Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
kertsa
senior tag
válasz atti_2010 #2050 üzenetére
Találtam egy cikket az ASUS Support oldalán, miszerint egy moddolt BIOS kell a downgrade-hez. A 2003-as számú BIOS-hoz egy 2003-as moddolt BIOS, ami annyiba merül ki, hogy a dátum át van írva régebbre. Mivel nem találtam ilyet, csak egy 1807-es moddolt BIOS-t, ami 1207-hez van moddolva. Leszedtem ezt, az eredeti 1207-es és a 1702-es BIOS-t, és ebben a sorrendben telepítettem EZ Flash-el. Túlélte az alaplap És működik a speedstep
-
True
aktív tag
válasz atti_2010 #1821 üzenetére
Ez az...
Csakhogy nincs...
Cimbik sem használnak évek óta...
Amennyiből meg vennék, megvan a BIOS flash... Mert csak erre kéne...Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
True
aktív tag
válasz atti_2010 #1819 üzenetére
Nincs benne a floppy, már vagy 5 éve még csak A-driveot sem láttam...
A Bios utolsó sora nézőkével: é“ P4V800X ROM �G ˙˙˙ QI � @ 1OOXX001 ęŞ˙ đ09/26/05 ü
Tehát ebből én úgy látom, hogy megfelelő verziót szedtem le...
Mégis meghalt...Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
True
aktív tag
válasz atti_2010 #1815 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod, már megvolt...
Fekete képernyő lett az eredmény...Mod: Az ASUS honlapjáról leszedtem a legfrissebb nem bétát, felflashelte, majd rebootot kért...
Ezután már csak fekete képernyő...[ Szerkesztve ]
Nem postázok még mutteromnak sem... Telószám az adataimnál volt, amíg az új PH láthatatlanná nem tette...... ja a mágnesmotort, csak ráadásnak csináltam...
-
Directivo
csendes tag
válasz atti_2010 #1593 üzenetére
Azzal kezdtem !
Azért nem teljesen vagyok tufa a pc-hez. Millió windowst bekonfiguráltam már, csak a cégessel vagyok szívóágon, mivel semmilyen kombinációra nem lép be a bios-ba. Egyébként az általam feltöltött képen is látható, hogy F1, el lépne be elméletileg, de hiába nyomom meg, nem történik semmi. Valahogy le van szerintem tiltva a bios elérés, csak azt nem tudom hogy. -
BRIKLY
veterán
válasz atti_2010 #1563 üzenetére
sziasztok. van 1 chaintech 7vjl alaplapom, ami egy kékhalál után ezzel az üzenettel fogadott.
Award BootBlock BIOS v1,0
----
BIOS ROM checksum errordetected floppi drive A media...
INSERT SYSTEM DISC AND PRESS ENTER_nekem egy szakértő azt mondta hogy írjam ki cd-re a hiren's boot cd-t,és azzal menni fog... de nem reagál rá semmit. mit lehet csinálni ezzel a sza..al? előre is köszi a választ
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest