Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
Hogy csinálja ezt a támadást ami a videóban van kb. a 20. másodperctől?
[link] Azt látom hogy trust stance kell hozzá de nekem nem akarja csinálni a majmom. -
Garsza
veterán
válasz SoulReaver #445 üzenetére
Köszönöm. A tűzgyűrős boss hiányzott. Nem melegítettem őt meg.
Van még egy kérdésem a webed holow résznél vannak cetlik totemeken amiket le lehet szakítani. Eggyik van egy palotában is de azt valami lila mágia védi. Ahoz hogy lehet hozzáférní?
[ Szerkesztve ]
-
Garsza
veterán
Helló! A játék vége fele járok. Meg akarnék küzdeni Erlangal, de a Great pagodában nincs ott a kiscsávó nem tudok interaktálni. Mind a 6 festmény megvan. Mi lehet a gond?
-
S e t h
nagyúr
válasz SoulReaver #441 üzenetére
Igen, az is egy verzió, de akik platináznák azoknak nem javallott, mert így bukjuk a skorpiós küzdelmet, plusz úgy emlékszem az is droppol valamit.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
őstag
válasz SoulReaver #432 üzenetére
Lehet nekem szerencsém volt vele, de egész hamar meglett. De tényleg kinek mi. Én a játék alatt 4 bossal szenvedtem, a többi egész hamar meglett. De az a 4 a szívatott rendesen
-
őstag
válasz SoulReaver #430 üzenetére
Szerintem nem volt az nehezebb mármint ami adja. Viszont van ott egy másik is ami igen de ugye az nem fontos hozzá.
-
toxicjew
addikt
Na jó, most már felbasz Hundred Eye Daoist. Az első fele sima, de a végét nem bírom stamina nélkül. Már talentet váltottam, geart is, de a vége túl cancer.
-
őstag
válasz Bencus88 #421 üzenetére
Ne hagyd ki semmiképp. Az a dlc simán lehetett volna Elden Ring 2 Én a Wukongban összesen 2 bossal és a final bossal szívtam. A többi szinte elsőre ment. Az Eldennél azért lényegesen több bossal szenvedtem
Seth
Szerintem a Bull szett jobb. Nekem az tetszett benne hogy végig tudom vinni az elkezdett támadást. Nem tudja megszakítani az enemy. (Mondjuk a sebzést akkor is bekapom )Bár nem vagyok benne biztos ,hogy nem az utoljára megszerzett bot miatt volt
-
S e t h
nagyúr
Ma délelőtt nekem is 100% lett, a második végigjátszás még hiányzó alapanyagai is meglettek, vagyis az utolsó armor set és fegyver is legyártása került, fájt is a szívem, hogy most ezzel ér véget a játék, egy baromi jó fegyver és armor megszerzésével amiket jó lett volna még használni.
Nem is tudtam kihagyni, mentem még pár kihagyott boss rusht és nem is tudnám eldönteni, hogy a Wukong set vagy Bull King's set az erősebb, mert ng+ nem engedi ezt nagyon megmutatni annyira erős mindkettő, sebzéseket nem számoltam, gondolom ng+2-3-4-nél már kijönne.
Hogy év játéka-e nálam?
Nem kérdés.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bencus88
nagyúr
Na én is a végére értem remek kis kapand volt. Jó időre félre rakom most a soulslike játékokat. A végén már nagyon szenvedtem Szerintem az Elden Ring könyebb játék. Jöhet valami ugrálós platform játék hogy vissza álljon a vérnyomásom
-
őstag
Igen , én is így gondolom. Az ok hogy kell a platina miatt a ng+ az szerintem mindenhol úgy van. De hogy ennyire könnyű lett az fura. Nem tudom a szett miatt e? Vagy a fegyver? De mintha a nehézség maradt volna ugyan az mint az első körben. Viszont nem nullárol kezded hanem pl 100 szinten op cuccokkal Mindegy végül is nem is akartam 2x szívni vele, csak legyen meg a platina és kész. Meglátod végig semmi nehézség nem lesz egyedül a final boss amin éreztem hogy másabb lett.
-
S e t h
nagyúr
Már a harmadik chapter közepén vagyok, kb egy rohanás, azzal meg egyetértek, hogy az első végigjátszás végén megkapott szett annyira op, hogy gyakorlatilag halni sem lehet.
Volt olyan boss az elsőn akivel szívtam, gyakorlatilag most ez a boss rám nézett és meghalt.
Benéztem most Yin tigerhez a negyedik curio slot miatt, rákészültem, de ő is hamar ráfogta a fegyverére, hogy xar.
Azt gondoltam azért valamivel nehezítenek ha már ng, de az első ehhez képest több kihívással szolgált.
Így viszont nem is nagyon értem a plusz fegyvert, armort, mert a második végigjátszásban kb nincs létjogosultságuk, kivéve ha vki unja a wukong szettet és a Jingubangot és buildezni szeretne.
-
őstag
Igen az 5 fejezet titkos részén kapod meg az utolsó páncélhoz kellő anyagokat. Igen a helyes sorrend úgy lett volna, de én az első végigjátszásban minden bosst megöltem az utolsó előtt, így kellett teljes végig játszás újra. Bár ha már 5 fejezet végéig elmész szerintem végig viszed újra te is Továbbá igen, az ng+ talán ez lett a legnagyobb baj hogy minden nagyon könnyű lett. Én azt hiszem egyszer sem haltam meg csak a végén a bossnál. Az ami érezhető hogy ng+ szerintem okosabb lett Mert ahogy az első végigjátszáskor megöltem az az ng+ nem működött.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz CptAdamica #413 üzenetére
Ez jó, nem tudtam róla, köszi!
-
CptAdamica
veterán
A 4 fókusz pontot csak az utolsó chapterben tudod használni. Viszont azt én később vettem észre, hogy new game pluszba a chapterek után tudsz plusz 1 relics pontot rakni az adott relic alatt és így 3 végigjátszással mindegyiket letudod rakni, amivel permanensen megkapod a 4 fókusz pontot.
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
S e t h
nagyúr
Azóta már a chapter 1 végén járok, a final boss a reggeli első eset után már könnyen lement újra, de ami nagyon jó, hogy mint kés a vajon megyek át mindenen, revenge time van, revans mindenkin aki korábban szívatott és el is pukkant jó pár trófea, már csak pár hiányzik, weapon, armor meg talán egy recept.
A chapter 5-ig kell menni a speckó anyagért a secret helyre, vagy tovább is mire meglesz minden anyag?Egyébként sok helyen olvastam, hogy a két trófeához egy végigjátszásban a sorrend
- final boss
- secret boss
- újra final,
nem kérdezd miért, de így nem kell a másodikat végig lenyomni.Egyébként eléggé szíven ütött, hogy hiába nyomom a játék végén megszerzett szettben, new game pluszban elvették az egyik fókuszpontot( már csak 3 van 4 helyett), szívás, csak több végigjátszás után lehet megszerezni újra.
-
S e t h
nagyúr
Megcsináltam a két endinget, aztán léptem otthonról, lehet ma megcsinálom újra a főbosst, hogy átlépjek new game-be, de az is lehet rápihenek.
Azért egy 2+2 fázisos boss a végén, utána azonnal a játék legnehezebb bossa, inkább edzés lesz ebből, ezt le kell vezetni valahol.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
őstag
Felvettem maszkot meg olyan ereklyét amivel nekem sem tartott sokáig a farmolás. Talán egy óra volt. A platina miatt van olyan fegyver/armor amihez majd szinte a végén kapsz alapanyagot csak. Így ne bánd mire oda eljutsz lesz bőven más alapanyagod Nem tudod megúszni hogy ne vidd majd 2x végig.
-
S e t h
nagyúr
Tegnap bizonytalanodtam el először, hogy kell-e nekem a New Game+.
A játék kb átlényegült farming szimulátorrá, órákon keresztül farmoltam növényeket, magokat, el sem hittem mennyire képes rombolni a korábbi élményt.
Az szinte csoda, hogy én megúsztam 3-4 óra farmolással, mondhatni kegyeibe fogadott az rng isten, de vannak akik napokat szívnak, mert nem esik ki az utolsó mag.Most viszont azt sajnálom, hogy elköltöttem szinte az összes alapanyagot, hogy minden fegyvert és armort lecraftoljak, mert van ilyen trófea is és nem gondoltam rá, hogy new Game pluszban lesz olyan fegyver mindjárt a játék elején amihez nagyon fog hiányozni az az anyag(kun steel).
-
őstag
Igaz én nem így csináltam, de biztos hogy jó lesz így szerintem. Mivel én elsőnek a secret bosst is megöltem így mindenképp kellett az ng+. Viszont így is ott maradt a végén a final boss. Persze úgy értem addig amíg nem kezdtem el az ng+ Még meg is lepődtem hogy mit keres ott meg is öltem megint de nem történt vàltozás. Lehet rajta gyakorolni De mindenképp kell az ng+ van olyan dolog amit csak ott tudsz megszerezni. Èn kétszer játszottam teljesen végig.
-
S e t h
nagyúr
Ha esetleg valaki vágná, akkor attól kérdezném jól értelmezem-e.
A játékban van két ending és elméletileg egy végigjátszásban is elérhető mindkettő, az alábbiak szerint.
- le kell győzni a final bosst, majd a játék felkínálja a new game+ lehetőséget, viszont ha ezt elutasítjuk, akkor továbbra is szabadon kalandozhatunk,
- ha megcsináltuk a szükséges dolgokat( quest, secret helyek kipucolása), akkor megnyílik a mód a secret bossal való harcra és annak legyőzésével jön a secret ending.
- ezután viszont újra le kell győznünk a final bosst, mivel amikor elutasítjuk a new game+-ot, akkor a final boss elé rak vissza bennünket.
Ergo kétszer kell lenyomni a final bosst és egyszer a titkosat a két trófeához, így a new game+ már csak a collectibles gyűjtéséről szólna csak inkább?
-
Bencus88
nagyúr
válasz SoulReaver #401 üzenetére
Nem elég ha a geart össze kapom? Vagy az melyik item? Lehet már megvan
Új hozzászólás Aktív témák
- Resin (gyantás) 3D nyomtatás, tervezés, profi festéssel
- Razer Viper Ultimate, kábel nélkül
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- HP Pavilion 15,FHD 15.6",AMD Ryzen 5 3500U,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest