-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz
FollowTheORI #17840 üzenetére
Nem a KD-ra értettem, hanem, h mi mentünk a pontra, Te meg ott feküdtél a bokorban azzal a szarral, mert kellett a 10 objective kill
KD, ne is mond, beálltam egy szintre azt alig tudok mostanában fejlődni.Utóbbi időben újra észrevettem, h annyira szerverfüggő a hitreg, STG-vel megyek most sokat, van hogy halnak mint az állat, máskor meg simán elugrálgat, meg fél tár bele és még ő lő le, oké...
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung SyncMaster E1920N Monitor eladó táp és DSUB kábelel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest