Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Áh újra van 128CQ, csak rájönnek hogy hiányzik a népnek . RushXL túl sok, CQ64 kevés aki funolgatna. Renewal-on múltkor besokalltam RushXL-en támadóként sivatag felől.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz FollowTheORI #19512 üzenetére
Köv. BF jöhetne 16Vs16-os Orosz-Ukrán háborúval, mondjuk mehetne körökre osztott téma is multi platform-on ( akár Redmi 7), csak gyűjtöd a rakétákat és lövöldözöl minél távolabbról Ai-al ...
Ennyit a NEXT GEN-ről, jól láttam a következő BF-nél marad a 32-32-es felosztás 64 magon is 700W-os fogyasztással 50CM-es VGA-val 2 millióért?
Szerk.: Bocs, kicsit felcsesztem magam a mostani 128CQ quick play gombon.
S362 szintet 99,8% 128CQ-n nyomtam le.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz IntelKiller7 #18529 üzenetére
-
R3laX
addikt
BF2042 Next Gen - 64 Player = Call of Bettyfield
Asszem mára jó lesz a QC is... Manifest rendberakásnál + SpearHead-nél még vmit munkálkodtak, most már belefáradtak + elfogadták 2-3 évad? óta a szüttyögést.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Nem akarom elengedni Zain-t, amíg nincs meg a Mastery T1, de rengeteg szvsz.
Lassan jó lenne sniper-re koncentrálni.
193h eddig, vajon 250h alatt meglesz? Dozer amíg nem erősítették is meglett 250h körül.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Pro!Petya #17970 üzenetére
Jaja jó ez így....
Igen a Manifest, meg a Spearhead lett a legjobb. Orbital sem lenne gyengébb, ha nem mindenki a D-re száguldozna. Sztem ha hagyod meccs után továbbmenni, akkor elvileg sorban menne. Hour-t, meg a Break-et én is kerülöm, hiába próbálták jobbra megcsinálni..
Battlefieldtracker szerint 861 óra, EA Play 1145-öt ír. Szépen beletettem azért , de tényleg sz@rok az alternatívák.. -
R3laX
addikt
Ezt egész jól kiadta Manifest-en , de azért elvesztettük persze.... GEW-46-tal megyek most. Top map sztem a Mani, bár itt is szeretnek a hegyre gyűlni mint az Orbital-on, de a két pont miatt jobban eloszlik a fight.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Fitzgerald #17772 üzenetére
Frankó, úgy viszont tényleg kíváncsi lennék egy 7800X3D+7800XT Hwinfo log-ra game alatt, ha lesz kedved .
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Fitzgerald #17760 üzenetére
[link] Én raktam már be ide 1080p competitive beállításokkal 5800X+6800-at. Most 7800XT-t használok, annyi, hogy most magasabbra mehetek a beállításokkal. Egyelőre High/Ultra-val játszom, majd rakok be logot ezzel is competitive közelit .
Ultra Texture, HBAO, többi low.
Future Frame R OFF, Vsync OFF, RTX OFF5800X+RX6800
Manifest 128CQ 1080P Competitive:
Értelemszerűen amikor meghalok az FPS+hőfok+terhelés is leesik.Amúgy itt van egy 1080P full ultra 7800XT-vel, csak a GPU freki lemaradt , de az most nem is lényeg. [link]
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Na látom bőven megelőztetek ... Itt is szétstutterel, egér közben nem mozog. Adrenalin 23.10.2, Win 23H2. 5800X + 7800XT
Eddig a 10.2 driverrel nem volt gond, vmit a Patch kompatibilitásban qrtak el ... Szokásos new generation. Még kipróbálom majd a 23H2 deletedet.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz sixpak #17685 üzenetére
Szerencsére még mindig a BF2042 marad meg leginkább a realitás talaján. Néha amúgy elég ellentmondásos vagy. Ezt szidod, közben meg olyanokra mész rá, ami ennek az 500*-os túlzása. Nekem már az Aphex Legends is sok volt.
Amúgy most van player végre. Sok a kezdő is, szóval lehet aprítani . Esténként 80.000-100.000+
-
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
Nah [link]
-
R3laX
addikt
Na jó, tényleg vannak jó 64-es Breakthrough körök. Manifesten ez is király :
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz IntelKiller7 #17560 üzenetére
Lehetett volna Loot is a map neve . Csatornapatkánykodás , de amúgy el lehet ott is lenni.
-
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
[link] Hát bakker engem KB most olyan, mintha direkt el akarnának üldözni ... 128CQ nélkül.
#17546 FollowTheORI:
... Közben most is vannak azért 55000+-en 5000 helyett. [link][ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Manifestet játszott valaki az elmúlt 1 hónapban? Nálam teljesen kiesett, pedig az egyik kedvenc mapom. Sztem a 128 CQ is tök jól eloszlik rajta. Sima ejtőernyővel könnyen elérsz bármelyik pontra, tök jó tervezés. Kaleidoscope nagyon rossz volt ma 64 player-rel.
musicproo #17542
Aha , kíváncsi leszek hányan maradnak. Elég sok 10-es szint körüli player volt ma délután is. Ha már dupláznak az sem rossz...[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Áhh, már megint mindkét Conquest 64-es lett .. Itt a 100.000 player, persze vegyük ki ... 5000-nél maradhat.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Tényleg jól pörög ez a free, majdnem 82000-ig felkúszott: [link]
-
R3laX
addikt
Amúgy ez az új map ilyen tipikus no skill map. Találd meg a legkempelősebb pozíciót és harcolj a csőben, hogy ki harcol csőben az érdekes kérdés de harcolj ott .. Régen a metro-t sem csíptem, erre most jön ez... Kéne már egy új Quake bakker...
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Asszem' most jött el a fordulat, hogy váltsak , pedig milyen szép fejeseket lehet beadni vele messziről. Néha én is rácsodálkoztam, hogy tényleg beadja.:
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Mókásan reagál amúgy a BF a 7800XT-re. RX 6800-nál az Auto beállítás High-ra tett mindent. 7800XT-nél meg Low-ra.. Jó, nem kapott profilt.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz FollowTheORI #17448 üzenetére
Na, nem rossz húzás . Mindjárt rá is lesek.
lofagi #17444: Szoktam írni, hogy Frostbite-nál ez a kidobálás CPU/RAM instabilitásnál szokott előfordulni. Hűvösebb idő lehet jobban kiengedi a CPU-t, ha van CO/OFFSET. Majd meglátod.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Amúgy a kezdeti hisztisekkel most már lassan én is kezdek azonosulni. Komolyan képesek elqrni a 128-as CQ-t is beszűkítve a számukra marketing ügyileg irányadó tervekkel? Miafaq? .... Miért tűnik el az Orbital, Manifest, Renewal? Quake3-ban mikor anno kijött a CA, mindenki ugyanazon a placcon nyomta évekig bm... ..
Próbálnék kicsit spiccesen lőni egy kicsit, de csak azokat dobja be ahol tuti a szenvedés, mivel sosem álltam rá úgy istenigazán. Semmi megszokott kényelmes lövölde.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz IntelKiller7 #17247 üzenetére
Ez a csak erre a hétre meddig tart? Szerda? Mert még mindig ez a sz@r van.
-
R3laX
addikt
válasz IntelKiller7 #17245 üzenetére
Igen?
Bocsi nem követtem manapság a fórumot és a game-et sem. Most kezdek visszatérni. -
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
Most mi ez a sz@r amúgy, hogy KB teljesen eltüntetik a 128-as CQ-t? Direkt akarják elzavarni még jobban a playerek egy részét? Én ezért nem fogom egyáltalán tolni...
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz sixpak #16982 üzenetére
Egyik nap Orbital D pont bunkernél nálam is volt egy halhatatlan. 2 nyilat küldtem bele, meg 1 SPH-t. Szép volt, mintha lepattant volna úgy csapódott be. Tuti eltaláltam, mert csak guggolt az egyik sarokban. Nekem ez volt eddig a leggyanúsabb.
#16980 KillBorn:
Megnéztem, de nincs semmi más bekapcsolható. Alapból osztom a statom. Igazából tökmind1...[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #16976 üzenetére
Most nyaralnak ... Nekem meg 128CQ 20x beqrja a Breakaway pályát most is. Én ezen cseszem fel magam , mert rászánnék 1-2 órát és nem enged... Utána jöhet a player base .
Na, Ori darál, engem meg direkt kihagy az 55.029 killel :
+Regional-nál váltsatok Hungary-ra, közvetlen nincs link.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz KillBorn #16921 üzenetére
Igen ez a túlzott Z, Alfa generációs módi sajna. Egy szinten túl már tényleg sok, nagyon sok .
Inkább egy trehány BF , sztem a halál animációk is sokkal látványosabbak még ebben a részben is, mint most a COD ahol tart... De a mozgás minden, hogy van egy gyorsulása maguknak a karaktereknek, vagy járműveknek. Magasabbról ugrasz le, vagy csúszol be, akkor hosszabbat csúszik, ugrik. Sokkal spontánabb az egész, nem ilyen lineáris száguldás. Tök jól kihasználható sztem most ez ebben a részben. Nekem bejön, jókat lehet trickelni, amit mindig mondok . Csak tegyék is oda magukat...
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #16919 üzenetére
Én Metro/Locker mapokat messziről kerültem anno is . Szóval ha az lesz, akkor megint egy mínusz. Spearhead minőséget pattintsanak inkább...
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #16882 üzenetére
Ja igen?! Még nem dobta be, na majd sorra kerül . Nem olyan kicsi az azért nem? Sztem Spearhead-en is tök jól működik a 128. Eddig az volt a legjobb dobásuk megjelenés óta, meg talán a Manifest is jól fejlődött. Mondjuk ezekkel foglalkoztak is rendesen...
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #16880 üzenetére
Én ma láttam hogy 64 playeres, szóval kuka . Hagyjuk már a 32 Vs 32 háborúkat... Hol a 128 Vs 128? Vagy az 1024 Vs 1024 ... Akkor még spórolnék is 7950X-re .
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #16858 üzenetére
Így jobban tudnak irányítani és olcsóbb .
-
R3laX
addikt
Most amúgy tényleg csak a Breakaway-t tudja a 128-as CQ-nál bedobni, ha pont nem a nyugdíjas kirándulócsoporttal szeretnéd az új Hourglass-t felfedezni? Én várok a Hourglass-szal 1 hétig, amíg mindenki ráérez, mert ez így marhára elveszett és unalmas. Amúgy nem tűnnek rossznak a módosítások. Legalább valami van, Quake Champions még mindig egy hányás laghalmaz.
Mintha tudná a game, hogy melyik pályát nem szeretem b+ . Fél órája csak Breakaway.
[ Szerkesztve ]
-
-
R3laX
addikt
válasz IntelKiller7 #16799 üzenetére
ThX! Okés.
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #16771 üzenetére
Az elmúlt 1 hétben már nekem is PTSD-m lett a game-től , annyira szerencsétlen szituációkkal indult mikor elindítottam. El is vette a kedvem..
Tegnap/ma már szerencsésebb helyzeteket dobott. Mondjuk még mindig a Ghostmaker-rel "szivatom" magam.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz @rglaaf #16781 üzenetére
Rá lehet érezni, próbálgasd . 2 lövésből is kinyír egy player-t, ha pont megvan a távolság, vagy közelebb áll a fedezék széléhez, vagy bejárathoz. Olyankor adja a legnagyobb sebzést . Tényleg be lehet vele juttatni a többieket egy agyonvédett helyre. Volt hogy 3-at is kinyírtam 3-4 lövésből . Renewal-on is frankó az üveges tető védésére, mikor lent foglalsz az épületben.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Igen ott is szokta csinálni.
#16778 FollowTheORI: Lehet azért volt zavaróbb, mert ritkán használtam, most viszont elkezdtem normálisan . Igaz, 1-2 használat után már nem csinálja, de akkor is durván beáll 1sec-re is akár. Nem rossz cucc amúgy, még a tetőről is le lehet szedni vele elbújt playereket, vagy akár sniper-est ha beméred a távot. -
R3laX
addikt
Nálatok nem akad egy rohadt nagyot a game, mikor az XM370A thermal scope-jával céloztok? Újraraktam már a game-et is, de esélytelen.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Csinálják a küldetéseket skinekért, meg modern l0fasz coinokért, vagy fizess. Mint PL:
-Ülj törökülésben a toronyban kis pisztollyal, és lődd ki legalább 300m-re a füstgránát füstjében T5-ös skinnel ugró, egybel lövő enemyt 10x.
-Vagy egy 45°-os 67m-en lévő szikláról leugorva spotolj egy tankot, majd a talajra leérkezve fekvő pózban 10 percen belül ölj meg egy Zaint 5x.
Bocs a trollkodásért, de kb ezek miatt is csesződik el más játéka.[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
-
R3laX
addikt
válasz Sz. Géza #16661 üzenetére
Nekem sosem jött be. Mondjuk nem is szeretek a jéghegyeken napozni, vagy az olajkitermelő tetején várakozni, kilóméterekre pötyögtetni, vagy kemperkedni a támadó playerekre. Ha szeretsz hatolni, tenni-menni, akkor tiszta szívás egy map gyalogosan. Szerintem még az előző felújítás előtti raktárépület is jobb központi pont volt CQ-nál, mint most az égő silós. Igazából pont azokat szedték ki, amikor ha játszottam is a pályán, akkor tuti ott tartózkodtam a legtöbbet .
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz pandras83 #16651 üzenetére
Elég b@lfasznak kell lenni, hogy lecsapjon, max ha szerencséje van, vagy legalább ketten vannak.
Én elindítottam, majd 1 óra 128-as CQ próbálkozás után alt+f4.
Első próbálkozás, Kaleidoscope, 400 ticket-tel vezetnek, berak. Köszi, spawn után azonnali halál. Második próbálkozás 2 perc szerver keresés után Manifest. Járművekkel nyomulnak a legközelebbi pontokra, persze mert akkor Ők előrébb lesznek... Agyatlan idióták! Impotensen 3 perc eltelte után már 150 ticket-tel vezetnek Quit.
Keresés 1,5 perc Breakaway egy szar még mindig, sosem szerettem a fantáziátlan fehér fagyos kemper pályát... Keres Breakaway, keres BA, keres BA, keres BA, keres BA, keres BA, keres BA. Egy 5 perc után Discarded. Elindulunk keselyűvel, földhöz b@ssza. Végre beül valaki más, elindulunk az égnek. C-nél kiugrok foglaljuk, engem kilőnek a többi egyhelyben álló sétabotos öregbabát nem. Spawn kirak a C-től 1KM-re kétszer is, mindkétszer kilőnek.
Kilép, 45 perc telt el. Keres, Orbital végre! Mindenki megy D-re, mint egy friss agyi infarktusos nyérc csorda. Ott gyűlnek, mert Ó hegytető... Mi a p1csának tették be a D-t... . OK ALT+F4. Kezd sok lenni időnként már.
Próba Quake Champions...., ott legalább tudnak mozogni és gondolkodni is a playerek és nem kormánnyal irányítják.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #16646 üzenetére
Jöhet az újabb hiba . Ugye ez pont nem volt benne megjelenéskor.
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #16643 üzenetére
Én visszalőttem Auto(High)-ra a beállításokat, mert lószart sem ér a 200FPS+ harcoknál, olyan sz@r a 45Hz tick rate.
Közvetlen közelről gigán lövöm a Ghostmaker-rel, erre még lép kettőt a sétabottal a 45FPS-es console-os és ledarál K30-cal. Welcome to Console FPS Multiplayer! Yes![ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz sixpak #16540 üzenetére
Nem tudom, hogy tudnak-e manapság egyáltalán jó netkódot írni. Olcsósítás, globális háló, rengeteg felhasználó is tuti hozzátesz. Nekem elvileg hibátlan a hálózat, mégis vannak domain-ek, ahol egyszercsak megakad, vagy egyszerűen újra kell tölteni mert nem bufferel. Akár napszaktól függően is 1000/1000-es Tcom optikával.
#16541tfk3y:
Több meló és lehetett volna 128-as map is..., csak ugye fáradnak ..., meg skinekre gyúrnak....[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #16413 üzenetére
Most miért mondod, "MO" is bőven jól jár . [link]
-
R3laX
addikt
Pipa , de szerintem marad, megszerettem. Kis help hozzá: [link]
Eddig ez volt a legjobb kör vele Orbital-on, bár volt benne mákos Condor robbantás SPH-val .
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Növényekkel nem lehetne nyomni? [link]
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz IntelKiller7 #16317 üzenetére
Itt kemény 30Km-re Budapesttől 1000/1000-es optikával ennyi jut ... Átlag 20-22. Érdekes régen "csóró" 4Mbps-es kábellal uncsiteséknek Tcom alvállalkozótól 12 pingek jöttek multi game-ekben.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #16310 üzenetére
Tényleg túl erős, egy pillanat alatt végem. Van, hogy egyszerre lövünk a Ghostmaker Vs RM68-al és Ő öl meg hamarabb... Pedig a Ghost instant kill ugye közelebbről.
Előtte Stranded-en is tök jó kezdés volt Ghostmaker-rel, erre elfogyott a csapat motivációja, pedig szinte mindegyik pont a miénk volt. Ilyenkor nem értem mi van, beijednek ... Ez a kép után ~5 perccel már Ők vezettek 300-600-ra...
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz Gyula84 #16299 üzenetére
Felkészülés (-)
Én egy szinten igazat adok, mert az ó'csó kicsip÷cs hulladékok most förmedtek reá' a nyugdíjas akciós kirándulócsoportokkal és totál szétqurják a BF élményt. Végre ócsó', akkor nézzük má' meg..., "ja, ez jobb, mint bármi ma megjelent f0slehúzás " Akkor kiránduljunk neki!
#16298 Dtomka: Szerintem amíg nem szület újjá az emberiség 2099-ben, ritkán adja be a flow-t egy multi game, mint anno 1999-ben . [link]
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Marhajó ez a Ghostmaker R10 nyílpuska. 3 napja elkezdtem rá gyúrni, tegnap a 128-as CQ-ból még egy harmadik hely is összejött . Spearhead-en tartottam az első helyet 10 percen keresztül 9/0 K/D-ig, de elég kevés volt a revive, így kicsit 2.x K/D fölött végeztem. Visszaesten valamennyire, de az új Discarded engem jobban megviselt ...
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Kezdem rühellni ezt a konzolos fost . F@sznak kellett FPS-t konzolra deportálni. Maradtak volna a helyükön az AUTO AIM-mal. Quake multi legalább nincs konzolra . Arra élvez a kis impotens pöcs, hogy pattogtatja a saját lőszert a járgány mellé, amitől ki is csúszik az a sz@r, miközben próbálom elérni a legjobb foglalási pontot. De rühelem az embereket . Egyre hülyébbek komolyan.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Undorító köröket kapok már 3 napja. Mi a csöcs ez? Átmentem most Irish-ra, hogy revive-olgassak, de most még jobban felqrom magam. Látom, hogy az ember fele annyit nem tenne meg a katonatársáért, mint én. Pfhejjj . Rohadt szerencsétlen lettem . Látom épül a csorda. legelőfield: [link]
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #15886 üzenetére
-
R3laX
addikt
válasz FollowTheORI #15797 üzenetére
Eddig még soha nem jött elő seholsem. Mondjuk manapság egyre ritkább, aztán lehet csak a mechanikus billt kell megint megizopropálni . Évszak változásokat mindig megérzi.
-
R3laX
addikt
Nálatok nem csinált már olyat, hogy magától leteszi a tálcára játék közben? Ritkán, de nálam bejátssza. Most beugrott ez a bug. MSI AB + RTSS megy csak alatta.
-
R3laX
addikt
válasz CptAdamica #15784 üzenetére
2 napja nekem volt egy brutál lagos köröm. KB 3 másodpercenként ugrott egyet a game. Már majdnem rákérdeztem chat-ben, de kiírták helyettem, hogy lag. Pingem 21 volt. Mostanság megint előjöttek ez a fal mögé érve is lelőnek esetek, vagy hogy nekem 1 másodperc múlva adja be a kill-t.
Mondjuk a chrome böngészés is igen érdekes, néha nehezen éri el az oldalakat 1000/1000-es TCom optikával. Ping, letöltés, feltöltés rendben van.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Aktuálisan milyen eventek játszhatóak:
Battlefield 2042 – Community Calendar
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
Battlefield Buddies
Battlefield Discord (már nem hivatalos)
Hivatalos weboldal (angolul):
Battlefield 2042 – Electronic Arts (ea.com)
Hivatalos hírek (angolul):
Battlefield 2042 News and Updates – Electronic Arts (ea.com)
EA BF2042 hivatalos angol nyelvű fórum (bejelentések, általános témák, visszajelzések, hibák jelentése, stb.):
Battlefield 2042 | Forum | EA Answers HQ | EN
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest