- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz SoulReaver #199 üzenetére
Az a rész nekem se tetszett, de már túl vagyok rajta. 3 boss halt a chapter3ba mind elsőre
Kicsit folytatom még ma szerintem. -
SoulReaver
veterán
-
meoindil
aktív tag
válasz SoulReaver #189 üzenetére
Nálam ma frissített.
-
d3tox1c
senior tag
Sziasztok.
Pc-n nekem rohadt lassan indul el....
Másnál is?
(steam) -
rakkimcer
tag
-
toxicjew
addikt
Chapter 3ban a
boss után amikorserpent ott most kicsit megakadtam. Mondjuk nem is volt már kedvem nagyon belemelyedni, de aleesel egy földalatti zónába szarok elég idegesítőek. Ott menni kell lefelé?lámpafejű -
Mephike
őstag
válasz SoulReaver #190 üzenetére
Jók is ezek a relytett dolgok, nagyon sokat dobnak a játék hangulatán.
-
SoulReaver
veterán
Chapter2 Tegnap egy kis séta a játékban, a részeg disznót kijózanítottam, aztàn felfedeztünk egy titkos pályát, ahol egy nagy bogarat kellett kinyírni a patkány bossal. A bogártól lett egy pajzs ami majd a parkány boss ellen kell. Ezt megcsináltátok? Végre úgy éreztem, van egy kis sztorija a játéknak -
Imilenni
addikt
Igen
30 óránál járok, CH 4 vége.
Kezd már unalmas lenni hogy néha egyszerűen mintha bugos lenne a játék. Hiába használok pár spellt mintha nem történne semmi, a hitboxok meg egyszerűen röhejesek.Ez a
hosszúnál nagyon kijött.sárga
Rengetegszer egyszerűen átment rajtam a támadása hiába használtam a .Rock Solidot
Egyszer kiszedte az item ebből a stance-ből, aztán meg nem. Egyszer számít ha lentebb vagyok nála, következő támadása meg már megsebez. Agyrém.repülős
Van hogy hiába nyomok rá nem healel a karakter, én nemtudom utoljára a DS2 alap verziójánál voltak ilyenek..[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
toxicjew
addikt
Kinek és hol írjak, hogy tegyenek be spoiler taget? Csak megnyitottam a topicot, de nem vagyok topicgazda.
-
Moby
addikt
Slightly reduced the stats of Yaoguai King "Captain Wise-Voice".
Hogy mér a játék egyik legtufább bossát kellett tovább ostobítani, ezt fel nem foghatom Kapsából tudnék mondani ötöt, akre nagyon ráférne a reduceolás. Ő pont nem lenne bene a top80-ban sem
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Version: 1.0.8.14860
Major Updates:
Fixed an issue where enabling FSR could cause crashes for some players during startup or the prologue.
Fixed a crash issue in certain areas of the Webbed Hollow when NVIDIA Full Ray Tracing is enabled.
Fixed an issue where hair would stretch abnormally.
Optimized the hair effects for Yaoguai King "Lingxuzi".
Fixed an issue where certain enemies could get stuck motion in specific situations.
Slightly reduced the stats of Yaoguai King "Captain Wise-Voice".
Fixed an issue where the attack from Lesser Yaoguai "Lantern Warden" in Pagoda Realm could push players into walls.
Fixed an issue where the Destined One could get stuck in performing "Whirling Thrusts in Thurst Stance" and become unresponsive.
Fixed an issue where the Destined One could not switch stances properly in the sixth chapter.
Fixed an issue where the Destined One could encounter stats errors in specific situations.
Fixed an issue where the icon for the quest related to Yaoguai Chief "Daoist Mi" would still appear on Travel menu after the quest became unable to complete.
Fixed an issue where the progress display for collecting Portraits in Journals was incorrect.
Fixed some text errors in Chinese.
Added translations for Portraits in several languages and optimized existing translations.
Added translations for song titles and lyrics in Music library in several languages and corrected display errors in English lyrics.
Optimized translations for Talents, Equipment, and Inventory in several languages and fixed some text errors.
Improved the layout of subtitles in several languages.
Optimized the translation of loading screen tips in several languages. -
Mephike
őstag
-
Bencus88
nagyúr
Bocsi hogy duplázok, chapter 2be a homok vízesés mögé be lehet jutni?
-
Bencus88
nagyúr
Chapter 2 pipa!
Baszki az utolsó bossal jól megszenvedtem. De miután rájöttem mit mikor kell elnyomni meglett. Mára ennyi király haladós nap volt. -
Moby
addikt
A játék női modelljei(vs IRL):
-
Moby
addikt
válasz Imilenni #166 üzenetére
SPOILER ALERT
Ez igazából úgy van, hogy ha minden zegzugot átnézve mész, akkor meglesz mindegyik, mire a kőhöz érsz, és fel lehet éleszteni a másikat, amelyik elteszi neked a kisebbiket, így csak az egyikkel kell küzdeni. Szóval igazából az utolsó az, ami bemetel alőtt a kapuban találszSPOILER ALERT
-
Imilenni
addikt
válasz SoulReaver #165 üzenetére
SP
Vannak ezek a fejek, amiből a szemet tudod kiszedni.Az utolsó szem az egyik rejtett bossnál van, ha megvan az összes szem a kavics ellen újra megküzdhetsz (majdnem vele)Press "F" to pay respects.
-
Imilenni
addikt
válasz SoulReaver #163 üzenetére
SPOILER SECRET BOSS
Miután a szemek megvannak, utána.!
SPOILER VÉGE
Jöhetne végre a spoiler megjelölésPress "F" to pay respects.
-
Imilenni
addikt
-
Bencus88
nagyúr
Ez a chapter 2 közel sem akkora mint gondoltam bakker mindig találok benne valami új dolgot
-
Moby
addikt
A Wukong után akkor is lenne, ha amúgy nem kellett volna (amúgy is kéne) Amúgy ez most negatív volt? Nem szántam annak. Óriási taps jár a kínaiaknak, mégha nem is ez a világ legjobb játéka. Első játékként, a semmiből felfoghatatlan, amit letettek az asztalra. Első játéknak szerintem ilyet még senki nem produkált.
[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
Nem mindegy a sorrend, de itt nem tudok többet írni, mert ha jól látom itt nincs spoiler tag. Ha ott vagy, és rosszul csinálod azonnal érteni fogod, de addigra már késő. És én még vakon is sejtettem, hogy mi lesz a dolog vége, nem is így akartam, de véletlenül beleállt az ütésembe az is, akinek nem kellett volna.
[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
-
Moby
addikt
Akkor már beteszem ide is:
Lepörgött a Wukong credits. Őrület mit pakoltak össze a kínaiak Csak sajnos pont a gameplayyel nem foglalkoztak eleget, és ez a viszonylag egyszerű, monoton és nem eléggé változatos harc nem visz el a hátán egy ekkora játékot. A kevesebb több lett volna, és a maradékból kijött volna egy újabb játék kicsit változatosabb harcmodorral. A chapter 5 úgy ahogy van felesleges volt bele, mindent utáltam benne a csöcsilányon kívül Vakon nyomtam végig, a végén olvastam guideot, hogy mi kéne a platinához. Esélytelen. Halom cucc missable, és rögtön a chapter2-nél el is hagytam, szóval ez most ennyi. Majd talán pro-n. Ennyi amúgy elég is volt egyszerre belőle, a végén már kicsit untam a csihipuhi részét./naszal ha valaki platinázni/maxolni akarja, az az elején olvasgasson guiedot, mert van szép számmal missable cucc, olyan is, ami még úgy is elmehet, hogy tudja az ember, hogy mire kell figyelni (nálam pl. a chapter2-ben véletlenül ment le a "rossz" boss).
-
Imilenni
addikt
válasz SoulReaver #147 üzenetére
Emlékszem én a Bloodborne-al kezdtem, 1 hétig szívtam az egyik DLC bossal
-
Bencus88
nagyúr
Na harmadikra meglett a tigriske, olyan rotát nyomtam el rá az elején fél perc után fél hpn volt
-
Bencus88
nagyúr
Na taliztam én is a tigrissel. Elsőre majdnem meglett, ez már izgibb lesz, de nem tűnik annyira vészesnek
-
-
Bencus88
nagyúr
válasz SoulReaver #142 üzenetére
Én az fps-nél vagyok igy, képtelen vagyok elbújni és lassan menni vadászni, megyek be a közepére
meoindil: iszonyat adrenalin szabadul fel egy boss megölése után, és hatalmas öröm
Ebbe a játékba van kihivás, aki csak az ilyen ugrabugrálós platform játékokat kedveli, nem fog neki tetszeni[ Szerkesztve ]
-
meoindil
aktív tag
válasz Imilenni #129 üzenetére
Igen, de van aki játszani szeretne és azt élvezni. Nem pedig azt, hogy x a sokadikon kísérletre sikerült legyakni egy bosst. Szerintem abban nem sok öröm van.
Egyénként a játék megvalósítása tényleg fantasztikus csak kellene bele egy könnyebb fokozat a nem mazochistáknak is. -
Bencus88
nagyúr
válasz SoulReaver #138 üzenetére
Pont tegnap öltem meg, mondom ezen szopni fogok de másodikra meglett. Ott is földre ront nyom egy területi sebzést utána lehet csapkodni
-
Bencus88
nagyúr
válasz SoulReaver #130 üzenetére
Ismerősöm 60hoz közelít és olyan játékokat paltináz amikre én ránézni sem merek
Legyél kitartó menni fog mindegyik
Figyi én random osztogatom a skilleket épp amelyik megtetszik. Hp staminat maxra raktam, pakoltam varazslatokba is, tényleg össze vissza -
cyberkind
félisten
-
SoulReaver
veterán
-
Imilenni
addikt
válasz SoulReaver #127 üzenetére
A baj ott van hogy semmissé teszi a támadásod, először mindíg ő támad.
Aztán jössz Te, tapasztald ki hogy mekkora az időablak a támadásra, és pont annyit vigyél be, hogy eltudj ugrani a következő támadása elől.[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
válasz SoulReaver #127 üzenetére
Az a baj, hogy ez a játék nehézségre egy belépő szint a soulslike játékokhoz. Ha ez nem megy azokba bele se kezdj. Ez most nem bántás, de nem vagy elég ügyes, lasabb a reflex időd, ezeket csak gyakorlással tudod javítani. Sokkal nagyobb lesz az öröm is egy egy boss után. Fejlődj, farmolj kicsit hátha magasabb szinten menni fog. Hányas szinten vagy? Én még nem vagyok 30 se de már vagy 7-8 boss feküdt a chapter2be első második tryra.
-
SoulReaver
veterán
Annyira idegesítő ez a játék Elkezdek egy mozdulatot és a boss animációja semmissé teszi... Elmentem a tigristől, találtam más bossokat, de esélyem nincs... Vissza mentem a chapter egyre egy vízesést találtam ami mögött egy elég erős boss van, azt sem tudom, hogy lehetne megölni, mert annál a fázisnál még főzetek sincsenek.
Sokszor igazságtalan az erőfölény. Nem is tudok annyit HP-t regeneláni, hogy legyen esélyem... Egy kezdő már el se kezdje ezt a játékot, úgy voltak vele a készítők?
-
Imilenni
addikt
Van parry a játékban, bár akció pontba kerül az aktiválása:
Smash Stance jobbelső skill.Press "F" to pay respects.
-
meoindil
aktív tag
válasz Reinhardt #101 üzenetére
A képesség fán a Staff Stances - Smash Stance van a Force Unbound - ez lehetővé teszi, hogy futás közben is tudod tölteni a heavy attackot, nyilván akkor is idő és jól kell időzíteni, de nem kell bevárnod hozzá az ellenfelet, mert akkor tényleg lever mielőtt használhatnád.
-
LÁZ
addikt
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
veterán
Sziasztok.
Adott lenne egy nvidia kulcs ami a játékot tartalmazza viszont van egy kis gondom.
Szóval ahogy be aktívalom nvidia esetén fel ugrik az ablak, hogy lépjek be steam viszont ott nem dob át a megnyitott alkalmazásba és ott pedig csak új felhasználót akar csinálni viszont azt sem enged.
Próbáltam a belépés gombot is, de az is csak ugyan oda visz, hogy hozzák létre felhasználót.
A steam telepítése gomb konkrétan nem működik, nem csinál semmit, de rányomnék, hogy belépés és nem dob fel olyan ablakot, higy user/password csak azt, hogy hozz létre fiókot....Mi lehet a gond?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Bencus88
nagyúr
Na 2 óra belement megint. Egész jól haladtam, tényleg jó nagy a chapter 2, de kezd össze érni minden. Itt azért már pár trash enemy is erősebb.
-
rakkimcer
tag
3. fejezetben van egy falu, amit úgy kell feloldani
kovács tigris nem semmi combo-val nyomul[ Szerkesztve ]
-
duronx
senior tag
Az Elden Ring DLC-hez képest ez sétagalopp, tapasztalatból mondom.
(250 órám van az Elden Ringben) Itt kevesebb a sz*pás, nem vesznek el a megszerzett pontok.[ Szerkesztve ]
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
donki
senior tag
Én ebben az évben végigjátszottam rengeteg soulslike játékot, és az Elden Ring DLC közben kiégtem, elment egy időre a kedvem ezektől. Szomorúan szembesültem azzal, hogy a nehézséget tekintve ez is egy souls-like. Mondjuk a szabályrendszere elmarad attól, nincs build változatosság. Javára szól hogy a hírekkel ellentétben NEM lineáris, csak az elsö fejezet az. De számomra a nehézsége miatt most felejtős. Majd egyszer...
-
Bencus88
nagyúr
válasz SoulReaver #111 üzenetére
Én még nem De nemrég jöttem át én is chapter2be. Talán ma már tudom folytatni
-
rakkimcer
tag
válasz SoulReaver #111 üzenetére
1 biztosan van a Chapter 2.-ben
-
duronx
senior tag
válasz Bencus88 #107 üzenetére
Én is mindent átnéztem, nézek, nekem többszöri nekifutásra lettek meg a bossok, de nem baj mert élvezem a harcokat. Itt kevésbé frusztráló a vereség, mint az Elden Ringben
"Jobb a sorból őszintén kilógni, mint a megfelelési kényszer miatt egy életen át hazudva kínlódni"
-
duronx
senior tag
válasz SoulReaver #105 üzenetére
"Majdnem egyik boss jön a másik után" Ez a souls játékokra nem jellemző, itt viszont tényleg egyik jön a másik után. Nekem ez kicsit frusztráló, mert így nincs pihi vagy gyönyörködés a grafikában.
"17.4 óra játék után a Chapter 2 nél járok" Ez az idő úgy látszik egyén függő, én 8,5 óránál járok és most mentem át a 2. részbe. Ettől függetlenül biztos több lesz 15-20 óránál a játékidő
Mindenesetre a játék nekem nagyon bejön, remélem már csinálják a DLC-ét hozzá[ Szerkesztve ]
-
Mephike
őstag
válasz SoulReaver #103 üzenetére
A sztori elvileg egy régi kínai mondán/regényen alapszik. A Nyugati utazás a címe. Kínában ez olyan, mint az angoloknak az Artúr király legendája, tehát ahogy ott mindenki tudja mi a kerekasztal, ki volt Lancelot vagy Galahad, mi az az Excalibur, stb, stb.
Szóval nem véletlen, hogy nálunk jobb esetben a Sun Wukong ismerős, vagy az sem, a kínaiaknak meg a játékban lévő szereplők többsége "régi ismerős". Illetve a játék története amolyan "játékos lett", szóval csak a főbb vonalakat használja a regényből. -
SoulReaver
veterán
válasz rakkimcer #99 üzenetére
Köszönöm. Már a chapter 2.-nél járok, de annyi fejleszteni való van, hogy megőrülök
Már 32 pontot osztottam szét, de még mindig vannak olyan bossok, amik lesz.patnak keményen...
Még most tanlutam főzeteket készíteni. Azokkal tápolom magam csata előtt...
Nem tudom kimondta, hogy a sztori része 15-25 óra... Én 17.4 óra játék után a Chapter 2 nél járok. Steam szerint 15%....
Igaz, hogy a bossoknál elidőzök sokat, van, hogy 1.5 - 2 órát.... (mivel pancser vagyok) A netes videókban is ugyanolyan balfék harcokat látok és még is sikerül nekik legyőzni az adott ellenfelet. Kezdem megszokni a kontrollert is, de amikor olyat látok, hogy időben dodgeolok és még is eltalál az ellenfél, akkor azért felmegy a pumpa
Tetszik azért. Ritkán kötnek le így a játékok, pedig ennek a sztorija sem egy Horizon vagy Uncharted...
-
Reinhardt
őstag
Heavy attack használható bármire mozgó ellenfelek ellen?
Mire feltöltődés már szervernek. Flaska első gombnyomásra nem reagál, frusztráltan meg 2x ranyomok erre iszik 2t, másodikat természetesen már feleslegesen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Linux kezdőknek
- Digitális Állampolgárság Program
- MIUI / HyperOS topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
- SteelSeries Arctis Nova 1 Gamer Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest