- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Rendszergazda topic
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Bitcoin topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
norba69
senior tag
válasz po1son #35259 üzenetére
Nem bír többet a hálózat. A telekomos topicban bővebben el tudják mondani a részleteket.
Az elvault technológia toldozgatása hozza ezt a felemás állapotot. -
Tosee
őstag
válasz po1son #35254 üzenetére
Szia!
A képek alapján nagyon lekorlátoztad az aktív torrentek maximális számát! Nem írtad milyen sebességű internet megy a telekomtól, és mennyi torrentet futtatsz általában egyszerre, de a beállításokban a Bittorrent résznél módosítani kellene pár értéket!
DHT-t kikapcsolhatod, ha csak zárt trackerről töltesz akkor amúgy sem működik, felesleges.Én így használom:
Aktív letöltések maximális száma: 3 - 5 között szerintem elég hardvertől függően
Aktív feltöltések maximális száma: -1 vagy 999
Aktív torrentek maximális száma: -1 vagy 999A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
Laccoss
addikt
DHT, helyi peer, peercsere-t kapcsold ki.
Torrent ütemezést megint kapcsold ki.
Ezeréves, de már a pár napos torrentnél is, meg olyannál ahol a seederek száma több 10 vagy 100 szorossa a leecherek számának problémás lehet a visszatöltés. Ugyanakkor azt is érdemes megnézni, hogy a leecherek hogy állnak. Hiába van több száz, ha abból mind csak kb 98% feletti, mert így ők már nem lefele töltenek. Leszedték a filmet, az nfo és sample fájlt kihagyták, azért csak kb. 98%-osak. És így a több száz leecherből lesz 10-20 jobb esetben, akik valóbban letöltők, hozzájuk meg nem biztos hogy tudsz majd csatlakozni a túlseedeltség miatt.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt_64
senior tag
Khm !!
Nem kötözködés de tracker nevet nem illik kiírni jelen esetben magoskénk szoktunk errefelé hivatkozni rá
A kapcsolatod ha jól látom megvan mert a qb státusz sorában megvan a zöld konnektor.
Eseteleg menjél be a magosba és van ott egy aktivitás menüpont , ott visza lehet ellenőrizni hogy mit van seed státusban.[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz po1son #23010 üzenetére
örülünk, hogy örülsz.
Te is segítenél valamiben?
pl. az az anyag (jedi), amit seedelsz...azon mondjuk nyomsz majd egy stop-ot (vagy csak bezárod a klienst szabályosan), tehát hogy frissítsen a tracker.
után pár perc múlva elmész az oldalra (n....), majd a hnr (aktivitás) oldalon, az összes torrent lapon leolvasnád nekem a feltöltött adatmennyiséget? összevetve azzal, amit bezárás előtt a qbit-ben látsz.
tehát pl. 45,06GB a qbit-ben, akkor annyit látsz-e az oldalon is a feltöltés oszlopban.
köszönöm előre is.exDigi
-
havri1
félisten
válasz po1son #22976 üzenetére
Nekem akkor lett elegem belőlük, amikor pár feltöltő (mert csak feltöltő rakhat fel torrentet) azzal szórakozott a kizárólagos seeder joga miatt (mivel arány rendszer volt, kiemelten fontos, mennyit töltött vissza az ember), képes volt egy release-t berarolni egyedileg, holott egyik trackeren sem volt ilyen formában, (pl sadu), és úgy rakta fel. Csakis azert, hogy más ne tudjon beallni seedelni.
Undorító. 4-5 ilyet találtam, és az adminok annyival elintézték, így jó, ftp-n így volt fent. Holott kamu.
Tiszteletből én is seedelek néha, de csak olyat, ami magon is fent van, ne fogjon dupla helyet.
Kb oda is akkor kaptam meghívót, amikor az endless-re, de nekem emez sokkal jobban bejött, igaz az endless az teljesen más volt. Visszasírom néha[ Szerkesztve ]
havri
-
TeeJay
félisten
válasz po1son #22976 üzenetére
én meg sose akartam bekerülni
10+ éve van ncore és ami ott nincs az nem is létezik kb.
oké kamos meg magyar filmek tiltva vannak de arra van pár alternatív kicsi oldal
pl az estone vagy z-tracker nekem elég még ha onnan szinte sosem töltökMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
TIT
veterán
válasz po1son #22872 üzenetére
Megcsinálják persze csak minek hozzák az embert kellemetlen helyzetbe?
Próbálkoznak sunyin,aki ne mért hozzá az meg a haját tépi,hogy mivan?
Magánszféránál mehet az alsó 2 is,de az elvileg tiltott magántrackernél.
Kapcsolat lehet kevesebb de ez is jó.
Névtelen mód is mehet be és az upnp nem kell.
Port inkább 50000 feletti legyen.[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Ukrajnai háború
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- SSD kibeszélő
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Vicces képek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- E-book olvasók
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest