Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

félisten

válasz BoB #20131 üzenetére

Itt igazán nem javasolja senki csak sokan vallási buzgalommal (értsd: nem tudás hanem hit van mögötte) bíznak az utorrent 2.2.1-es 6(!) éves kliensében + pl. az nCore ami ugye kishazánk legnagyobb oldala a maga 765 892 felhasználójával is kiemelten ajánlja ezt a klienst - persze a legújabb verzióját és egyéb alternatív klienst is -
    A MEGSZOKÁS is rátesz egy lapáttal, ezek sokszor ugyanazok akik még mindig CSAKAZIKSZPÉ a legjobb és valljuk be ahhoz tényleg jobb egy ilyen régi kliens.
    A hittel és az érzelmekkel szemben nem lehet észérvekkel harcolni.

Egy ismerősöm win 7 telepítésére kért, feltoltam rá egy friss integrált verziót és bekapcsolva hagytam az update-t - egy update keresést indítottam is alig talált pár dolgot - később mivel bekapcsolva hagytam az updatet amit észrevett (mondta hogy nem érdekli az update de nem gondoltam hogy ekkora elborulás lesz a vége), ezt írta fészen:" ne nézz idiótának, vagy ne erőltess rám dolgokat, meg van az oka , oszt fogadd el,"

Azt már nem kérdzetem, hogy MI AZ OKA hogy ne legyen a win updatelve, hiszen ezt észérvekkel nem tudta volna megtámogatni a további érzelmekre és hitre alapozott kirohanásokra pedig nem vagyok kiváncsi.

Persze még mindezek előtt megemlítettem hogy akár egy win 10-et is feltolhatnánk - jól beállítva - értsd az össze s uwp-s progi gyalulva, műveletiközpontban ami nem kell letíltva stb. - simán lehet még gyorsabb is lett volna a gép, nem biztos de egy próbát megért volna, na kb. vetette a kereszteket, hogy azt nem.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák