Új hozzászólás Aktív témák

  • evitiguF

    senior tag

    Sziasztok,

    segítséget szeretnék kérni, már több helyen is érdeklődtem, de érdemi választ, amely megoldaná a problémámat sehonnan sem kaptam. Passzívból szeretném aktívba átállítani a kliensemet. ( eddig aktív voltam, most költöztem, itt egyenlőre úgy néz ki, hogy passzív a dolog:( ) (szolgáltató ugyanaz, hardverek ugyanazok)
    A netet egy TP-Link TL-WR841N router osztja szét, az én gépem vezetéken kapcsolódik. A router beállításaiban nem állítottam semmi extrát, UPnP mód bekapcsolva. uTorrent 3.5.1 (build 44332) ben Kapcsolat fülön szintén be van pipálva UPnP társítás, illetve egy random port is van beírva, ami ha épp letöltök valamit, meg is jelenik a router beállítási felületén.
    Ezen kívül Kaspersky Total Security van a gépemen, ebben sem állítottam semmi extra beállítást. Ha a uTorrent "sebességkalauzt" futtatom, mindent rendben talál, viszont a jobb alsó sarokban narancs háromszög felkiáltójellel jelenik meg, és a torrentjeimen is látom, hogy igazából lefelé mint a szélvész jön, felfelé viszont 0 azaz nulla megy vissza.
    yougetsignal ellenőrzéssel természetesen port zártnak jelzi, tehát valami (esetleg több valami) fogja a portot. :(

Új hozzászólás Aktív témák