- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Everest / AIDA64 topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doris
lelkes újonc
Csak elcsesztem q jelszót , a billentyűzetnek szokása nem érzékelni a nullát
-
Doris
lelkes újonc
Csak nekem nem jó most az ncore? Nem enged be az istennek se
-
herrká
senior tag
válasz
Intruder2k5 #52249 üzenetére
Nem. Másikon van.
woodworm, ezt hol kell beállítani? Chrome-t használok.
-
-
herrká
senior tag
válasz
Intruder2k5 #52247 üzenetére
Igen. Ennek ellenére mégsem úgy működik, ahogy szeretném...
-
-
herrká
senior tag
Sziasztok! qBittorrentet használok. Behalt a pc. Új SSD, új win10. qBittorrent telepítve. Kiválasztom a letöltést, a .torrent fájlt berakja a Letöltések mappába, de a qBittorrentbe nem! Eddig ha rákattintottam, hogy letöltés, máris nyitotta a qBittorrentet és indult a letöltés. Most a Letöltések mappában jobb gomb a .torrent fájlra, Társítás, megadom neki a Qbittorrentet, bepipálom, hogy mindíg ez nyissa meg! De nem! Minden letöltés indításnál végig kell bohóckodni a társítást. Miért? Valaki tud segíteni? Köszönöm!
-
kutga
félisten
válasz
Intruder2k5 #52237 üzenetére
A cookie-k törlésével tudtam végül működésre bírni, inkognitó módban is ment végül.
-
Cs1csó
titán
válasz
Francia91 #52241 üzenetére
Elégnek kell lenni ha JÓ a VPN szolgáltató. A lényeg, hogy:
1. ha téged néznek csak azt látják, hogy a Kaspersky VPN-jéhez csatlakozol, hogy UTÁNA hova csatlakozol azt nem tudhatják, a kapcsolatod pedig titkosított tehát az adatfolyamodat nem látják, nem tudhatják, hogy a VPN után hova csatlakozol.Esetleg az adatfolyamatod elemzése (milyen mennyiségű adat stb.) gondolhatják, hogy ilyen "lábnyoma" csak a torrentezésnek van ez akkor sem adhat jogalapot semmire, hiszen bizonyítékuk nem lehet hogy mit csinálsz. Az hogy ez alapján rád törjék az ajtót még ott sem lehetséges.
Sőt ha VPN nélkül rájönnek, hogy torrentezel akkor sem törik rád az ajtót csak küldenek egy VASKOS csekket és felszólítást, hogy hagyd abba.Amúgy valahogy úgy meg ez a dolog általános esetben - mármint a kapcsolódás:
te géped - ISP szolgáltatód - internet (az "internet" jelenthet egy torrentoldalt is)NA hogy ha van VPN-ed akkor ez máshogy néz ki:
te géped - ISP - VPN - internet
tehát te felőled csak azt látják, hogy egy VPN-hez csatlakozol de ha esetleg a torrentoldalt figyelik meg ott sem juthatnak el hozzád, mert az is csak a VPN-hez megy. (bár ez nem tudom hogy működhet, tippre tagnak kell lenniük a torrentoldalon vagy esetleg a szervert kell megkaparintaniuk de még ebben az esetben sem HOZZÁD juthatnak el csak a VPN szolgáltatóhoz. Azok meg pont a CÉL miatt sokszor a LOG adatokat (nem tudom a technikai részleteket) olyan helyen tárolják (már ha egyáltalán tárolják) ami jogilag, fizikailag védett.A kérdés az, hogy a VPN szolgáltató mennyire jó. Nem tudom a Kaspersky mennyire jó ebben azt sem, hogy milyen PING értéket biztosít és milyen sávszélességet, és ezt mennyiért vagy úgymond MENNIY plusz költség egy olyan Kasperky csomag a legolcsóbb fizetős védelmükhöz képest amiben nincs VPN.
SAJÁT véleménye, hogy én inkább egy ismertebb, a VPN területén nagyobb cégnél fizetnék elő egy önálló VPN szolgátatásra tehát nem egy biztonsági programban mint plusz funkció vásárolnám meg.
pl. Nord VPN, Express VPN stb.Amúgy mivel a VPN azért lassít ezért én ha ott élnék nem is biztos, hogy ezt csinálnám, hanem inkább bérelnék egy SEED szervert azon tartanám amit SEED-elek 0-24-ben és ami kell azt SFTP-n húznám le róla a saját gépre.
Így a saját gépemnek elég csak akkor bekapcsolva lenni ha használom és ha esetleg több torrentet tartanék seedben az sem a saját gépemet terhelné.Persze ez talán drágább - seed szerver bérlése pl. 1-2 TB méretben - mint ha bevágsz egy 2 TB-os HDD-t a gépbe vagy építesz egy NAS-t és azt tartod otthon neten.
-
brd
nagyúr
válasz
Francia91 #52241 üzenetére
Technikailag igen. De ez jogi kérdés és azon nem változtat az, hogy technikailag nagyon nehezen lekövethetővé válik ezzel, tehát teljesen nyugodt nem lehetsz, mert továbbra is illegális a tevékenység, csak feltehetőleg nem fognak tudomást szerezni róla. Legalábbis, tudomásom szerint a német törvényben nem az szerepel, hogy németországi IP címmel végzett ilyen tevékenység, hanem valami olyasmi, hogy Németország területén végzett ilyen tevékenység.
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Németországban élek, és itt kívánnám folytatni a seedelést nCore-ra.
Kaspersky vírusvédelmi csomagom van, és mint kiderült, ez magában foglalja a Kaspersky VPN szolgáltatást is. Kipróbáltam, aktiváltam Magyarországot beállítva, és több IP cím lekérdező is Magyarországot dobja ki IP cím forrásnak. Ennyi elég ahhoz, hogy nyugodtan torrentezhessek idekint? -
oszy
veterán
Frissítettem a qbittorrent appot (5.0.5) és azóta, ha törlök egy régi fájlt belőle, akkor a lemezen rajta hagyja. Az előző verzió törölte a lemezről is. Be lehet valahol állítani, hogy törölje le ez is?
-
-
A legutóbbi frissítés óta így néz ki a program:
Min kellene itt [kép] változtatni hogy olvasható legyen a kijelölt és egér alatti sor?
-
totron
addikt
A DRTE melyik forrásnak a rövidítése?
-
kutga
félisten
válasz
Intruder2k5 #52231 üzenetére
Sajnos nem, sehol nincs semmi. De a torrentek aktívak, csak itt nem jelennek meg.
-
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Mitől lehet vajon, hogy qbittorrent webes felületen nem látni egyetlen folyamatban lévő torrentet sem? Se a státusz, se alul a tracker alatt nem jelenik meg semmi. W11 pécéről néztem, Chrome böngésző alól, maga a kliens debian alól fut a szerveren, docker konténerben. Böngészőt újraindítottam, előzményeket töröltem, de nem használt. Android alól működik egyébként.
-
tlala
addikt
Mini PC-t használok qBittorrent klienssel.
Betettem egy második SSD-t, hogy a torrentek ne egyék a windows saját SSD-jét, és a qBittorrent beállításokban 2 dolgot fixáltam: a letöltés helyét és a Temp mappa helyét egyaránt az új, második SSD-n jelöltem ki.
Van még valami, amit esetleg be kell állítanom a qBittorentben, hogy az eredeti windows SSD haználata minimális legyen? -
kutga
félisten
válasz
smallmer #52225 üzenetére
Én ezt régen úgy csináltam, hogy a torrent oldalon létrehoztam külön a filmeknek és külön a sorozatoknak egy-egy rss címet, és a kliensben az rss letöltő résznél külön mappát adtam meg a letöltés helyének, pl Filmek->\downloads\movies, Sorozatok->\downloads\tv, stb, ahány kategória kell. Innetől kezdve, amit hozzáadtam az rss feedhez, az a megfelelő mappába került.
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
smallmer #52225 üzenetére
Automatán magától szerintem nem fog menni, de pl. qBittorrent-ben kategóriákat tudsz létrehozni, amikhez saját mappát adhatsz meg.
Ettől nyilván nem fogja automatikusan felismerni, hogy mit töltesz le, a torrent megnyitásakor csak kiválasztod a kategóriát, aztán a kategória szerinti mappába kerül.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
Van valami mód arra, hogy a torrent kliens eldöntse, hogy sorozatot vagy filmet töltök le éppen?
Két külön mappába kellene szétválogatnom, de még nem jöttem rá, hogy hogyan tudnám ezt automatára allítani.Köszi
-
chungee
addikt
Sziasztok! A gépem nem hajlandó alvó állapotba menni amíg fut az utorrent
Abból állapítottam meg hogy amikor kézzel bekapcsolom az alvó állapotot akkor a gépem 1 másodpercre alvó állapotba kerül és már azon nyomban fel is ébred. Ha pedig kikapcsolom az utorrentet akkor működik az alvó állapot. Hol és mit kell beállítani az utorrentben
Köszönöm a válaszokat
-
-
-
Sziasztok!
Ha gondoljátok, nézzetek rá, készítettem egy leírást, képekkel, hogy oldottam meg a halott torrent problémát.
-
woodworm
veterán
válasz
Dr.FantastiK #52208 üzenetére
Webui-n nincs tracker error az oldalsávban. A megoldás a hiányzó tracker a "Tracker" fülön.
-
-
-
Sziasztok!
Csak érdeklődnék, ti hogy szoktátok megkeresni, megtalálni a halott torrenteket qbittorrent kliensben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Everest / AIDA64 topik
- Linux kezdőknek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest