-
IT café
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leon77
őstag
válasz
lofagi #23383 üzenetére
"Az a baj,hogy én is azt írtam nekik az első kérdésre,hogy mivel lehetne jobbá tenni a játékot,hogy nem tudom, mert már kellően elk*rták, szal nekem sincs ötletem,hogy mit tudnának csinálni."
Mondjuk antichet sokat dobna a helyzeten. Egy nap egyszer biztosan lelépek egy szerverről emiatt. Nem nézem végig, ahogyan egy assault 70-1 statot csinál. Füstön át, mindenhogyan lelő. Aim plusz wh. Én akkor lépek, az nem játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- Reklámblokkolók topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Külpolitika
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest