- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Mi ez az új divat az nmagon hogy alig csordogálnak a letöltések?
Szándékosan befékezik a sebességet?Ha a seedben nem zöld a betű színe hanem sárga az azt jelenti hogy passzív vagyok,ugye?portot kell nyitni a routerben?
-
Kekmen
senior tag
válasz
TeeJay #39047 üzenetére
Ez igaz, de nem érzem életszerűnek azt a szituációt, amikor a bolyban csak 1 ember van akihez tudnék kapcsolódni de ő pont uTP only módban van.
Ha jól emlékszem, pont te tesztelted régebben a sebességet mindkét protokollon, az uTP nem igazán hozott túl jó eredményt, ezért nem tudom miért állítaná át valaki kizárólag uTP-re. Szerintem a kliensek 99%-a mixed módban van, én is csak kényszerűségből állítottam át, de egyébként semmi hátrányát nem látom, hogy csak TCP-ben van, a sebesség és a kapcsolatok száma is rendben van.
Bővebben a vezérlőről nem tudom. Az összes nagyobb alaplapgyártó fórumán van ilyen topik, példának itt az MSI: [link]
Egyébként szerintem szoftveres probléma lesz, mivel teszteltem úgy is, hogy telepítettem egy szűz windowst és letiltottam a driver frissítést, így az alap microsoft driverrel működött. Tartós teszt akkor nem volt, csak 2-3 óra, de nem jött elő a probléma.
A uTP letiltása óta már a "belakott" windowsom sem csinálja a legfrissebb Realtek driverrel sem, ez kb 8-10 napja történt. -
TeeJay
félisten
válasz
Kekmen #39046 üzenetére
a TCP és uTP jó beállítás mert akinek uTP onlyban van az nem tud veled forgalmazni ha te meg csak TCP protokollon forgalmazol
erről van valami bővebb mert vicces lenne ha egy 2,5gbit LAN vezérlő lehalna az uTP forgalomtól a régi gigabitesek meg vígan bírják
B85M-D3H Gigabyte lapom van gigabit Realtek LAN-al de évek óta tolja 24/7-ben TCP és uTP forgalommal -
Kekmen
senior tag
válasz
fojtviki #39044 üzenetére
Az μTP-t egyébként ki is kapcsolhatod, elég a TCP. Bár keveseket érint, de az új Realtek 2.5Gbit chipek (RTL 8125b) néhány percenként resetelik magukat, ha fut a qbittorrent és be van kapcsolva az μTP is. Lehet más klienssel is produkálná, nem próbáltam, de 3 hónap volt mire rájöttem a megoldásra. Nagyon idegesítő volt egy idő után, hogy 5-10 percenként elment a net kb. 20 másodpercre. Ez a hagyományos GbE kártyákat nem érinti és nincs köze az Intel I225-V hibájához sem.
-
Sziasztok. Beallitottam a globalis letoltesi sebesseg korlatot 40MB/s-re a Qbit-ben, de valahogyan nem akar ram hallgatni, es tolt maximum sebesseggel. Mit kene meg tegyek, hogy annyi legyen a maximum letoltes amit kigondoltam?
Koszonom
-
TIT
veterán
A miner a legkevesebb,mégrosszabb ha van 2.2.1.
Én nem kerestetem vele,én a 3,5-öt használtam,nekem ne törjék fel a gépem a 2.2.1-el,de mind egy szutyok,200 megánál nem megy többel. -
woodworm
veterán
Gyerekek, fake információval nem fogtok segíteni!!!
"Amúgy azt még hozzá tenném,hogy a 2.2.1 hamarabb volt a gépen mint az utolsó win 10 telepítés,tehát amióta utoljára formázva lett a C: azóta már csak a 2.2.1 van használva."
A 2.2.1-ben nem volt sem miner, sem utorrentie.exe, hiába kerestetitek vele.
-
TIT
veterán
válasz
enginev3.0 #39035 üzenetére
Azt még most is berakja ha jól emlékszem,nem az volt a miner,feladatkezelőbe futott.
-
bela30
csendes tag
válasz
enginev3.0 #39027 üzenetére
Szóval akkor pontosan milyen fájlokat is keressek és hol?Meg tudod mondani?
-
andrey.
csendes tag
Sziasztok!
Feral-t használok 1TB hdd csomaggal. Olyan kérdésem volna hogy, van ilyen beállítás [kép]. Itt érdemes átállítani? Deluge klienst használom. Szerintem lehetne nagyobb a sebesség. Vagy tudjam be annak, hogy egy lemezen sok előfizető van és az a szűk keresztmetszet?
Kérdésem az lenne érdemes átállítani vagy jobb alapon hagyni? -
F34R
nagyúr
válasz
enginev3.0 #39029 üzenetére
Igen.
#39028 Imi1981
Lehet mar haldoklik a hdd is, meg van rajta par f2p jatek is.
-
F34R
nagyúr
Akinek nagyon toredezett a hdd-je, milyen defraggler-el mentesit?
O&O valami ot napot irt ki, Perfectdisk szerint csak 6%-os.. amugy meg boven 50 folott.A Piriform fele Defraggler is 50 folottit ir.
-
bela30
csendes tag
válasz
enginev3.0 #38956 üzenetére
Bocs,de kérhetnék megint egy kis pontosítást? :-S Pontosan milyen appdata mappa?És pontosan milyen miner programot?Vagy ha utóbbit te se tudod pont azért mert neked nincs ilyen nem kívánt ajándék a gépeden,akkor legalább légyszi mondd már meg hogy pontosan melyik appdata mappát nézzem,aztán legfeljebb idemásolom a tartalmát,aztán meg ráböksz valamelyikre hogy na szerinted ez a miner.
Amúgy azt még hozzá tenném,hogy a 2.2.1 hamarabb volt a gépen mint az utolsó win 10 telepítés,tehát amióta utoljára formázva lett a C: azóta már csak a 2.2.1 van használva.Hát ha ez is számít valamit.Így is ottmaradhatott az a miner?Még egy oprendszer újra telepítés után is?
-
Drago1
tag
Sziasztok ki próbáltam 3 torrent klienst utorrent, Ttorrent, bittorrent egyiken seedel androidon, laptopon kitűnően ment. Port 60000 re állítva le fel töltés maxra nincs ötletem. Esetleg aki használ androidon torrentet milyet használ és milyen beállításokkal. Fontos lenne seedelnem köszi.
-
Drago1
tag
válasz
ElektrikusDE #39021 üzenetére
Letöltöttem erre mindenre azt írja hogy "érvénytelen torrent fájl a torrent fálj sérült"
-
Drago1
tag
Sziasztok tönkre ment a laptopom ott utorrent - et használtam gond nélkül. Most rákényszerültem az android telóval torrentezni huawei P30 pro és a Flud - ot használom. Letöltés jó, seedel is, csak az a problémám hogy az ncore - on nem frissülnek a trackerek csak akkor ha a fludban lévő torrenteket leállítom és el indítom, viszont akkor is csak frissül, de a seed idő ugyan úgy 46 óra pl nem fogy, ez meg probléma mert 48 óráig seedelni kell különben war jár, de így hogyan
Használja valaki a fludot? Tud valaki erre valami megoldást? köszi
-
Kekmen
senior tag
válasz
Dragon3000 #39012 üzenetére
Egyébként jól írtam, mert a meghajtó jelenthet fizikai meghajtót (floppy, optikai, merevlemezes...stb) és virtuális lemezegységet is, mint a rendszermeghajtó (általában C: ).
-
mpo
veterán
-
iguana
őstag
válasz
rigoberto #39008 üzenetére
topik szabályzat. tilos a warez...bár önmagában ha címeket írsz az még nem valósítja meg a warez fogalmát, de erősen mondjuk úgy hogy véleményes, de legalábbis kényes téma már.
a lényeg, hogy a topikban torrent kliensekről lehet szó, annak beállításáról, használatáról, funkcióiról. másról nem. (ki mit tölt, honnan tölt, honnan töltsek, meghívók stb. tiltott és szankcionált) -
rigoberto
őstag
Na látjátok, még azt se tudtam, hogy nem ajánlott leírni mit seedelek..sőt azt továbbra se tudom, hogy miért..
Jól leszerepeltem. :/
Azért köszönöm mindenkinek aki segített!! -
iguana
őstag
válasz
rigoberto #39004 üzenetére
egyáltalán nem ciki. szerintem a legtöbbünk (én is) "csak" használja amire való. működjön jól, stabilan, megbízhatóan mindezt felhasználó barátként és ennyi.
ne a különböző portok legyen beállítva, hanem egy fix portot állítsál be. legyen pl. 55111. mindegy milyet csak célszerű 50000 és 60000 között lennie. (ezt a tartományt nem használja más egyéb szolgáltatás, kvázi saját felhasználásra fogható be anélkül, hogy valami mással ütközést okozna.) majd a példának felhozott 55111 portot beállítod a telekom routerben port forward-ra. elég hasonló a különböző routerek portnyitási felülete, logikája, de szerintem itt is segíteni tudnak a telekomos router-esek vagy a telekomos topikban ha mégsem menne magadtól. fontos: a korábban említett mac-address-ip cím összerendelést is be kell állítanod a routerben!
(nem a torrent címére voltam kíváncsi, de mindegy is, lényegtelen
)
-
rigoberto
őstag
válasz
iguana #39003 üzenetére
valóban "egyszerűen" csak használni szeretném, nincs egyéb igényem egy torrent klienssel kapcsolatban.
Még ha ez ciki is.
Nekem elég ha jól működik.
upnp elől kivettem a pipát, és a különböző portok használata van beállítva.
ennyi.a port nyitásra kapott link pedig T-Link routerrel mutatja be a folyamatot, ezért nem mélyedtem abba ott akkor mélyebben..
meg amúgy sem férek hozzá a Telekomos router beállításaihoz, bár most lehet hülyeséget is írok, na mind1.
Egyéb hibaüzenetet pedig nem találtam, csak amit bemásoltam, sorry ha csalódást okoztam a kevés/nem használható infóval..ui: The Mandalorian 2 évada egyébként, amit seedelni szerettem volna..
-
iguana
őstag
válasz
TeeJay #39001 üzenetére
szerintem ő csak "egyszerűen" használni szeretné: legyen le/feltöltése.
nem hiszem, hogy érdekelné az autodl, a helyezés, a bitracing, amikor ilyen alap problémákkal küzd
nem tudni (sok minden egyebet sem) mit seed-el, de ezért nem megy a feltöltés: UPnP/NAT-PMP: Port lefoglalása sikertelen, hibaüzenet: could not map port using UPnP: no router found
nincs nyitott portja. a letöltésről még mindig csak annyit tudni, hogy másik háttértárra működik.#rigoberto
a port nyitásra korábban adtak neked linket.
az upnp-t el kellene felejteni, nem használni. tényleg.
egyszer kell egy fix portot kell beállítani a kliensben 50000-60000 között, amit a routerben is fel kell venni, illetve a routerben beállítani, hogy az adott gép ugyanazt lan címet kapja meg. (Manuálisan hozzárendelt IP a DHCP lista tartalmán vagy mac adrress ip összerendelés vagy DHCP - Address reservation néven fut és általában a router lan/dhcp menüjében van) melyik router hogy nevezi. ez is benne van a portnyitós linkelt leírásban.
ezután ellenőrizni, hogy a windows tűzfalán a qbit át van engedve. a kliens telepítésekor automatikusan felveszi oda magát. ha más tűzfalat használsz, lehet fel kell venned vagy az adott portot, vagy az adott alkalmazást a kivételhez/szabályhoz. (nem használok esetet, nem tudom hogy működik ez a funkció ott) ha ez megvan, router és os restart és mennie kell.
(de még mindig nem derült ki az elakadás oka, és a hozzá tartozó hibaüzenet a naplóban)
természetesen célszerű lenne először kikapcsolt eset-tel tesztelni, hogy működik a letöltés és főleg a feltöltés. ha működik, akkor visszakapcsolható és ellenőrizni, hogy így is működik e, továbbra is nyitott e a port a qbit futása közben. (https://canyouseeme.org/)
-
TeeJay
félisten
válasz
rigoberto #39000 üzenetére
Win10 alá bőven elég a defender. Tudja azt amit a nagyok és frissül folyamatosan.
Nem használok mást.
Seed meg azért nincs mert nincs aki letöltse amit seedelsz
Ha seedet akarsz látni ncore-on akkor RSS vagy autoDL-el mindent ami most került fel azonnal töltsed és főleg HDXXX-et meg premier filmek, sorozatok, játékok
Ha 3-4napos cuccot töltesz azon senkinek nincs seed mert annyi seeder van és elenyésző letöltőIgen tudom uTorrent 2.2.1 még töküres torrent lista esetén is seedelt NAT és tripla tűzfal mögött is
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Fotók, videók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest