-
IT café
Battlefield 1
Új hozzászólás Aktív témák
-
prokxy
veterán
válasz @rglaaf #10211 üzenetére
Biz! Ez alapján ne ítéld meg...ma is olyan fasza köröket mentünk, h beszarás. Fagi, EMS, Dave, Liq, zzola, LnB, meg még páran.
Voltunk du is, meg amióta lehet, este azóta, most is játszanék, engem beszippantott, de már leesik a fejem, úgyhogy majd holnap!Mi a terv, megveszed?
[ Szerkesztve ]
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
sagem
addikt
válasz @rglaaf #10211 üzenetére
Nem tudom az Index miért erőlteti ezeket a játék teszteket, ez az ember össze-vissza ír mindenfélét Többször leírja pl., hogy jó játék, majd azt is, hogy tulajdonképpen nagyon jó, meg azt, hogy igen, lényegében valószínűleg nem igazán lennének az emberek kíváncsiak egy teljesen valósághű játékra, de akkor is olyan kellett volna, ezért egy így nem jó. Majd a legvégén ezzel zár:
"Na, a Battlefield 1 azt is megmutatta, hogy ráadásul ahhoz sem elég jó, hogy valaki csak úgy, mindenféle tupírozás nélkül világsikert elérő játékot kalapáljon belőle." -ezt a világháborúra érti. Igen, ez a játék sem rendelkezik mély erkölcsi mondandóval és igen, nem valósághű, és nem, a Bf meg sem próbált Verdun lenni, de könyörgöm..ez egy Battlefield..tisztelt cikkíró mit vár ettől az igen nagy hagyományokkal rendelkező sorozattól, nem is értem
omg..
Lovas témához: a csónak torpedójával telibataláltam egy folyón átkelő lovast..de csak 80at sebzett...
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
(Nem csak) Prohardver!-es BF közösségi discord szerverünk:
[Battlefield Buddies]
- Seasonic 650W 80+ Gold félmoduláris tápegység
- Dell E4310 Core I5 560M 4x2,66GHz/8GB/256 Gb SSD/CAM 13,3"+ Win
- ELADÓ: i5 6500/ 8GB DDR4 /240GB SSD /USB-C /takarítva, pasztázva/ HP 800 G3
- iPhone 13 független 128GB
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - Új RTX 3050 GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest