Aktív témák
-
freeapro
senior tag
Scar-L szerintem kiváló, közelharcra is használható (persze van jobb...), távolra 6x-al már veri a többi assault fegyvert 12x-vel (!!!) pedig snipereket szedek le. Nekem a kedvencem assulton mióta megvan.
Engineer-ként MTAR, Supportként M240B (letámasztva atompontos nagytűzerővel), sniperként L96.
-
freeapro
senior tag
-
freeapro
senior tag
Ez az új SCAR-L nagyon mókás az alap 12x keresővel, snipereket alázok vele. Kicsit über lett, gondolom új patch-ben ha majd mindenki megvette a kiegészítőt majd csökkentik.
-
freeapro
senior tag
válasz
- = Zk = - #7680 üzenetére
barel+foregrip => távolra
flash supp.+foregrip => közelreSzerintem ez nem igaz, ráadásul fegyverenként is változik a hatása.
A flash suppressor (magyarán csőszáj fék) a visszarugást csökkenti. AMD-vel enélkül nem is tudtál sorozatot lőni, mert felvágta a fegyvert az égbe. Szerintem ettől pontosabb lesz a fegyver és az erejét nem csökkenti, ezért középtávon ezt használom. (hoszútávon sniper..)
A barrel meg néhány fegyvernél a sebességet növeli, de nagyobb a visszarugása. Ettől én erősebbnek érzem (bár a damage ábrák tényleg nem ezt mutatják!). Ezért közelhacra amikor kb egyszerre kezdünk lőni (Noshar) és az erősebb és gyorsabb fegyver nyer, de a pontosság nem számít én ált. ezt használom. Vagy a lámpát.Más:
M98B vs L96?
A várakozások ellenére nem érzem jobbnak az M98B-t. M98B-vel néha még fejlövés sem elég, mig L96 testlövéssel is leszedi az ellent sokszor. Kínszenvedés volt összehozni a Straight Pull Bolt-ot amivel használhatóvá válnak ezek a fegyverek, mig L96-tal 200 kill felett vagyok. -
freeapro
senior tag
Most mi van??? Lejött 2 giga pecs aztán nem lehet játszani???? Mi a tök van??????
-
freeapro
senior tag
fasz kivan ezekkel a gigapecsekkel
-
freeapro
senior tag
A network smooth csúszka állítgatása óta gyakrabban kidobál a game. Hibát se jelez, csak kidob az asztalra. Gondolom szimpla crash. Mással is tapasztalt ilyet?
-
freeapro
senior tag
Sziasztok!
Bocs a noob kérdésért de hogyan kell TS-t használni?
A játékban is beírtam a kérdést, a válasz csak annyi volt, hogy teamspeak.hu.
Weboldalon semmi info, ha TS-ben belépek meg semmihez sincs jogosultságom. -
freeapro
senior tag
Sziasztok!
BF3-ra amilyen olcsó de jó headsetet ajánlotok?
Tudom van erre 2 topic is, de az egyikben audiofil dolgokat ajánlanak, a másikban drága 5.1-es gamer füleseket. Nekem meg egy sima stereo kéne.
Érdemese headsetet vadászni, vagy fejhallgató + külön microfon a jobb megoldás? -
freeapro
senior tag
CO-OP-ot érdemes végigtolni az unlockok miatt?
Lassan meglesznek a BF2-es kedvenceim F2000, G36C, L96.
-
freeapro
senior tag
Kipróbáltam, szar, már ki is léptem.
Laggol, vagy nem tudom mi, de ez a 1s elet 10 s várakozás mérsékelten szórakoztat.... -
freeapro
senior tag
Ismeritek ezt a szervert? Elég gyorsan lehet rangokat szerezni rajta.
FR - VeryGames.net - serveur fr du 64
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest