Új hozzászólás Aktív témák

  • vismaior04

    tag

    válasz ignorant #11610 üzenetére

    Igazából szerintem nem is annyira régiók (és ehhez köthető kultúrális különbségek) között van a választóvonal, hanem inkább pénzügyi forrás jellegű. Az már más kérdés, hogy arányaiban bizonyos régiók ugye jóval szegényebbek mint mások.

    Komolyan, úgy éltem le az egész életemet, hogy tudtam hogy a pénzügyi helyzet nem fokmérője egy embernek. Ez a korábban sziklaszilárd hittem napi szinten kopik a kriptó világgal való találkozásom óta.

    A leghangosabb, legtürelmetlenebb, legillogikusabb, legostobább és ennek ellenére természetesen a legmagabiztosabb és szabadon tanácsot osztogató emberek azok akik nemes egyszerűséggel szólva szarral gurigáznak.

    Azt akinek tényleg szüksége van rá hogy amilyen hamar lehet olyan mértékben fialtassa a pénzét amennyi csak lehetséges az bizony az esetek többségében a rövidtávra fog utazni, mert nagyobb rajta a nyomás hogy produkáljon valamit.

    De mivel a rövidtávú kereskedés valami irgalmatlanul kockázatos és nehéz (bár imho az olyan piaci mozgások mint amit ma meg tegnap a BCC produkált pont azok az időszakok amikor érdemes daytradelni) ezért nem meglepő hogy mint te is mondod, hosszú távon bukó van a legtöbb ilyen embernél.
    Pont erről van szó, hogy csomóan ilyenkor vérszemet kapnak, behúznak pár szerencsét tradet és utána hónapokig újabb ilyen siker után kajtatnak aminek a piaci körülmények nem kezveznek, így fokozatosan bukóba fordul a dolog.

    Aki meg megengedheti magának az idő luxusát azok a profitmaximalizálás felé mennek el, alaposabb megfontolások alapján, ha kell türelemmel arra alapozva, hogy amennyiben idővel az érték emelkedik azt követni fogja az ár is.

    Mindezt egyébként nem közvetlenül a ma itt olvasottra, vagy az itt lévő emberekre reagálva írom, inkább amolyan általános megfigyelések az elmúlt évekből.
    Pl bármikor beszélgetek inkább egy random magyar crpyo kezdővel mind egy kínaival vagy indiaival. Na azok aztán tényleg nem normálisak. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák