Aktív témák
-
Sabre
őstag
Nálam sincsen semmiféle szopás ápdétnél se előtte se utána. Néha origin restart van mert a loading nem jön be és hasonlók. Ennyi bug belefér.
Tegnap meglett az L96 350m hs végre, bemerészkedtem hosszú idő után egy cql-re a wake islandre. Egy idióta tett akkora szivességet, hogy a 2 széle között elkezdett átúszni. A golyók alapján 3-4en lövöldöztünk rá, a fejes az enyém lett
Kell még pár tucat kill a dögcédulához, de utána visszaváltottam a kedvenc m98-ra és látványosan, mint ha zsínoron húznák a golyót úgy adta vele az L96 után a fejeseket..nem véletlenül ezzel megyek, ha éppen nem assignmentre gyúrok.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Muerte #21394 üzenetére
Nem értem mit görcsöltök az originnel. Nekem sem jelszó, sem felhasználó név nincs beleírva.Feltelepítettem és kész.Mégis bejelentkezik magától érdekes mód, ha battlelogban csatlakozom egy szerverhez. Egyből kitalálja mind két szükséges adatod és belép magától. Amikor meg be akartam lépni hibás jelszó hibát adott
-
Muerte
addikt
Most mi a bánatos f.szomér' nem lehet belépni az originbe?
Elfogadja a jelszót aztán kiírja hogy ismeretlen hiba próbálkozzak tovább.Nálatok?
szerk. Kb.10-edjére be engedett,még egy ekkora halom bughalmazt
-
pilu85
őstag
hali. Fel van telepítve minden. Erre ezt írja: http://kepfeltoltes.hu/120907/bffffffff_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
valaki tud segíteni pls. légyszi. -
ProEvoFan
nagyúr
"elegem van úgy globálisan a lerántásból ami a PC-s játék ipart jellemzi az elmúlt években"
Itt mire gondolsz?A sok DLCre?Ezt a konzolos barátainknak köszönhetjük.Vagy a gépfejlesztésre gondoltál?A pc már csak ilyen, mióta pc a pc....
18K az nem is sok.Egy új konzolgeneráció elején ennyibe kerülnek a játékok.Gondolom nem 10 órát játszottál 18Kért.(#21379) scope2007
"tdmezve, CQzva max 300óra alatt kihúzható 100ra."
Ez egy kicsit erős, nagyon erős kijelentés.Én 650 óra játéknál tartok és csak 92lvl vagyok.Rengeteg TDM és QC meccsem van. -
pilu85
őstag
hali. Fel van telepítve minden. Erre ezt írja: http://kepfeltoltes.hu/120907/bffffffff_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
valaki tud segíteni pls. légyszi.
-
HeZzZ
senior tag
válasz
scope2007 #21379 üzenetére
neme???
próbáltad már a war-t?
annál jobb nincs mint amikor waron nem SD-zel (cod + css) hanem összetudsz működni a csapat minden egyes tagjával míg egyik a levegőben kér segítséget te a földről adsz neki, mások tankot kérnek az egyik zászlóhoz a tankos meg is, de engineer legyen a puskánál hog yjavitani tudjon ezesetben...amig a 2 tank meg lefoglalja egymást a c4 el odameg ya supprort.. hag yne folytassam mert senki nem fogja elolvasni oylan hosszú lenne
hát az valami teljesne más war.. -
scope2007
addikt
igen, kitalálhattak volna még valamit, hogy sas 100 felett is legyen tovább. Főleg, hogy tdmezve, CQzva max 300óra alatt kihúzható 100ra.
nekem bejön még mindig a bf3, utoljára cod2 kötött le így meg a csészörsz, más nem nagyon, még singleben sem.
nem bántam meg, h. megvettem, főleg úgy h. orosz bf3 + premium 10ezerből majdnem kifért.
egy viszont biztos szerintem, nem warozásra van.
pubolni haverokkal zsír. -
zack
nagyúr
Sas 94-es vagyok, de nem tudom lesz e motivációm a játékra, ha elérem a max. rangot.
Ez az Armored Kill számomra nem olyan tartalmas, mint a Close Quarters. Lehet a nagy pályákat szeretni és nem szeretni, de én pl. semmi új fegyót nem látok. Oké, hogy ez most a páncélosokról fog szólni, de azért 3-4 új fegyó belefért volna.
De így visszatekintve ez az utsó multi FPS amit megvettem. Elegem van a horror gépigényből, elegem van a szerver lagokból, és elegem van úgy globálisan a lerántásból ami a PC-s játék ipart jellemzi az elmúlt években.
Nem egész 1 év alatt 18k-t pumpáltam bele (BF3+Premium). Ennyi pénzért pedig a játékosoknak lehetnek elvárásaik. De mint mindig, most is fosnak a fejünkre. -
Audifan
tag
-
csibe1
addikt
válasz
BandiHUN #21340 üzenetére
Nincs vele semmi gond,így használom kb egy hónapja.
(#21352) TcK_Marco
Talán kötelező tapsikolni az ilyen kiadói hozzáállásnak?
(#21356) Cris99
Nem volt különösebb kínlódás az orosz verzióval.Origin elindít,letöltötte a frissítést,telepítés javítása,miután feltették a nyelvi fájlokat felülírtam és mehettem is játszani.
(#21350) haly
Az Update könyvtárban lévő nyelvi fájlokat kell frissíteni talán 6MB az egész.
-
p0rch_m0nk3y
senior tag
én 4.ei patch után átmentem haverhoz, mert ő gyorsan leszedte, elhoztam tőle a komplett BF3 mappát, felülírtam az enyémet aztán kész, jó is lett
csak egy a bibi... az Origin most is frissíteni akarja a BF3-at, méghozzá 4,4 GB-ot, de rámegyek hogy "Kihagyás" és tudok játszani
csak azt nem értem miért akar leszedni 4,4 gigát, meg hogy mi az egyáltalán?
-
5megás csomag a mienk, de 8-at produkál. Gyakorlatilag 900-1100kb/s-al tud letölteni max. Nekem 4 óra volt 16.5 giga. De mondom egyszer megállt, ki tudja mennyi időre, mert csak 2x néztem rá közben
Még hátravan a close quarters, meg ki tudja még mi. Majd holnap, vagy hétvégén elidőzök vele
Cris99 Nem hiszem el, hogy 8 ezer forintért az összes DLC-d megvan rá.
-
válasz
Neoteric #21357 üzenetére
Jaj, maradjatok már. Ez a negyedik alkalom, a patchek közül, hogy nyelvi fájlt kell cserélnem. Ráadásul csak szaros 4 megát. Eddig egyszer sem volt ezzel semmilyen probléma. Mellesleg végig lehet kérdezni, a fórumozók 70%-a orosz kulcsot használ, és mindnek működik, kivéve nekem. Valószínű én kúrtam el valamit, de akkor is idegesítő több mint 20 gigát leszedegetni
És bezony megérte a pár ezer forint, mivel itt kérlek szépen Premiummal együtt, 8 ezer forintról beszélsz. Az meg lehet, hogy valakinek aprópénz, de főképp diák révén, nekem nem az! Hülye ötlet volt beírni... le lettem oltva -
SkyS1gn
félisten
ma rendeltem egy ilyet!
http://store.dice.se/home/accessories/dog-tag-engineer.html
bocs csak telóról írok!
-
BandiHUN
veterán
válasz
Goldmember01 #21353 üzenetére
68xx-hez nekem a legújabb a legjobb eddig.Igaz én FXAA-t is használok,mert utálom a fakó terepet
TK-ra a legjobb,amikor LMG-vel sorozol,és a "gyakorlatlanok" belesorjáznak átugorva
Vagy amikor mész elöl,épületben lapulnak,megállsz,granyó be,és mögüled berontanak vagy 3-anVolt már ilyenre 3 enemy-4TK akcióm is
-
HeZzZ
senior tag
válasz
Goldmember01 #21353 üzenetére
maradjon is az
-
Bazzzs
senior tag
válasz
Goldmember01 #21342 üzenetére
Végre nekem is megjött a levél és így a jelszócsere után már beengedett. Kapásból el is kezdte a játék javítását (101,69 MB).
-
Goldmember01
tag
Közbevágnék egy olyan kérdéssel, hogy HD7870hez milyen driver javasolt BF3hoz? Jelenleg a legújabb van fent.
-
Hát nem tudom, ti hogy vagytok vele. Én még megvárom az armored kill-t, aztán ha tetszik egy kicsit is, akkor lehet még maradok a játéknál, de ha az is nagyon szarul fut, meg nem is tetszik, akkor hagyom a francba az egészet. Játék még nem szívatott meg így, mint ez. Mai nap 16 gigát töltöttem le 4-5 óra alatt (egyszer megállt), és még hátravan a 3 dlc, a nyelvi fájlokkal való bohóckodás, és az imádkozás, hogy egyáltalán elinduljon. A legelső nyelvi fájlokat kell frissíteni, aztán az egyre újabbakat pakolászni a játék mappájába, vagy elég az utolsó? (úgy emlékszem volt egy nagyobb is, de az utolsó az csak 4 mega)
-
pilu85
őstag
az Origin épp frissül nálam...kb 10 perce, már lenn van a 45 mega de a vége előtt a csik nem megy tovább??? mi a teendőm pls???????????
-
prokxy
veterán
Most frissített a drága origin, azóta nem tudom a live scoreboard-ot megnézni.
Frissítette a BBPlust és a betterlogot vagy mit, de semmi.
Azt írja, h a kiegészítőknek aktívnak kell lenniük és frissnek. Engedélyezve van mind és áp tu dét. Ötlet?SZERK: megjavult, ne kérdezzétek, h miért...
-
Goldmember01
tag
MŰKÖDIK a password recovery email küldése!
-
Goldmember01
tag
Üdv srácok!
Kiadtak egy hivatalos nyilatkozatot, hogy nem működik a password recovery email küldése, és rajta vannak az ügyön. Én sem tudok játszani a full új gépemen, ami ma lett beüzemelve... gáz...
-
csibe1
addikt
válasz
Polllen #21245 üzenetére
"- 2 indult teljesen újra a gép játék közben"
A helyedben utánanéznék,mert az szerintem elég furcsa,hogy újraindul emiatt.
(#21252) ch003067
Előfordul, francia és angol szerverről is dobtak ki emiatt.Gondolom volt pár rossz tapasztalatuk vagy csak úgy.
(#21308) Lorenzo9
Tiltsd le az Origint.
Nekem azóta feleannyit se kell tipródni a játékkal,nem szórakozik, hogy nincs kapcsolat ea-val meg hasonlók.
BF3 Origin nélkül
A Core mappában felülírod és annyi.A telepítés javítása után újra meg kell csinálni.(#21333) janihunk
Lehet, hogy kicsit kevés az a proci a videókártyádhoz, meg a felbontáshoz is.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Muerte #21324 üzenetére
Azzal nincs gond,mondom,ez a sz...os Origin nem akarta az igazat,merthogy még nem szinkronizáltam...semmit nem kellett tennem,most toltam le egy laza Metró kört...semmi gond.Írták is mások,hogy feljött ilyen figyi a szinkronizálásra+hogy tele a barilista,nekem ilyen eddig nem volt,pedig volt loginem a frissítés óta.De megoldva ennyivel.
egyébként ésszel lehet jót játszani 2 maggal is,még agyon se vagyok húzva,tehát azért annyira nem kell temetni.Csak tudni kell a korlátait.Mint pl.hogy 24-es CQ mapra csak akkor menjen az ember,ha nem rekordot döntöget,mert akadni fog
DE viszont a B2K jól megy,remélem az AK is,bár annyira a járgányosdi nem mozgat meg...
-
janihunk
senior tag
Jelentem valami nem kerek. Megvettem a 6850 1gb ot és Low on FHD ban 60-70fps. High on meg már akad 30. Érdekes mindenhol 50 körülit írtak high ra. Ennyire gáz hogy nem I5 van mellette?
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Én is beszálltam közétek a játékba.
Pont az előbb toltam picit multiban, de még nagyon kesze-kusza volt minden.
Asse tudtam kire/mire/mivel kell lőni.Egy segítőkész Battlelog barátnak nagyon örülnék.
a nick ott is: monyosÚgyhogy aki gondolja nyugodtan adjon hozzá, várom a csapattársakat.
-
Pubszon
veterán
válasz
Illusion1010 #21311 üzenetére
Az én gépem játék közbe 220W-ot fogyaszt GTX670-el.
Ha veszel egy GTX660 Ti-t, azt elvinné a tápod. -
endruboy1
senior tag
Üdv!
Ezt a nehéz csövet (heavy barrel) érdemes felrakni a karabélyokra? -
Bazzzs
senior tag
válasz
BandiHUN #21308 üzenetére
Hmm... ez nem nagyon akar sikerülni. Próbálkoztam külön belépni az Originbe, a Battlelogra, az EA oldalára, de mindenhol rossz jelszó/felhasználónév üzenet fogad. Olvastam, hogy elvileg jelszót kellene cserélnem, de az e-mail se jön meg. Várok még ma este, utána support, más ötletem sajnos nincs.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Muerte #21322 üzenetére
Ez alap,nekem SOSEM jön be a gém magától...de a joining server-nél megáll,semmi Origin szinkronizáció,nem indul el sem a game.Tegnap még semmi gond nem volt.Net ok,battlelog,origin megy,írogatja a ki-belépéseket,követhető a szeró...csak amikor menni kéne a gémbe,nem indul el az egész,ha várós szerón vagyok,a first-ből nem lép tovább,hanem egy pillanatra bejön a map képénél a DICE felirat,de ennyi,és rá vagy 10mp-re ki is vesz a listából,hiába vártam.Ha joinolok várós szeróra,egészen eddig rendben mutatja a szeró,hogy +1 ember jött a várólistára.
Közben banyek kiderült,mi a baj...ki-beléptem a Battlelogon,erre bejött a friends merge ablak...eddig még nem akart "összeházasítani" az origines listával...
Gratula.Megcsináltam,megy is.Fasz ebbe az összevonósdiba... -
keszegduda
őstag
Jó 2-3 napja nem volt lehetőségem játszani, jött patch játékra és originre, azóta totál kiütötte magát az origin. Állandóan követeli az jelszót vagy felh. nevet, holott tökéletesen jót gépelek be. Reinstall is volt, nem segített. Jelszó csere lehetőségére pedig alapból emailt sem kapok a megadott címre. Mit rontottam el?
-
sixpak
nagyúr
Hi. Akik szoktak helizni azokat kérdem, hogy nem jártak úgy párszor mostanában, hogy a flare nem működik hiába nyomja az ember akkor is betalál az ellen helije. Régebben nem volt ilyen jellegű problémám, de most ebben a pár napban jó pár alkalommal felfigyeltem erre a dologra. Persze lehet, hogy vaklárma az egész és a lámaságomat próbálom magyarázni valamivel. De ha valaki megerősítene eme dolgot illetően akkor megnyugodnék. Kösz.
-
BandiHUN
veterán
Mi a jó fene van?
Bármit csinálok,minden izé nélkül megáll a dolog a villogó joining server... feliratnál...
Ha olyan szeróra megyek,ahol rendben várni kell,akkor a first-től nem lép tovább,ahol én várok,ott 1-2 perc múlva a szerólistánál eltűnik a (1),és amikor kilövöm,kiírja,hogy nem tud kivenni,mert nem is vagyok a listán...
Tegnap még semmi nem volt,jött valami frissítés?Origin,minden megy...Egyedül a BBlog jelzett újabbat,feltettem,restartoltam a bönguszt,de eddig azt sem kellett,ha frissítés jött,de nem is segítet semmit.Most végzett az ellenőrzés,nem volt sérült vagy hiányzó fájl.
Tipp? -
Rico45
őstag
válasz
Illusion1010 #21316 üzenetére
Igen-igen
-
Rico45
őstag
Az lenne jó ha hétvégére feloldanák :-DD
-
ch003067
addikt
válasz
300W-s táp, az tényleg pici lenne hozzá. Én az enyémet egy 650W-sel hajtom.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hát, a táp tényleg kevéske lenne ....
-
Edem05
őstag
T-Rex fej a BF3-ba.
[link]
-
nanorambo
őstag
válasz
Illusion1010 #21306 üzenetére
Persze. Ezek inkább csak amolyan kötelező éves átszámozások.
Bár azon lepődtem meg, hogy a 6950 -es kb két, helyenként két és félszer gyorsabb mint a régi 5850 -em. Pedig az 5850 szerintem egy baromi jól sikerült kártya. (volt) -
BandiHUN
veterán
válasz
Bazzzs #21307 üzenetére
Múlt héten nekem is volt ilyen...de viszonylag rendszeres,hogy pl.az Origin nem frissül épp,de mégis úgy jön be,hogy felhasználó van,jelszó nincs,és nem eszi meg...Battlelog meg igen...
De általában pár próba és origin bezárás,majd újrapróba után megy.Van,hogy a Battlelog nem enged be,az origin meg igenCsak itt ugye 3 próba tán pár perc disable van...
-
Bazzzs
senior tag
Csinál most valakinél az Origin olyat, hogy a belépésnél beszól, hogy rossz jelszó vagy felhasználónév? Azt tudom, hogy régebben volt már ilyen problémája másoknak, most nálam is előjött. Próbáltam jelszót változtatni, de nem jön meg az e-mail. Ugyanezt csinálja az EA oldalán és a Battlelog oldalán is. Most csak én szopok, vagy megint eltoltak valamit?
-
lacos001
senior tag
válasz
Illusion1010 #21303 üzenetére
Talán azért,mert a jégkorszak óta készül?
Elég tré lett frissités óta,.....sokszor összeakadok más embermodellel a pályán vagy "meglöknek"....
Eddig ezt nem vettem észre....
Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HÚSVÉTI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest