább ülök egy jól felszerelt nagy tudású autóba mint egy fapados kis motoros újba....

    Nem is értem,hogy mondhatod a f@sz érveidet úgy,hogy neked is van egy 2012-es Porsche Panamera-d... Miért nem veszel egy fiatal kevés km-es kis fos autót miért kell neked az "öreg" panamera ráadásul csak 4 üléses meg amúgy is ROHADT DRÁGA csak réteg modell ennyi pénzből fiatal BMW-be vagy másba lehet ülni BLA BLA BLA :U Ne magyarázd már meg ,hogy hülye aki nem a lelakott fos autóba akar ülni és költ rá,hogy minőségi legyen és jól érezze magát benne.... Inkább te is az "öreg" porsche-ba ülsz mint egy fostömlő új / újabb kevés Km-es 1.0-ás kocsiba..... Nem hiteles így amit írsz..... Te is egy kényelmes erős jó autóba akarsz ülni... Egy jó E60 E65 szintén porsche-nak hat a linken szereplő autók mellett és sok sok sok embernek ez a fontos......

    Azt értsd meg sokan szeretik az autóikat megvannak elégedve azzal amit tud és nem tudnak hasonló áron hasonló felszereltségű / minőségű autóba átülni. Sokan nem fognak ezért a "szarba" átülni.... Rengeteg ügyfél eljárkál az "öreg" 10 év körüli autóikkal úgy,hogy van pénzük csak jól érzik magukat az autóba MERT JÓ !!!

    [ Szerkesztve ]

    ►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄

Új hozzászólás Aktív témák