Új hozzászólás Aktív témák

  • R3laX

    addikt

    Én komolyan jobban élvezem a játékot, ha nem olvasom mi van itt :). Olvasgatok, majd kicsit nyafkán elindítom a game-et, lenyomok 1-2 meccset, utána egyre jobban élvezem, ahogy elfelejtem mit olvastam :D. Persze a tartalomgyártás nem maradhat el, mert elvárjuk, ha már kifizettük a 19.000-et a díszdobozos verzióért ;) , de ez fordítva is elsülhet. Én elhiszem, hogy ünnepek alatt semmi kedvük nem volt a készítőknek foglalkozni a dühös tömeggel, mert le tud húzni, az már biztos.

    Drukkolok továbbra is, most már biztos megkapták azt is, amit nem kellett volna, szóval relax :). Birkulás készít csak ki igazán, hogy sokan képesek a tömeg véleményére alapozni, majd azt továbbadni, vagy felháborodva még feljebb piszkálni. Legyen saját tapasztalatunk és véleményünk, mert ez az influenszer társadalom pont ezt használja ki és keres is vele nem keveset. Hasonlítsuk a jelenlegi azonos időben megjelent multi címhez, mert önmagához nehéz lesz. Változik minden, már én sem úgy örülök egy új game-nek mint 3-5 éves koromban az első dömperemnek :D (igen, nem egy iphone :)) , ettől függetlenül ez egy jó lövölde. Ha van valamennyi FPS multad, akkor tök jó mozgáskombinációkkal, trükkökkel, sajátos taktikával lehet élvezetes a game és sokat tudsz ölni, ami szórakoztató. A karakter mozgási fizika pedig még mindig itt a top.

    Nekem bejönnek ezek a Hero-k is, mert 90-es szinten még mindig csak a második-nál tartok. Boris után Dozer, a többit még direkt nem erőltettem, maradjon a game-ben élvezet :). 123 óránál tartok a BF5 187 órájához képest, szóval le tud kötni. Azt pedig amit hozzátesznek sokan az intelligens meglátásukkal és véleményükkel pedig várom, hogy milyen változást hoz majd. A különleges tulajdonságok megdobják, nekem bejön, innen szép még jobbá tenni optimalizálással, kidolgozottabb mapokkal, amik a korábbi részekben is utólag jöttek :).

    Jelenleg ebben a kategóriában nem tudok jobbat mondani, aki tud, az szóljon, mert a single game-eket már nagyon unom. Battle Royal nekem megint túl újkeletű. Ott volt a Forza 5 is, amit 90+-ra értékeltek meta-n, mégsem azzal játszottam, pedig csak Januar 5-ig volt gamepass-em. Meg fogom venni, de teljesen más kategória.

Új hozzászólás Aktív témák