Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz
Visormail #17048 üzenetére
Nem vagyok ott regisztrálva, egy egy gyors gugli után a facebookon ezt találtam:
"Kedves felhasznalok
biztonsagi okokbol az oldal leallitasra kerult. Sajnos a navos razzia igaz, lefoglalasok is voltak. (remeljuk orgovanyi bela, tarsoly csaba es a tobbi ugy eseteben is hasonloan alaposan jarnak/jartak el...)
Kedves facebook minden informaciot kiad ilyen esetekben is, neveket, ip cimeket, maganbeszelgeteseket is...
felhasznalokig nem tudnak eljutni, emiatt nem kell aggodni.
A temaval kapcsolatban tovabbi informaciokat itt nem fogunk kozolni, nem biztonsagos. Kitartast!" -
Visormail
addikt
Hello 1st-ről tud valaki valamit?
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
törölt tag
Lehet-e úgy beállítani a utorrent klienst, hogy miután befejezte a letöltést bezárja a programot automatikusan (nem az op.rendszert, csak a kliens programok!) ha nem akkor van-e olyan torrent kliens ami ezt tudja?
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Szeretném az uTorrentben beállítani azt, hogy ha befejez egy letöltést, küldjön róla egy mailt az email címemre.
De mivel egy külső programra van ehhez szükség, bajban vagyok, mert nem találok olyat, ami működne command promptból.
Vagyis egyet találtam, az így nézett ki:D:\sendemail.exe -f felhasználó@gmail.com -t felhasználó@gmail.com -a “subject” -b “message” -s smtp.gmail.com -p 587 -u felhasználó@gmail.com -pw ajelszavam
De az a baj, hogy a gmail megfogta a következő üzenettel:
Valaki megpróbált belépni Google-fiókjába (felhasználó@gmail.com) az Ön jelszavával egy olyan alkalmazásból, amely nem felel meg a modern biztonsági követelményeknek.
Részletek:
2015. október 10., szombat 18:31 (közép-európai nyári idő)
Magyarország*
Nyomatékosan javasoljuk, hogy biztonságos alkalmazást használjon – például a Gmailt – fiókja eléréséhez. A Google minden egyes alkalmazása megfelel ezeknek a biztonsági normáknak. Azonban ha kevésbé biztonságos alkalmazást használ, akkor fiókja sebezhetővé válhat.Van rá megoldás?
-
bul07
nagyúr
válasz
Cs1csó #17035 üzenetére
Nem próbáltam a legfrissebbet
Korlátoztam a kapcsolatokat, mert a Telekom cucca nem szereti a sok kapcsolatot
Olyan 900GB- és most váltottam 50/15nettreDe ezen a héten nem sok időm van rá , de holnap reggel megnézem a legfrissebbel
Ha nem oldódik meg jövőhéten megnézem Azureus/Vuze kliensel, bár elég sok munka
-
zsoltip
őstag
Sziasztok!
Akadt egy kis probléma Windows 7 SP1 prof. alatt, uTorrent 3.4.4-gyel.
Néhány korábbi kliens alatt ugyanez a jelenség megvolt. Most szeretnék ezen változtatni, ha van rá mód.
Annyit szeretnék elérni, hogy a Windows betöltésekor betöltődő uTorrent csak az óra melletti tálcaikonok között jelenjen meg, ablakban ne nyíljon meg, a tálcára sem.
Az indítás kis méretben opció be van pipálva... -
Cs1csó
titán
Üdv ezt a konfigot nem illene megfognia egy torrentkliensnek. A legfrissebbet próbáltad utorrentből? Az alapabeállításokon változtattál valamit? Mennyi - mekkora -torrentet futtatsz milyen sávszélen? Kezdésnek ez is elég. Esetleg a beállításokról egy két képet mellékelhetnél akár privátban is.
-
bul07
nagyúr
Most cseréltem a fél gépemet (adatlap frissítve)
Friss telepítés win 8.1És azt vettem észre hogy a utorrent kliens pár óra alatt elfogyassza a memóriát, teljesen feltölti és már kiabál a gép hogy kevés a memória
Próbáltam
3.1.3
2.2.1Mit kellene beállítanom hogy ne használjon ilyen sok memóriát?
-
Cs1csó
titán
válasz
GEPESZ66 #17029 üzenetére
Üdv, qbittorrent bállítások:
KAPCSOLATOK FÜL: 50-54 ezer között vagy 50-60 ezer közötti port, UPNP legyen bepipálva és a routerben is bekapcsolva
KAPCSOLATI KORLÁTOK:
értelemszerűen ha nincs pipa a 4 helyen akkor nincs korlát de ez a cpu, ram, internet nagyobb terhelését jelentheti - max kapcs. 500-1000 között max ennyi bőven elég közelebb az 500-hoz
- kapcsolatok száma torrentenként max : 100 az elég lehet értelemszerűen a max kapcsolatokat ennek tükrében kell szabályozni - DE TÚLTERHELNI fölösleges hacsak az nMAG Legend rangjára nem gyúrszFELTÖLTÉSI SLOTOK - ez akár lehet inaktív de ha bepipálod akkor is max talán 100 ig egy netes videóban és nálam is maradt inaktív magyarán nem kell bepipálni
SEBESSÉG FÜL: feltöltés letöltés - amennyiben inaktív akkor ugye nincs korlát - kiveszed a pipát alkalmazod és beszürkül általában gyenge netnél a feltöltést szokás kontrollálni
-sávszélesség menedzsment, korlátok alkalmazása lehet bepipálva
ALTERNATÍV - egyéb időszak értleemszerűen ha van olyan idő amikor nem használod a géped de a torrentek futnak - éjszaka stb. akkor kell csak ezen állítgatni bekapcsolniBITTORRENT FÜL:
torrentütemezés- itt sem szükséges beállítani semmit - legyen inaktív - nálam gyenge a net ezért úgy állítottam be hogy egyszerre csak egy torrentet szedjen - azaz sorban jönnek le ha netalán egymásután többet indítok el de lássuk be 500 megabitnél ha van egy olyan torrent ahol nincs seed és egy nap amíg lecsorog mögötte meg ott van még 10 torrent elindítva ami nem tud addig lejönni amíg ki nem várják a sorukat nem jó megolodásA SPECIÁLIS BEÁLLÍTÁSOKNÁL van olyan hogy SZUPER SEED nem tudom hogy pontosan mit takar de komolynak hangzik - de ilyen beállításra van lehetőség torrentnevére kattintva jobbklikkes menüben is ERÖLTETETT FOLYTATÁS , SZUPER SEED ÜZEMMÓD
EGYVALAMIT nem szabad még elfejelteni, hogy pl. a nMAGon is preferáltabbnak érzem a mikrotorrentet(utorrent) tehát lehet hogy a tracker is seedelésnél hátrébb sorolja az egyéb klienseket DE LEHET HOGY EZ CSAK ÖSSZEESKÜVÉS ELMÉLET!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Valaki, akinek DIGI net van és qbitorrentet használ, tudna nyomni egy képet, miket és mennyit állít be, hogy menjen a feltöltés?
Mióta qbitorrentem van (nem hal meg a gép, letöltés közben) azóta nem töltök vissza semmit ha mégis, akkor kbit sebeséggel. Port van nyitva (6770-es) de semmi nem megy vissza. A max. arányom 0,23 és vagy 50 torrentet seedelek. -
xenom0rph
őstag
Csak nálam nem jön be a bH?
-
Kobe
veterán
válasz
Intruder2k5 #17018 üzenetére
upc routerem van, azon van usb csatlakozó is, de sajna szoftveresen le van tiltva, így csak ugy tudnám megoldani a fenti kérdést ha mellékötök még egyet
-
Na várjunk, akkor lehet én félreértettelek. Tehát neked nincs még USB-s routered, csak most szeretnél venni ilyet? Amennyiben igen, akkor inkább ide fáradj át a kérdéseddel.
Ha pedig a router is adott már, akkor írd meg a típusát, és annak ismeretében mondok topikot, mert ez a téma nem router moddolásra van specializálódva.
-
Kobe
veterán
válasz
Intruder2k5 #17016 üzenetére
A tobb tipus alatt a sima torrent kliens kepes routereket erted, vagy van meg valami egyeb tulajdonsag amire a beszerzesnel figyelni kell pl ?
-
-
Kobe
veterán
Hello
Egy kis technikai segitseg erdekelne. Nem vagyok otthon a halozatokban. Az erdekelne, hogy megoldhato az, hogy van egy nagy kapacitasu kulso vinyom, azt rakotom usb vel ellatott routerre, es pl a torrent kliens akkpr is fut amikor pl az asztali gepek nincsenek is bekapcsolva?
Neadjisten valami mobilappal tavvezerelni, vsgy telefonnal, mondjuk utkozbenrol elinditani a letoltest ?
Errol vhol nincs valami reszletesebb leiras ?
-
válasz
GEPESZ66 #17009 üzenetére
Hát a legújabbakkal a sok integrált reklám, meg állítólag múltkor kibukott, hogy valami kéretlen alkalmazást is telepít saját magával együtt, amennyire tudom sok helyen a 2.x-et ajánlják belőle még ma is, bár én mint írtam, csak nagyon ritkán használom, erre meg tökéletes az 1.8.5 is, ami van.
csicso82, azt nem tudom, én Win7-et használok, ezzel azt vettem észre, hogy miután leállítom a torrenteket, várni kell vele 1-2 percet, aztán simán be lehet zárni, de ha rögtön rányomok az "ikszre", akkor várakozás van a programra, stb... Felteszem a nyitott kapcsolatokat nem tudja lezárni azonnal. Más gond nincs vele. De fél évente egyszer kibírom ezt is.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Intruder2k5 #17007 üzenetére
Mi a gond az újabb Utorrent verziókkal?
-
Cs1csó
titán
válasz
Intruder2k5 #17007 üzenetére
A 2.2.1-esre gondoltam, egy leírásban erre emlékeztem, de akkor így már okés, kérdés hogy win 10-et szeretei e?
-
válasz
Cs1csó #17006 üzenetére
Melyik régi? Az már valóban nagyon régi lehet...
Én alapjában véve routeren torrentezek, rtorrent klienssel, de van a gépemen egy Portable uTorrent 1.8.5, ha netán valami nagyon gyorsan kellene, nincs idő rá, hogy a router töltögesse le, akkor azzal szedem le, de már abban is van magnet url támogatás, pedig az egy 2009-es kiadás.
-
Cs1csó
titán
Ha jól tudom ezzel a régi utorrentes klinessel az is a gond hogy pl. magnet linkeket nem tudja kezelni pl. a pirate bayről is szoktam hébe- hóba leszedni döntően zenét.
-
GEPESZ66
veterán
Jelenleg a Qbittorrentet használom.Mintha a feltöltési sebesség kisebb lenne,mint a korábban használt Utorrent esetében.Mi a helyzet most az Utorrenttel,melyik verziót célszerű használni?
-
Sziasztok, azt mi okozhatja hogy elindítom a letöltéseket, ahogy elindul tölt is szépen amennyivel kell (30-40MB) aztán pár másodperc múlva (20-30) beáll ilyen 2MB/s-ra és annyival is szedi, nem megy feljebb a sebesség, ezt ritkán csinálja havi 1-2x és fogalmam sincs hogy mi okozhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest