Aktív témák
-
nofi
addikt
Egy kis reggeli szórakozás a kv mellé: Battlefield 3 Conquest in Real Life
-
nofi
addikt
Valaki segítsen már megcsinálni ezt a helikopteres coop pályát plz
Nem igazán megy az irányítás és már több mint egy órája próbálok kifogni random valami emberkét akinek megy és ráadásul őt is ülteti a pilótafülkébe -
nofi
addikt
válasz
Cybertrone #6730 üzenetére
Menj már, én meg itt örülök a fejemnek, hogy 50 dolcsiért vettem - gratula
-
nofi
addikt
Történt egyszer réges régen egy másik célhardveren, hogy csináltam egy EA accountot, ami később ugye Origin accountra változott. A mostani BF3 kulcsomat azonban egy teljesen új Origin accountra tettem. Sajnos pl. az xboxos profilom még a korábbi accounthoz lett hozzáadva és most az új profilomhoz nem tudom átemelni onnan az ismerősöket. Ahogy olvasom neten, profilt nem tudok megszüntetni, az xboxos accountomat sem tudom kitörölni, mindenhez support kell, a honlapjukon pedig a chat és az email is szürke már egy napja, nem tudom felvenni velük a kapcsolatot. Ötlet?
-
nofi
addikt
Hello!
Kb. egy héttel ezelőtti BF3 indítási problémám nagynehezen megoldódott. Összesen 2 órát csacsogtam 3 különböző supportossal, végül feladták a küzdelmet és továbbküldték a problémámat valami felsőbb szintre (magyarul elég hülyén hangzik). Gondoltam egy szűz rendszerrel, vadi új hardverrel nem normális, hogy ekkora gubanc legyen, így nekiálltam újra átvizsgálni a szoftvereimet. Kiderült, hogy egy okos kis gyári szoftver az alaplapi GPU-t bizonyos esetekben összehangolja a rendes rendes GPU-val, na ez nem tetszik a Battlefieldnek... (köszi ASRock).
A lényeg, hogy megy a játék, bele is vetettem magam. Mit ne mondjak, nehezen hagytam ott a boxos BC2-t, de megérte, akármennyire is kezdőnek érzem még itt magamEgyelőre az Assault-ra kattantam rá, nagy létszámnál inkább healelgetve fedezem fel a pályákat, mintsem a halálba rohanjak. Akinek van kedve néha összefutni velem egy squadban, vagy co-opozni az nyugodtan vegyen fel
-
nofi
addikt
Köszi a lelkesítést, tegnap óta már egy órát beszéltem a supporttal. Most is ezzel kezdtem a szabadnapomat amíg iszom a teámat hátha megoldja valaki. Már listám van az összes lépésről amit kipróbáltam, ezzel kezdem általában a beszélgetést. Meg is dicsért már az egyik supportos, hogy hihetetlen kitartásom van
-
-
nofi
addikt
Nézd, boxon már végigvittem a játékot, de most új asztali pc-m lett és gondoltam ez lesz az első játék amit beszerzek hozzá, mert érdekel komolyabban a multija. Én csak szeretném végre látni mit tud végre a pc-m és gondoltam a Battlefield valamelyik módja csak elindul egy szűz rendszeren, de látom csak a szenvedés van ezzel az Origin/Battlelog baromsággal...
-
nofi
addikt
Megnyitottam a szükséges portokat, adminisztrátorként telepítettem újra az origint és ugyanúgy nem működik nem indul el semmi a battlelogból...
-
nofi
addikt
A kampányt próbálnám először elindítani és ennél tovább nem jutok: bf3 campaign
Ha quick matchre megyek ugyanez...
Vadi új rendszer, természetesen origi játék, windows 7 64 bit, update-elve, legújabb driverekkelTTomax: még nincs TS telepítve, totál friss a rendszer
-
nofi
addikt
Sikerült nagynehezen addig lejutnom, hogy 100%-osan feltelepítette, azonban nem hajlandó indulni, akár Originből, akár külön a parancsikonjával próbálkozom
Task managerben ott van, ahányszor csak próbálkozom berakja magát de nem történik semmi. (bf3.exe *32) - mondjuk az elég fura, hogy nincs 64 bites exéje -
nofi
addikt
Segítsetek plz
Nekem teljesen új ez az Origines Battlefield 3 (eddig csak boxon játszottam vele) és nem értem, hogy miért nem képes a telepítés utáni frissítést befejezni. 99%-on áll már egy órája és akárhányszor folytatni akarom szünetelteti, sőt meg is szakad a netkapcsolatom. Valami portot meg kéne nyitnom?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest